Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ulix

    Ma pusti, mora se od nečega živjeti. Tako i lešinari. Oni su zaštićena vrsta među beštijama. Običan čovjek nije siguran, ne vidi razliku između onog, onog, kako se kaže? E da, SUP! Njega zakon stiti. Sa zakonom nije dobro imati posla. Što treba puno razmišljati? Najbolje je uvijek bilo reći: ma ja sam ti za režim. Jer šutnja je sumnjiva. Umti, što bi se dogodilo, prođe zakon, čovjek ne prati. Puno se priča o svemu. Dođe mi tako neka žuta minuta, nešto mi nije pravo, izađem van na zakonom zabranjeno mjesto. Okupim se. I šutim. Odmah me raziđu. I sankcioniraju. Bolje ne!

    avatar

    07.06.2005. (05:53)    -   -   -   -  

  • ulix

    M.B. hvala, nemam svoj blog, zato čitam tvoj. Pišem na forumima, news grupama, po zidovima. Zgodne su mi tvoje storije. Vidiš, tako saznam novosti. Gledam TV Dnevnik i ništa ne zapamtim. Istreniran sam godinama čekati samo vremesku prognozu, ostatak je nebitan. Većina ljudi čita novine počinjući zadnjom stranicom.

    avatar

    09.06.2005. (05:09)    -   -   -   -  

  • zLi missing in action

    ne volem banditića, ali moje je mišljenje da je taj zid trebalo maknuti od tamo. možda spomenik koji su mu namijenili nije idealno rješenje tj. možda nije vrhunac posvete palima i nestalima, ali zapišavanje od strane pasa i rušenje od strane pijanaca i to...

    avatar

    09.06.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • Poesis daemonica

    zlimenko ima pravo. a uostalom, u Staljingradu (danas Volgograd je nekad bio velik Zid boli, a onda su RUSI odlučili da hrpa cigli ne obilježava žrtvu dostatno - pa su u tom Volgogradu napravili kip "Majka Rusija vas zove" koji je, usput rečeno, visok 52 metra (što bi značilo da je veći od "famoznog" kipa Slobode - samo 46 metara).

    avatar

    09.06.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...