Komentari

xiola.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • SadisticoShy

    Uh..ja se jos uvijek stresem kad se sjetim povlacenja za usi kao pedagosku metodu u vrticu!

    avatar

    04.07.2004. (18:16)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Bez razmišljanja bih glasala za taj zakon i apsolutno sam protiv fizičkog kažnjavanja djece. Kaže se da roditelj udari dijete onda kad izgubi kontrolu sam nad sobom, slažem se s tim. Ne lupaš ljude na poslu kad nešto ne naprave dobro, nego nađeš metode kako ćeš im nešto objasniti da *nauče* - isto tako i s djecom (vezano uz ovaj tvoj komentar "malo ih oprasis da nauce"). Mene isto uhvati i tuga i ljutnja kad vidim zlostavljanja djece i životinja i svih drugih nemoćnih. :(

    avatar

    04.07.2004. (18:18)    -   -   -   -  

  • Plastifukse u holodeku

    Odavno govorim da treba uvest uzgojne dozvole za ljude i svijet bi bio ljepse mjesto. :)

    avatar

    04.07.2004. (18:57)    -   -   -   -  

  • serpico

    Trebalo bi zabraniti i po skolama da profesori maltretiraju decu, ja sam kod nastavnice geografije bio redovni pacijent za cupanje zulufa

    avatar

    04.07.2004. (23:23)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    ovaj hmmm imam prekopar frendica teta u vrticu i one su rekle da malo lemanja je edukativno...

    avatar

    04.07.2004. (23:45)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Mlatilo nas danonoćno, zato sad toliko visimo na blogu - kompenziramo nedostatak nježnosti :)

    avatar

    05.07.2004. (00:35)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Slažem se s tobom bernard potpuno! Inače sve odgojne, jelte, radnike bi išibao pred djecom poslije bilo kakvog zlostavljanja ili bar pokušaja. (niko' nesme da vas bije) Naročiti one vjeronaučne, poput onog tipa koji je pretukao curicu šibom na nastavi sa isprikom, pa ona je sama naletavala na šibu. E pa koji će ti qurac šiba. Kao izašla iz raja, ma nemoj(nabijem ti ju u pakšu pa si ju izvlači iz raja:) . Možda da su njega voljeli doma, ne bi bio svećenik, nego bi imao normalan sexualan život pa mu isprike sa celibatom ne bi bile potrebne. Da znam da su djeca nemoguća, ali pobogu postoje faksevi gdje se uči obuzdavati djecu s razumom, a ne nasiljem. .... Da sada sretnem tetu iz vrtića, pa masakrirao bi je na cesti, možda bi mi traume iz djetinjstva došle kao olakotna okolnost pa sam vani već za 2-5 godina. Čete mi furat pljuge u buksu?

    avatar

    05.07.2004. (11:17)    -   -   -   -  

  • Ante

    Jednog tipa iz mog razreda je casna sestra udarila po glavi sa nekom ukrasnom kuhacom i kuhaca pukla a on ni pet ni sest nego joj opalio samarcinu.Mislim stvarno,nes ti casne sestre i ljubavi prema bliznjem bez obzira sto je tip bio problematican.

    avatar

    06.07.2004. (14:13)    -   -   -   -  

  • Tristana

    Uh, tek sad sam ovo vidjela, a ja danas pisah o istoj temi...apsolutno sam protiv bilo kakvog oblika iskazivanja fizičke nadmoći nad djecom pa makar to bilo "samo" po guzi...nadam se da će to uskoro biti u potpunosti sankcionirano zakonom. Nikakve batine u nikakvim okolnostima nemaju opravdanja.

    avatar

    07.07.2004. (14:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...