Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • Bistrica

    ma nemoguce nisu to sve radili muslimani ,gdije ce to oni radit nemogu da vijerujem a tako fini ljudi.......misa nebi zgazili kad citas ove komentare od nji !!!

    avatar

    06.06.2005. (15:06)    -   -   -   -  

  • lijepo se je prisjetiti tako divnih ljudi kao što su bili pokojni mak i profesor fontana. zanima me je li tko što čuo o njegovoj kristini i ervinu. gdje su oni i što rade?

    avatar

    06.06.2005. (15:38)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    Za gosp. prof. Fontanu se zna da su ga ubili njegovi do tada najbolji prijatelji ... Citajuci ovaj blog dobio sam osjecaj da nijedan musliman nije poginuo u nasem gradu. Autoru mozda ces jednoga dana objaviti gdje su momci koji su nestali u sanitetu koji je isao iz pravca Voljica, ili koje ubio momka koji je vozio robu za trgovinu kroz Dobrosin. Mozda stitis te ljude koji obicni sverceri krmadima, cak sta vise ponosis se time sto su takvo nesto napravili.

    avatar

    06.06.2005. (19:11)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    ljepo je se potpisat sa Bistrica al molim te nadisi nesto drugo da nebi doslo do zabune ,i ja samo pisem da je tako kad se citaju kom. od muslimana kao da su samo vas ubijali a vi ste gledali i uopce se neponosim zlocinom ma ko ga pravio to je zlocin ,al nemoze se reci sve su drugi radili i kriviti druge kad je bilo obostrano ......

    avatar

    06.06.2005. (21:24)    -   -   -   -  

  • Eso

    Bistrica, pusti ćovjeka nek piše, i mi možemo iznijeti ovdje šta hoćemo a ko nam je kriv kad mi nismo u stanju napravit nešto ovako. Zato autore iako bi ti najrađe j...mater, svak ati ćast. samo nastavi

    avatar

    06.06.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  • KRISTINA SE UDALA I ŽIVI U ZAGREBU, A ERVIN JE OTIŠAO U AUSTRALIJU I OŽENIO SE.

    avatar

    06.06.2005. (22:17)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    pa covjek samo pise sta se desilo na danasnji dan sta tu ima lose (osim toga sta je se izdesavalo)ja nevidim razlog za nekulturom ....

    avatar

    06.06.2005. (22:18)    -   -   -   -  

  • Radoznali

    "Zato autore iako bi ti najrađe j...mater, svak ati ćast. samo nastavi" Eso pa zar samo zato sto nije musliman????

    avatar

    06.06.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    izgleda

    avatar

    06.06.2005. (22:36)    -   -   -   -  

  • kreka

    Eso kad ne znas pisati nemoj pisati.Ja osobno mislim da nisu svi Muslimani(Bosnjaci) takvi.Gledajuci iz malo civiliziranije okoline ti skodis svojoj naciji.Zasto Hrvati toliko ne psuju.Imaju osnovnu kulturu i to je dovoljno za neki normalan dijalog.

    avatar

    06.06.2005. (23:00)    -   -   -   -  

  • j

    "Za gosp. prof. Fontanu se zna da su ga ubili njegovi do tada najbolji prijatelji ... " Autor nigdje nije napisao da su Fontanu i dr. ubili muslimani, mada je to mišljenje uvriježeno (oni su mu, na koncu, i stan opljačkali i devastirali). On je napisao da su oni poginuli pod nerazjašnjenim okolnostima.

    avatar

    06.06.2005. (23:04)    -   -   -   -  

  • nije bilo mjesta za petoga u nivi , pa ja ostado ziv. hajduk

    avatar

    07.06.2005. (02:16)    -   -   -   -  

  • momak

    Fontana Zvonimir je bijo i bice legenda to je naj naj bolji profesor svih vremena sto je ikada vakuf-uskoplje imalo.Oni sto su krivi za njegovu i osali nevini dusa dabogda im djeca platila glavom,da i oni znaju sta je bol i patnja

    avatar

    07.06.2005. (23:39)    -   -   -   -  

  • ljiljan

    zvonimira fontanu su ubili hrvati a dokaz je list (novine) koji su nasli pripadnici ar bih.bio je dobar covjek zasluzan za saradnju ar bih i hvo na pocetku rata ali nekim ustasam je to smetalo i ubili su ga

    avatar

    08.06.2005. (10:51)    -   -   -   -  

  • da, ljiljane hrvati su mu i stan opljačkali i odnijeli sve što je imao! zar ne možeš suspregnuti svoju mržnju prema hrvatima ni kada je riječ o mrtvima koji nikomu ništa na žao nisu učinili. sram te bilo. i još nešto u vrijeme pogibije pokojnog fontane i drugova armija bih nije ni postojala, postojao je TO, a muslimani gotovo da i nisu bili uključeni u obranu bih.

    avatar

    08.06.2005. (12:39)    -   -   -   -  

  • Ĺ arka

    Ni ja nemogu da vjerujem da su Muslimani postavili tu minu jer to potkrepljujem činjenicom koju ste više puta spominjali , a to je da su Muslimani kukavice pa stoga smatram da isti nisu ni smjeli prići kući kod koje je postavljena mina.

    avatar

    08.06.2005. (18:57)    -   -   -   -  

  • momak

    sto su ovi iz zg pametni vrati se u bosnu pa seri o ratu i o junastvu a ne iz lipe nase

    avatar

    08.06.2005. (20:50)    -   -   -   -  

  • Momak, Šarka ti nije iz Zagreba, on je iz Bugojna!

    avatar

    09.06.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    ma nema covik pojma.......

    avatar

    09.06.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  • rog

    svom profesoru Fontani pokoj vjecni,i svima onima koji su izgubili zivote braneci svoje domove

    avatar

    11.06.2005. (16:15)    -   -   -   -  

  • Ljiljan

    odgovor. moj otac je bio tih dana na radusi i bio je prisutan događajima na radusi i dobro zna o cemu se radi a meni je to sve lijepom pojasnio a svaku informaciju o ratu objavljenom na ovom blogu o proteklom ratu na podrucju gv i uskoplja provjerim.

    avatar

    12.06.2005. (22:50)    -   -   -   -  

  • Ljiljan

    a o tome ko je ko je ukljucen u odbranu bih netreba mnogo pricati. ...KRAJINA, KUPRES, VLAŠIĆ, SARAJEVO, SREDNJA BOSNA i td. -ar bih je oslobodila kupres i predali ga u ruke hvo-a a da ar bih nije dosla na kupres za hvo nebi izdrzao na kupresu ni pet dana. navedite mi molim vas sta je to hvo i hv oslobodila u bih od cetnika.

    avatar

    12.06.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • šta je hvo oslobodio? pa šta je oslobođeno osim onoga šta je hvo oslobodio? drvar, glamoč, petrovac, mrkonjić, jajce donji vakuf stolac (u kojemu su muslimani dočekali jna s cvijećem i pjesmom) mostar, deblokirala bihać...... u proljeće 1992. godine muslimani su još uvijek kalkulirali i nisu bili uključeni u obranu uskoplja. to je točno, a što se tiče fontane i dr. pripadnici alpha forces, koji su n.b. prvi ušli na kuprešku visoravan, pronašli su srpski dnevnik iz kojega je jasno vidljivo da su oni postavili zasjedu i ubili četvoricu časnika hvo? a tko im je (srbima) dojavio njihovo kretanje, pitaj svoga babu!

    avatar

    13.06.2005. (10:19)    -   -   -   -  

  • momak

    sarka da nije tvoj tata moza bijo kod srba pa tako sve dobro znas sta mislis kad si tako hrabar da ti u bugojnu koji litar benzina upadne kroz prozor pa ces da vidis sta je armija i s kim smo se borili godinama za bugojno da bi sada jedan srao kao ti o ratu i drzo predavanja

    avatar

    13.06.2005. (12:04)    -   -   -   -  

  • Ljiljan

    drvar,glamoc,petrovac,mrkonjić od koga je ove gradove oslobodio hvo.donji vakuf oslobodio je vraga hvo.u stocu su hrvati protjerali muslimane.mostar nisu oslobodili nego su ga htjeli unistiti (stari most).bihac je oslobodila ar bih i imam video zapis o krajini iskljucivo bihacu.u proljece nisu bili ukljuceni odbranu uskoplja nego gornjeg vakufa ako ti nije poznato od 1991 je u gv-u postojala takozvana ilegalna patriotska liga koja je radila ilegalno na organizovanju odbrane bih.u proljece nije ni napadano uskoplje.da su dojavili srbima nebi poginuo gore navedeni momak musliman koji je bio pripadnik to bih (o tom događaju mogu govoriti zivi svjedoci).kad si tako pametan reci mi bogati sta je hvo oslobodilo na kupresu. -''GOSPODO HRVATI ZEMLJA SE NEMOZE BRANITI OD NJENIH GRAĐANA (BOSNJACI)OSOBIRO AKO NAROD U NJOJ KAO HRVATI I SRBI NEMA PODRSKE KOMSISKIH ZEMALJA A VI STE JE IZGLEDA BRANILI OD NJENIH GRAĐANA BOSNJAKA.O FONTANI: bosnjacima je bilo u interesu mir sa hrvatima o cemu se zalagao prof. fontana i da hrvatima iz uskoplja netreba veza sa zagrebom i da se moze sacuvati mir na prostoru gv-a i boriti se protiv sca zajedno i pridobio podosta pristalica ali nekim ustasama to nije pasalo i ubili su ga.

    avatar

    13.06.2005. (14:46)    -   -   -   -  

učitavam...