Komentari

tatjanaholjevac.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Zukva

    krivo. milka mesić je išla u školu u štrigovi, ne u kotoribi. 2002 smo bili na 50 godišnjici od kad smo se razišli iz te škole i dječjeg doma. milka je tad nastavila školu na krku , da bi završila odgajateljsku u zagrebu u habdelićevoj... i da točno je. milka je bila i ostala obična skromna osoba.

    avatar

    06.06.2005. (18:04)    -   -   -   -  

  • blueser

    Pa znate sto.......U vezi te koalicije sa Bandicem.....Ima jedna stara istina koja kaze da se let aviona ne moze ispraviti, ako niste u avionu. Ja je shvacam kao opciju da se bude na izvoru odluka koje se donose. SLucaj Bandiceve samovolje sa radnicima "Sljemena" je najbolji dokaz. Sasvim je nevjerojatno da on kako jos neproglaseni gradonacelnik samovoljno donosi odluke. Jasno da mediji pisu o isplati 5 mil. kuna Finagri i 250.000 kuna za jednog dobavlajca koji je potaknuo stecaj. Ali nitko ne pise o 168,000.000 kuna koje ce Grad morati ukupno isplatiti dobavljacima! Bez ignoriranja problema tragedije radnika Sljemena... ali i bez sljepoce da se odluke donose van zakona i ingerencija! Pa takve "poslove" odobravati je zaista samoubojstvo. Osim toga vec se prica o gradnji nekih stanova izmjeni GUP-a, a oni se jadnici nadaju obnovi proizvodnje?! Dobra oporba moze smanjiti broj pljacki i mucki sto je i u malom % u velikom budjetu Grada svakako za pozdraviti. Iz pozicije da zaista sve sto joj bude dostupno i prikaze javnosti u slucaju da se radi netransparentno. Eto toliko od mene ;)

    avatar

    06.06.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    O Pukanicu i nejgovim prozirnim motivima ne treba trositi rijeci. No, nepobitna cinjenica je da je prva osoba za telekomunikacije u ministarstvu imala beskonacno prilika sprijeciti sirenje telkomunikacijskog smrada i o tome i javno progovoriti. Ako je strucnost neupitna (tu ne govorim o relativnoj strucnosti u odnosu na ostatak bahatih balkanskih neznalica), onda se dovode u pitanje motivi. Bez obzira na tadasnje motive i na novotkriveni ineteres za politiku, nadam se da ce barem dio motivacije u gradskoj politici biti koreliran s javnim interesom. (Ipak je lista Tatjanu Holjevac djelovala kao najmanje zlo u ponudi 15.5. pa bi bilo lijepo kad se ne bi trebali previse kajati.)

    avatar

    07.06.2005. (00:28)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Iako 4 glasa nisu puno u koaliciji se moze postici vise nego u oporbi, naravno, ako se za to i izbori unutar koalicije. Ne vjerujem Bandicu nista i mislim da ce se nakon kostituiranja skupstine jednostavno okrenuti svojim interesima i zanemariti na one s kojima je u koaliciji. Napravio je to prije, radio je to kao dogradonacelnik koristeci gradonacelnicu kao paravan pa ne vidim neki razlog da ne napravi to opet. Ja cekam optiku (ne ovu o kojoj vi pricate) ali se nadam i ovoj o kojoj ste pricali. No bilo kako bilo, posao ceka, za posao mi treba relativno jeftini internet, ne postajem mladji svake godine i uskoro cu dici ruke od svega i otici uzgajati salatu ili pecati umjesto da pokusavam prenjeti posao iz Svicarske u Hrvatsku. Sretno vam bilo sa koalicijom.

    avatar

    08.06.2005. (12:29)    -   -   -   -  

  • Zombix

    No dajte mi barem vi recite. Da li je pruzanje sexyfon usluga protuzakonito ili nije. Svi pruzaju, HT bere ogromnu lovu, ljudi koji koriste tu uslugu su debili i nikome nista. Pojeo vuk magare, svi krademo, svi koriste nikome ni dlaka s glave nije pala, a najmanje HT-u. I sad ko tu koga?

    avatar

    12.06.2005. (01:29)    -   -   -   -  

  • lud zbunjenom

    Gospođo Holjevac zanima me samo jedna stvar- tko je tu naivan? Mi, Vaši birači, od trenutka kada smo Vam dali glas (misleći da predstavljate neku alternativu Bandiću) ili ste naivni Vi što mislite da ćete ulaskom u koaliciju s tim šerifom nešto dobroga napraviti??? Žao mi je što je moj glas otišao, na nedirektan način, Bandiću. SRAMOTA!!! i za mene i za Vas koja ste nas izigrali!

    avatar

    14.06.2005. (00:23)    -   -   -   -  

  • novac

    iskreno baš me briga hoćete li moći "više" napraviti s Bandićem ili u oporbi ja kao vaš glasač se osjećam glupo i izigrano. Sumnjam da ću izaći na sljedeće izbore. Malo više brige o glasačima ne bi škodilo. Glasali smo za vas kao ALTERNATIVU Bandiću a da smo htjeli glasati za njega onda bi to i učinili. Sve je ovo jako žalosno i demoralizirajuće. Bolje častan poraz nego ovakva "pobjeda". btw. mislim da će Bandić opet raditi sve po svome s vama ili bez vas.

    avatar

    14.06.2005. (08:56)    -   -   -   -  

  • (((Q)))

    ... eto! sada se pokazalo da ste isti ko i svi drugi... sram vas bilo... no, vi ste političari bez srama (kao što sam lijepo čuo od bakica u tramvaju danas)... sad mi je drago da nisam izašao na izbore, jer sam mislio glasovat za vas... gadno bih pogriješio!!! :-P

    avatar

    14.06.2005. (10:34)    -   -   -   -  

  • Izgubljen

    Slušam neki dan radio 101, malo sam bio ispao iz toga zbog problema egzistencialne prirode (Pelene su opet otišle malo gore- ukupno 10 kn u godinu dana starosti mog sina). Eto upravo razmišljam dali da otkažem ovu skupu smijuriju od HR broadbanda i na taj način uštedim 160 kn/mjesečno. Da nastavim. Slušam ja tako radio i čujem da je bandić napokon našao rukice. Do zadnjeg trenutka na biralištu nisam bio siguran čiju ću nezavisnu listu i nažalost vidim da sam pogriješio. Da kod nas nema pravde. Iskreno sumnjam da ću više ikada izači na izbore osim ako ne dođem poderati svoj glasački listić. Što sada možemo očekivati mi koji smo se nadali da naš glas spašava digtaturu jednog čovjeka koji sigurno je sposoban, ali i bolesno ambiciozan. Koji iz dosada prikazanog bude obukao i nahranio par siromaka, ali isto tako nemilosrdno će pregaziti svakog tko mu se slučajno prepriječi na putu. Nikad nisam vjerovao da ću ovo reči, ali žao mi je što živim u Zagrebu u Hrvatskoj i svoje dijete/djecu ću uputiti da ne naprave istu grešku kao ja kad sam imao priliku otići vani.

    avatar

    14.06.2005. (13:34)    -   -   -   -  

  • Sranja iz svakodnevnog granja

    Moram izraziti žaljenje radi ulaska u koaliciju sa g. Bandićem jer za njega smatram da se toliko iskomprimitirao do sada da mi nije jasno da već nije otpremljen na stan i hranu na račun države (mada je i već sada). Prvenstveni razlog mog glasa za vašu listu je bio taj jer sam smatrao da vam vaša moralnost ipak neće dozvoliti da koalirate sa evidentnim ali još nedokazanim kriminalcem. Vaš postupak me je duboko razočarao te moj glas slijedeći put nećete dobiti. Moram priznati da ne shvaćam vaš postupak jer vaša participacija u gradskoj vlasti neće biti takva da možete na istu utjecati a vjerujte mi da će te biti komprimitirani sa slijedećim lopovlukom g. Bandića (neizbježno jer je i do sada tako funkcionirao) i vi skupa sa njim.

    avatar

    14.06.2005. (14:14)    -   -   -   -  

  • blueser

    Raskidam moju koaliciju s vama! Jednostrano! Jos mi zvone u glavi vase rijeci "Vi ste moja koalicija!".Veceras u TV Dnevniku sam vidio da je istina, ono sto sam smatrao za novinsku patku. Koristim ovu priliku da svim blogerima i svima onima kojima sam poslao tekst programa, Koalicije Plavi izrazim duboko zaljenje i ispriku zbog apela da ju podrze. Takodjer zivot je prekratak za dozivjeti sve paradoxe i nelogicnosti, a kamo li ih svatiti.Koji je to unutrasnji obracun sa svojom prosloscu, da se da podrska onome koji je simbol deurbanizacije Zagreba. I to od osobe, koja bi trebala imati makar malo respekta prema jednom drugom covjeku, koji se lavovski borio bas za Zagreb, metropolu, velesajamski grad, sveucilisno srediste i grad od veceg znacenja jos u ex. YU. To bi samo dobar psiholog znao... U jednoj Svedskoj kad zaustave kralja zbog brze voznje, on naprosto plati kaznu, kao i svi drugi.Bez ikakvih reperkusija za policajca. Ali mi smo teski i beznadezni Balkan...Ovdje si i tzv. gradonacelnik dozvoljava sankcionirati takvog policajca, jer je on iznad zakona, reda itd. Ideja da se takav mentalni profil moze "preodgojiti" u 50-im godinamaa zivota je ili naivna ili neiskrena. P.S:I u emisiji sa Stankovicem je 70% anketiranih bilo PROTIV koalicije sa Bandicem!

    avatar

    14.06.2005. (20:19)    -   -   -   -  

  • Zombix

    bluesar, pa to ti i je koalicija. Posto smo mi njeni koalicijski partneri, a ona se docepala Skupstine jedino sto nam preostaje je da iskoristimo ono sto svaki koalicijski partner moze iskoristiti. Ja cu pricekati jedno 100 dana da vidim sta je i kako je pa ako ne valja... zna se. Preporucam svima koji su razocarani da od danas pa na dalje misle samo i iskljucivo na sebe i da se NIKAD vise ne zanose idejom da ce netko drugi, pa makar to bila i Tatjana, rijesiti njihove probleme. Ugledajte se na seljake i njihovo proliveno mlijeko ili otkup psenice. Zelite nesto? Gradsko poglavarstvo vam to ne zeli dati? Pitajte sami sebe koliko bi gradsko poglavarstvo kostala blokada Ilice ili Savske ili blokada dvaju mostova. Ako nemate muda da istjerate svoje interese ne kukajte i ne trazite krivca u onima koji su na vlasti, trazite od njih da rade kako treba, trazite to na SVE MOGUCE NACINE i dobit cete to bez obzira da li je u poglavarstvu Bandic, Miksic, Holjevac.... -- Tko nije shvatio poruku ovih izbora najbolje je da se zakopa iza svog kompjuterskog ekrana i odspava 4 godine do slijedece velike prijevare. To ide onima koji su glasali jednakom mjerom kao i onima koji su apstinirali. Jednostavno, stvari se NE MIJENJAJU na izborima nego na cestama i trgovima i uz puno puno rada. Rijecima ne mozete istjerati politicare, oni bolje barataju rijecima, medijima ali i vama.

    avatar

    15.06.2005. (14:31)    -   -   -   -  

  • barba

    samo budale ne mijenjaju misljenje.

    avatar

    15.06.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • jolejoleta

    koji ste vi papci... xexexexex... pa zar ste mislili da će nova zvijezda političke top liste biti nezavisne :))) SDP-ovci su se vidjevši da je Mikšić maznuo lijep broj glasova na predsjedničkim izborima, a uglavnom zbog revolta birača, odlučio postaviti novog satelita kako bi Vas naivce podojio... i moram priznati da im je posao bio vrhunski... šta mislite tko je iskeširao lovu za kampanju?... Tatjana iz svog džepa ili SDP iz našeg? btw. draga Tatjana je još prije završetka izbora s Bandićem dogovrila stvari, samo eto u medijima se to ne spominje jer i mediji znaju od kog dobivaju pare za reklamu :)))

    avatar

    15.06.2005. (19:12)    -   -   -   -  

  • jolejoleta

    btw. što mislite zašto je Tatjana dobila prije izbora brdo medijskog prostora a Mikšić ne?... pogađajte dvaput :)

    avatar

    15.06.2005. (19:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...