Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • pastoralni kupus

    hm, ključno...pa ne znam...mislim da se njemu svidjelo moje šefovanje i to kaj je mislio da sam totalna kuja :) a definitvno na duge staze ga je oduševilo što ga puštam da živi svoj život i ne guram nos tamo gdi mu nije mjesto..iako smo skupa, i dalje svaki ima svoje zabave i veselja...

    avatar

    04.06.2005. (15:49)    -   -   -   -  

  • armin

    ako ti kažem da se iz tvog posta vidi da nisi definirala svoje stavove odnosno koju bi ti ulogu trebala igrati jer naime ti tako postavljaš stvari, nadam se da se nećeš naljutiti...to je odnos između dvoje ljudi kao bazičan postulat a ti ga pretvaraš bar u onome što pišeš samo u igru polova...

    avatar

    04.06.2005. (16:03)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Zavođenje je igra u kojoj svi uživamo, bez obzira na spol, bilo da time popravljamo sebi raspoloženje ili imamo konkretan cilj. Ova igra se ne da naučiti, netko je igra bolje, netko lošije, i uspjeh raste sa iskustvom, naravno. Svi uživaju u ovoj igri to je ono što zavođenju daje čar. Zavođenje je vrsta manipulacije i daje osjećaj moći onom tko je dobro igra. E sad, koji je krajnji cilj - ovisi o motivima. Glupo bi bilo da sad kažem da je najbolje i najučinkovitije ono zavođenje koje kreće drito iz tebe, ono nenaučeno i iskonsko tvoje, to svi znamo. Pažljivom i pametnom promatraču ništa ne može biti prepreka u zavođenju druge osobe. Svi se mi lomimo na nečemu i imamo "slabu točku". Dakle, nema neslomljivih. Ima samo onih nama nekompatibilnih. I ne, nemam ništa protiv da žena prva pokrene igru. Čemu gubiti vrijeme? Lijepo je biti osvojena, ali je gušt i voditi igru. :)

    avatar

    04.06.2005. (16:07)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    čim sam vidila temu sanjine emisije a pogotovo da je jedna od gostiju žuži, okrenila sam program...prvo, žužini savjeti su po mom mišljenju glupi i podcjenjuju ženu...kao muško je sve, i sve moramo podrediti njemu...ma nemoj. drugo, tribamo li zavoditi i šta je to uopće? nisam od onih djevojaka koja će korisiti nešto da bi došla do nekakvog cilja. ok, nasmiješim se nekome ako mi je simpatičan i ako vidim da me gleda...i ja sam kao i ti. više volim da mi muško priđe, onako normalno, ljudski a ne kako to sada neki rade, da odmah pokažu na bmw ispred kafića. iako u zadnje vrime mi se čini da se sve više momaka boji ili srami priči curi. nije mi jasna cura koje zavodi danima nekoga a taj ne pokazuje interes za nju. dovoljno sam pametna i imam svoj ponos kad vidim da me tip ne ferma. povučem se i to je to. u biti, ja sam za normalan i ljudski pristup...

    avatar

    04.06.2005. (16:23)    -   -   -   -  

  • maja

    Žuži? Bljuv bljuv, zanima me dal itko drži do onog kaj ona veli. Lalićka? Vlasnica Hemingwaya, meni se čini. Zavođenje? Samo iznimno započinjem, i to uvijek kad nemam neke ozbiljne namjere, čisto iz fore. Kad se radi o tipu koji mi se fakat sviđa, nema šanse da krenem prva. Radije čekam da on priđe, tako se bolje osjećam.

    avatar

    04.06.2005. (17:25)    -   -   -   -  

  • dundomaroje

    Feministice, ... MIRNO! Nadesno-krug! U P.M. marš!!! ;) Samo vas provociram. Manje Cosmopolitana, više iskrenih osmjeha, priča bez preseravanja i zadrške, manje wannabe-the-best-one pizdarija... pa da vidite kako muški padaju kao snoplje. Budite obične. Eto vam formule. Ali zaboravite odmah doživotno nošenje na dlanu i izvođenje na večere bez traga kućanskih poslova; ako se veza pretvori u nešto "ozbiljno", pored romantike i zabave očekujte i normalne obiteljske obaveze. E to je već umijeće - zajedničko podnošenje svih tereta života. Na tom se ispitu pada. Ostalo je samo tema za ljubavne romane...

    avatar

    04.06.2005. (17:39)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Čime sam ga osvojila - pa pranjem suđa!!!!!!!!Mislim da nitko nikog nije zavodio.Tek osjetili smo iskreno neku povazanost, želju da pričamo,a onda i dodirujemo jedan drugog.I priznajem(kao i Beštijica) bilo je dana kad sam zavodila, bilo je dana kad sam uživala da me primjete, bilo je dana kad sam bila stvorenje koje je samo muškarac mogao spasiti.Nikad nije bilo glumljeno, nego je ovisilo o situaciji i osobi. Za sada me i dalje osvajaju muževe sms poruke, a ja njega kuhanjem ;))))))

    avatar

    04.06.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Ja sam svoga muža osvojila kad sam mu van pred zgradu donijela jabuku i nožić. On nije mogao vjerovati da sam nožić donijela. Meni je bilo uvijek normalno nožićem jesti jabuku, zapravo nekakav ritual, a on je bio u šoku, kako li sam samo imala volje donijeti nožić. Ja se još i danas čudim njegovom čuđenju. Tada sam imala 17 godina i hodali smo svega mjesec dana kad me pitao hoću li se udati za njega. I sad, jel nas stvarno spojio nožić?!

    avatar

    04.06.2005. (18:44)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    pegy, znam da voliš gledati reprezentaciju ka i ja pa samo da čestitam :-)

    avatar

    04.06.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • mayday

    Nemam puno cajta, ali moram reći svoju "teoriju zavođenja", a to je da NEMA nikakve teorije. Radi se o spontanoj igri, i to je sve, netko je sponatniji, netko zaigraniji i....ovisi kome šta paše! :))

    avatar

    04.06.2005. (19:16)    -   -   -   -  

  • trill

    Kad bi postojao recept za zavođenje, po mojem bi sigurno u njemu bilo iskrenosti i spontanosti. Moji prijatelji su me nekad znali zezati da "padam na pamet", što ima dvojako značenje, ali ima istine u tome...Ne znam, sad sam se zamislila o tome, ali namjerno zavođenje mi nije baš poznato iz osobnog iskustva. Ili se nekome svidim ili ne, ili se meni netko sviđa ili ne...bit je u tome da se nitko ne pretvara da je nešto što nije.

    avatar

    04.06.2005. (19:47)    -   -   -   -  

  • Friva

    Sve ovisi o situaciji i o glimcima tog filma. U mom slučaju je ispalo da sam samo malo pogurala...i eto to sad šljaka duuugo. Nekako to sve ide spontano i nema recepta...bitna je iskrenost.

    avatar

    04.06.2005. (19:51)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Kupusice, imam pitanje, On je politički istomišljenik ili je apolitičan? :))))) @Beštijice, ne moram ti valjda posebno naglašavati da sam znala da si ti od onih koje vole i «voditi» i započeti igru. :)) Svi mi volimo ponekad voditi igru, koja se već igra, ali ja ju ne volim prva započinjati. :)) I slažem se da ako postoji onaj minimum fizičke kompatibilnosti, neslomljivih nema. Samo treba znati pronaći način. Što naravno nije SAMO. @Reina, mislim da su muški shvatili da više baš i nije potrebno poduzimati neke akcije i samo ČEKAJU. :)) Nogomet sam gledala samo povremeno. Znaš da žensko uvijek nešto mora raditi, posebno kad ima doma Dalmatince. :))) @Petra, joj super, on tebi romantične smsove, a ti njemu juhu, mesni odrezak s pečenim krompirićima i na kraju jagode sa šlagom. :)) I treba zaraditi ručak. :)) @Deeeeeemjan, zaprosio te nakon mjesec dana? Ajme, već sam zaboravila na ona tvoje teške trenutke od neki dan. :)) Sve mu je oprošteno. :))) Pa nego što nego nožić. :)) Meni je zubarica rekla da muški puno češće dolaze sa slomljenim zubima. :)) I mogla bi nam jednom tu prošnju u postu ispričati. :))

    avatar

    04.06.2005. (20:12)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Armine, ne ljutim se. :) A zašto bih? Gledaj, moja opća blog-filozofija je da ne govorim sve do kraja kada mi je intima u pitanju. Bilo koja sfera intime. Onda se osjećam kao da sam gola. A ne volim se skidati pred svima. :)) Iako, uviek dajem i da se mrvice vide, i oni koji me dovoljno žele upoznati, to i vide. Čak i u ovom postu u kojem sam se trudila, priznajem, što manje pokazati. :) Ne znam što te zanima, moj način zavođenja ili kako volim biti zavedena? Istina, nisam definirala koju bi «ulogu» TREBALA imati, jer mislim da ni jednu ne bih trebala imati. To bi bilo kao da sam glumica, a nisam. :) Ali istina je da neke stvari u ophodnji sa muškarcima (onima koji mi, moglo bi se reći, prirastu srcu) volim više od ostalih. I znam jako dobro koje su to. :) E, sad, pitanje je da li i njima paše moj način. :)) Zavođenje i je igra, ili bolje «igra» možda ne samo polova, možda čak i svjetova. :)) Koji jedan bez drugoga ne mogu. Možda sam te krivo shvatila, ali onda mi pojasni. :))

    avatar

    04.06.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Dundo, s obzirom da nisam feministica, da ne čitam Cosmo niti išta slično i da se ne znam kiselo smješkati, ovaj vojnički izričaj nije namjenjen meni. :))) a da je, ne bi ti vratila istom mjerom, jer ja sam fina i pristojna i ne šaljem u pm. :))) Ali bi ti vratila. :))) Ne znam jel se ovo sve odnosi na feministice ili ne, pa ne znam gdje da se uključim. :)) A i reci, koja je tebe ovako raspalila??? Ne valjda prijateljica? :)) I znaš što, ovo - budite obične. Hm. Kad smo obične, hoćete neku posebnu. Kad smo posebne, hoćete običnu. Ko bi vam ugodio. :)) Ja sam posebno-obična. Dobitna kombinacija. :))))))

    avatar

    04.06.2005. (20:13)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Hoću Pegy sigurno jednom, htjela bih pisati o tome, ali uvijek mi nekako pobjegne misao na nešto drugo :)))

    avatar

    04.06.2005. (21:20)    -   -   -   -  

  • armin

    vrla prijateljice...ja znam čitati i to prilično dobro...nije potrebno više tvojih redova da iznesem svoj zaključak...ti si htjela ili ne pisala o obrascima i klišejima...kojima si podložna...moj svijet stvaram ja, autonomno i imam dovoljno hrabrosti za tako nešto....svoje odnose gradim ne prema obrascima i naputcima već prema mom nahođenju...ti si pričala o konformizmu, ulogama i modelima koje prihvaćaš...odnosno to je bilo implicite...i znam da se nećeš složiti ali razmisli bar...

    avatar

    04.06.2005. (21:27)    -   -   -   -  

  • Let me know...

    Ja sam svog muža "zavela" na Internetu i to riječima i iskrenošću...., a on mene elokventnošću i pokojom sitnom "laži".... sve u svemu ... našli smo se i tu nema nekog čarobnog recepta.... Svaka situacija i svaki muškarac ili žena su drugačini.... :) Pusa

    avatar

    04.06.2005. (21:32)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Armine, nisam ja ni rekla da ne znaš čitati, rekla sam da nisam sigurna da sam razumjela što si htio reći. No, naravno da se u ovome ne slažem s tobom, jer i ja se ponašam prema SVOME nahođenju. Ne po obrascima. Onako kako mi je ugodno. A ne onako kako bi mi bilo neugodno. To što se moja ugoda tebi čini konformizam je ipak nešto na što ne mogu niti želim utjecati. A što se mojih redova tiče, nije valjda da moram biti sputana i ograničena? :)) Mislila sam da voliš nesputanost. :))

    avatar

    04.06.2005. (21:48)    -   -   -   -  

  • dnevnik živčanog mede

    meni se čini da je u zavođenju ključna - kemija :) bez kemije nema ništa, govorim o onom početku, kad iz osobe zrači ono nešto! inače, za žuži - na nju se zgraaaažam! pusa Pegyć :)

    avatar

    04.06.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  • armin

    vrla prijateljice, ja i nisam rekao da si ti to rekla...naravno da volim nesputanost...upitaj se odakle ti ta nahođenja...čisto kao kritička mjera...naravno da te ne želim kritizirati.,...ali ja se često puta pitam zbog čega nešto napravih...u bilo kom smislu i u bilo kojem odnosu...i onda katkad vidim da je razlog drugačije prirode...mislio sam otprilike na to...motivi i intencije nekada ostaju skriveni u eufemizmima kojim se opravdavamo...ovo pišem i sebi, samo da znaš...

    avatar

    04.06.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Medo, kod tebe je ključ kemija. Ali kod mene ne, jer ne vjerujem u nju. :)) To ne znači da mi se netko ne svidi na prvi pogled, po nečemu, ali nije mi to ključ. :) @Armine, ne želiš me kritizirati. Ali me ipak kritiziraš. :)) Pa što onda, neću dignuti nos radi toga. :)) Puno toga čovjek u životu, i ja među njima, radi po šabloni. Ali to što je ponekad nekome šablona, ne mora uvijek biti i meni. Možda tako jednostavno volim. Ono što je nekome norma ili pravilo, drugome može pričinjati zadovoljstvo. Naravno da to ne znači da me pojedina norma nije u nečemu sputala. No, ako se ljude smiju svrtavati u kategorije onda si ti puno veći boem od mene pa mogu shvatiti da norma tebi i meni nije isto. :)) Što je na kraju krajeva dobro, zašto bi bili isti? I zašto ne bi razmislili o riječima neistomišljenika? :))

    avatar

    04.06.2005. (22:21)    -   -   -   -  

  • armin

    slatka Pegy, ja boem i jesam ali je moja sreća što to nisam po odijelu...pa se ne vidi tako lako...doista te ne želim kritizirati...to si ti isčitala a mogla si isčitati i nešto drugo...mogu li reći da mi se sviđaš...

    avatar

    04.06.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    ne znam šta je kod nas presudilo...desio se onaj neki "klik" i to je bilo to....

    avatar

    04.06.2005. (23:25)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Armine, sviđam ti se? :)) To ti zavodiš mene, ili sam ja zavela tebe pa je ta izjava samo nužna posljedica? :))) Šalim se malo na račun teme. :)) Kad spominješ odijelo, to mi je još jedan primjer. Boemi bi rekli da su odijela također norma nametnuta od društva. No to što ti voliš biti u njima ne znači da boem i nisi duhom. Jer, što bi trebao, samo radi deklaracije «boemštine» hodati okolo kao hipi i ne osjećati se dobro tako? :) Znači li to da si sada sputan ili pak da nisi? :) @Kokica, a jesi telegrafska danas. :)) Klik, ok, ali zavođenje je proces. :) Trebao bi biti dugotrajan, i trebao bi traaaajati i sada. :)

    avatar

    04.06.2005. (23:27)    -   -   -   -  

učitavam...