Komentari

suncanikrug.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • trazim sebe u tebi

    lijepo bi bilo ponekad biti na tom vrhu... blog originalan

    avatar

    07.06.2005. (12:54)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Kaje ovo?? Nema PROSLAVE za 5,000-ti udarac na Suncanom Krugu??! Nema cuge?! Nema vatrometa? SAmo volatility grafikon:? E jesam te zarazio...ha, ha.. Just joking!!! SVIM CLANOVIMA CESTITAM 5,000 POSJET NA OVOM BLOGU! Felixu posebno!!

    avatar

    08.06.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Pa jucer je bio D DAY.Dan iskrcavanja...:)),malo sam umoran od slavlja...

    avatar

    08.06.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    bas kad sam zavrsio unos na HK#1 danas, vidio sam onu tuznu vijest sa naslovnice! Moja ISKRENA SUCUT obitelji preminulog blogera! Jos jedan podsjetnik da zivot tece jako brzo i prolazi kao treptaj oka.. Sa jedne strane jos jedan argumenat da novac niposto nije najvaznija stvar u nasem zivotu i da naizgled na mom blogu (HK) tratimo vrijeme na sve ono, a sa druge strane isto tako veliki argumenat cinjenici da je zivot PREKRATAK da ga gubimo na poslu kojeg ne volimo radeci ono sto mrzimo i zato mozda nas trud ipak ima smisao! Prosudite sami dok tiho sapnete molitvu za nepoznatim blog-kamaradom! Svjetlost Vjecna Svijetlila Njemu!

    avatar

    12.06.2005. (15:06)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Dosta tuge - sad malo nazad u realnost: sretan ti (NAM) rodjendan Felix, kao i Novcu, Loptici i ostalim Blizancima jer su nam svima sada negdje u toku ili netom prosli (21 May - 21 Jun)? Tu negdje ! Sigurno slavis ispijajuci ono "belo" koje si pisao da volis i zato te nema ! Pozdrav!

    avatar

    12.06.2005. (15:14)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    I Tebi Optionmaster,znam da ces sve prokuziti i bez dodatnoga objasnjavanja.Kao i kod trejdanja i ovdje su ti procjene vrlo uspjesne i zato i ne ulazim u detalje.Ne volim prijetvornost,lazi ....i zato se drzim one...in vino veritas,a jos ak je meni omiljeno,kaj ces bolje.Znam svoje gabarite pa ne pretjerujem sa konzumacijom i to nije razlog da ne obnavljam blog,nego kronicni nedostatak vremena,jer ispada da skoro uvijek nekoga ili nesto moram zanemariti na ustrb drugoga.Pozdarv i najbolje zelje i Tebi,jer si i ti nedavno imao slavlje,samo nisam zelio komentirati posto jako cijenis diskreciju!

    avatar

    12.06.2005. (21:24)    -   -   -   -  

  • phidea

    Sretan vam rođendan Blizanci (uh, vas uvijek treba množiti s 2). Takav je i moj nelegalni :)))). Vodenjačica

    avatar

    12.06.2005. (21:42)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Skoro sam zaboravio...Hvala na dobrim zeljama...I jos...Cestitke Optionmasteru na 5000 udaraca ovdje...samo da te podsjetim,ovo je tvojih ruku djelo kao i mojih....Zivjeli...I jos moja skromna zelja za samoga sebe....neka Bizeljcan tece potocima!:))!Stuc!...Hm?...Zivjeli!

    avatar

    13.06.2005. (00:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...