Komentari

kisnapraforgo.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • edo

    e lutko pa to je ... ma :jupijej: :bounce: :-))) ...volem...pusa do neba zvijezda i malo dalje pa nazad :-)

    avatar

    06.06.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • teĹľak sluèaj

    JUUUUUUUPIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesam ti ja lijepo rekla da imam dobar filing kako za sebe tako i za tebe (a nikad me ne prevari)! E kad meni ne bude dobro ni tebi neće preostat još puno vremena a to ti je računaj za nekih 60 godina (jer je meni uvijek dobro) a onda će mi valjda biti svejedno. Pozdrav svim luđakinjama dobre volje!

    avatar

    06.06.2005. (15:18)    -   -   -   -  

  • marim ja

    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    avatar

    06.06.2005. (15:44)    -   -   -   -  

  • dalmatinac

    ttttoooooooooo!!!!!:))))bravo,B.:))

    avatar

    06.06.2005. (16:42)    -   -   -   -  

  • dah karmina na krajičku opuška

    super, super, super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tako triba, koke lipa :)))))))))

    avatar

    06.06.2005. (17:38)    -   -   -   -  

  • b

    pih kakav mi nered radite medju ovim komentarima :))) al lakse malo... tek za 7 dana ce mi javiti sluzbeno misljenje hematoloskog konzilija ;) hvala sto se veselite skupa samnom :) i hvala onima sto su prolazili sve skupa samnom... (ovo ko da sam oskara dobila jebote) :))))))))))))))

    avatar

    06.06.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • ...možda sam i ja romantični anarhist...

    weeeeee!!!!!!!!!!!!! i treba. mamu joj. bolesti jel :) volem.

    avatar

    06.06.2005. (22:24)    -   -   -   -  

  • aj

    .......................................................................... ........svet možeš pesmom spasiti!!!!!!!!!!...................jes jes jes jeeessssssssss!!!!!!:.............toooooooooo..........................rek la sam ja......mene nitko nije slušao...a rekla sam ja....da se netko s tobom zajebava.....sad samo čekam razlog zašto.....znala sam !!! postat ćeš slavna i......udat ćeš se za fudbalera...u biti onaj frajer od jovane će te poševiti na nekom koncertu...ali onda će i jovana htjeti malo.....i onda ćeš ući u đokinu obitelj u sklopu poligamne zajednice.......damn!

    avatar

    06.06.2005. (22:31)    -   -   -   -  

  • alexx

    isuse kak sam sretna. isuse kak sam sretna. svako nosi u sebi nekog svog malog boga kom se potajno moli. i zahvaljuje. fajterica. volim te pun kurac, ti čudovište jedno. sad bi išla serija smajlića al nisu dosta smajlići. trebala bi mi neka čudesno sretna kugla koja veselo skače i pritom se smije i pršti. pusa.

    avatar

    06.06.2005. (22:38)    -   -   -   -  

  • ...nevernik...

    bas mi je drago da je sve u redu... (borko_vz)

    avatar

    06.06.2005. (23:14)    -   -   -   -  

  • poluuspavanka

    sve to dode na svoje...

    avatar

    06.06.2005. (23:42)    -   -   -   -  

  • pache

    jupiiiiiiiiiiiiii voleeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm

    avatar

    07.06.2005. (00:06)    -   -   -   -  

  • teĹľak sluèaj

    Dosta je meni bilo tvojih trzavica, to se ti pokušavaš izvući da ne moraš donijet škampe ali neće ti uspjeti jer ipak postoji jedna luđakinja malo veća od tebe. Dakle, jučer ujutro sam žurila na posao i ispred kuće se razbila kao p.... :(( Preletila sam 2-3 skaline (što i nije bog zna koliko) ali kvalitetno, tako da sam kao quasimodo uletila u kuću i dotičnome počela vikat da mi da nešto za presvuč se jer sam ipak izgledala žalosno.Toliko mi se bilo žurilo da sam tek u autu počela jaukati od bolova i za kaznu imam ukočen vrat a za nagradu dotični ga masira svaku večer :))) Nadam se da sam barem nekoga malo nasmijala (sebe jesam) jer kad zamislim kako sam obukla suknjicu i natrackala se a onda postole ostavila rasute po dvoru-a pepeljuga nisam-ne mogu a da ne zavarim samoj sebi i kažem: povrati u rijeku pasji skote pojedi novac i reci hvala ti živote!

    avatar

    07.06.2005. (09:46)    -   -   -   -  

  • b

    :))))))))))))))))))) daj jel sve ok sad? necu te polomljenu :P

    avatar

    07.06.2005. (10:28)    -   -   -   -  

  • teĹľak sluèaj

    Barem sam ja čovjek od kafane što znači da sam za kavu uvijek orna ! Ne pokušavam se izvući, imali smo mi i većih problema pa ih opet nikad nismo riješili. Ma nego slušaj ovo, u mene uvijek neki ekstremi. Jutros mi je javljeno da mi je prija otišla u rodilište jer joj je pukao vodenjak i pošaljem joj poruku podrške-da smo svi uz nju, da ih volimo, da bude hrabra itd. a ona meni vraća doslovno: "Evo dali su mi klistir,sidim na školjci i pušim,javit ću kad sve bude gotovo (08:44h)." Pa to je totalna leganda! Eto, sad je ekipa sa bloga uz nju a naravno da ću objavit mjere. Vrat, koji vrat, šta je to??? NOVI ŽIVOT SE RAAAAAAĐAAA.........

    avatar

    07.06.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  • b

    sve se neke lipe stvari događaju ovih dana :skače od sreće: osim te tvoje lomljave :P

    avatar

    07.06.2005. (12:26)    -   -   -   -  

  • teĹľak sluèaj

    CURICA! Curicu smo dobili! Cijelu trudnoću su im govorili da je muškić i tako su oni kupili sve u plavo i u didino ime djetetu odredili ime Ivan. Ali mala ih je zajebala!! Stvarno smo mi ženske prevrtljive! I sad je jedino dijete u rodilištu bez imena. Jučer je rodila malo iza 17h ali smo svi bili toliko uzbuđeni da nikome nije ni palo na pamet pitati mjere. Nek je zdravo i žensko! Dosta nam je bilo pišanja po dasci.

    avatar

    08.06.2005. (10:06)    -   -   -   -  

  • dah karmina na krajičku opuška

    jupi! čestitke! girl power, nego kaj... :)

    avatar

    08.06.2005. (21:03)    -   -   -   -  

  • Lepi goropadni cvet

    SVU srecu na svetu ti zelim! Tvoja Naopaka bajka dokazuje koliki si borac... divim ti se! :-)

    avatar

    04.08.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...