Komentari

rpoliticar.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • jezdi

    konačno više od tri riječi, i sve su posložene u ispravnom smjeru :)

    avatar

    07.06.2005. (08:39)    -   -   -   -  

  • trill

    da, opet moram pisati da se slažem sa skoro svime šta si napisao...ne volim tako komentirati, ali se volim slagati :))

    avatar

    07.06.2005. (09:26)    -   -   -   -  

  • mirisni blog

    je,je sve ima svojih prednosti i mana..meni se sviđa prošlo svršeno vrijeme baš zbog te novčane sigurnosti..jebo te uvijek se imalo..gosti su mogli doći nenajavljeni i stol bi u trenu bio pun...sad je već frka i uvijek nešto fali...a da ne govorimo o skupoči stanova..to je nebuloza i trebaš biti jebeni Karington da djeci priuštiš jednosobni stan...a valjda će doći ta tako priželjkivana bolja vremena... :=)

    avatar

    07.06.2005. (13:51)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Meni su bili super oni postovi s tri rijeci po temi...

    avatar

    07.06.2005. (16:33)    -   -   -   -  

  • Ma Kaj Got

    da. Latinica je sinoč bila skroz u quertzu. Pogotovo ona ženska sa smješnim glasom. kokoda kokoda... trispet

    avatar

    07.06.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ajme, Rabljeni, jooooj. Pa normalno da te Crkva (ili bolje reći njeni pripadnici) ne gledaju kao «najveće zlo». Odakle ti takve primisli? S moje vjerničke perspektive ja se jedino mogu zapitati «Nije li težak život bez Boga?», ili možda komentirati da ja bez Boga ne bih mogla. Ali ti NISI zlo. Svi smo mi «veći» ili «manji» ljudi po djelima. I po onome što radimo i sebi i drugma. A ne po tome jesmo li ili nismo spoznali Boga.

    avatar

    07.06.2005. (23:41)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Komunizam je obik vladavine ljudima kojim se gubi neka od osnovnih ljudskih prava: slobodu, govor i vlasništvo. Nemoj da te nešto blaži jugoslavenski model zavara. Nije to bio tipičan slučaj. Najveća razlika u odnosu na fašizam je u oduzimanju prava vlasništva. Ma budem već pisao o tome pa ti javi da dođeš pogledati. Crkva te ne doživljava kao neprijatelja. To je već pomalo paranoja. S ostalim se slažem.

    avatar

    08.06.2005. (03:58)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    mudro zboriš. ali ništa od toga. kaže imf da moramo još smanjit socijalna prava i srezat troškove za zdravstveno osiguranje. pričaju da će uvest participaciju za sve. smanjit broj zaposlenih u državnim službama. zatvarat bolnice. da umirovljenicima neće vratit dug. sve u svemu, sranje generalno. neće bit bolje, nego sve gore i gore. ošlo sve u pizdu materinu, da prostiš na izrazu. eto nas za koju godinicu u argentini.

    avatar

    08.06.2005. (13:07)    -   -   -   -  

  • dva

    nak,nak, došla ja u goste :) Dobar post, al moj komentar je na dio o Papi, Bogu i tebi. Jako mi je žao ako misliš da Papa doživljava nevjernike kao veće zlo od nekih drugih. Ma sigurno si nešto krivo percipiro. Ali Pegy i RockRoll su napisali sve što bih i ja ;) Mislim da si ti dobar čovjek koji misli svojom glavom, a pitanje duhovnosti će doći samo po sebi. Svatko tko želi postati i ostati dobar čovjek puno je bliži Bogu nego što misli. Lijep pozdrav :))

    avatar

    09.06.2005. (09:46)    -   -   -   -  

  • makedo

    rabljeni...hvala za cestitku...i stvarno gdje je blecky???:O...ja nisam ni skuzila dok ti ne rece!!!

    avatar

    09.06.2005. (10:20)    -   -   -   -  

  • Blokče F. Kobajaši

    Drago mi je da si mi se javio, vidim da osim sklonosti umjetnosti imamo i slične stavove. Na žalost živimo u društvu koje se ne može maknuti od 2. svjetskog rata, a imamo i previše drugih problema o kojima bi trebalo raspravljati. Uništio nas je ovaj balkanski kapitalizam. Što se tiče vjere vidim da te komentatori uvjeravaju da crkva ne gleda na nevjernike kao na najveće zlo. Ne bi se baš složila, nije lako biti nevjernik u katoličkoj zemlji, a crkva do sad i nije baš pokazivala razumijevanje prema onima koji misle drugačije.

    avatar

    09.06.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  • tita

    evo i ja došla uzvratiti posjetu, mislim da je ljudima najpotrebnije samopoštovanje, jer im onda ne trebaju nikakve vođe i nitko ih na ništa neće moći nagovoriti i prisiliti, vrijeme je da napokon nestanu stada "ovaca" tko god da ih vodi, svi oni koje druge proglašavaju zlima i ne znam kakvima samo zato što ne misle kao i oni, to čine zato jer sami nemaju samopoštovanja...sad sam se nalaprdala i previše, pozdrav :D

    avatar

    09.06.2005. (18:15)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Ne znam što da mislim o tome... To je toliko složeno da bih mogla par postova napisati. Nikada neće biti pravde, nikada neće svima sve odgovarati. Kapitalizam kao takav ima puno mana i u socijalnim sustavima je to puno bolje riješeno. Ipak, danas biježimo od socijalizma u svim smjerovima...

    avatar

    10.06.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • škropec

    imal bi svašta za reć i komentirat o tim vremenima......ali ne želim....želim zaboraviti i jedne i druge i treće.....ali tvoj komentar kod mene-izvrstan, sa par riječi rečeno sve i pogođeno.......

    avatar

    12.06.2005. (17:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...