Komentari

novac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    znači, hitro je krenilo ok. ajde baš lipo, ja san ih nekidan isto spominjala jerbo su počeli i u splitu. iša si se prijavit. znači firma će imat zaposlenih. čestitaaaam :O)))))))))))))

    avatar

    03.06.2005. (19:44)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    jesi li pomislio da si ti zapravo jedini koji je povjerovao da u ovoj drzavi nesto zaista i funkcionira, pa si zato bio jedini :P E da imas pravo, mrzim kad gdje god dođeš po šta god ideš jebu te i šetaju ko mladog majmuna, ajd čekaj malo, pa ajd kupi folulare u NN, pa jad traži di ima kupiti biljega jer baš u obližnjim NN je nestalo u traženoj vrijednosti...uh!

    avatar

    03.06.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • novac

    Ss, pa zato ti je jasno moje oduševljenje kad sam sve uspio riješiti - čak su oni popunili te hebene obrasce umjesto mene :))))

    avatar

    03.06.2005. (23:11)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Zanima me samo koliko radnih mjesta su ustedjeli i barem malo nam olaksali grbacu?Ne samo da su ustedjeli,vec su i otvorili nova.S jedne strane pozitivno,dok sa druge strane slijedi stara prica...Svi koji nam jase na grbaci su i dalje sigurni za svoja radna mjesta,cak stovise imaju jos manje radnih obaveza...I onda se jos cuditi sto su ispunili obrazac?S obzirom na uglavnom nezasluzenu placu trebali su vas ponudi i kavom.Naravno pri tome se ogradujem,jer svugdje postoje iznimke koje vuku za sebe i druge..na zalost u manjini

    avatar

    05.06.2005. (03:38)    -   -   -   -  

  • funny

    Moram ti priznati da spadaš u ono malo lijepih stvari koje me izvlače iz depresije. Tak je.

    avatar

    06.06.2005. (13:40)    -   -   -   -  

  • autor: XVII, misto radnje: Split...

    jesi živ? di ti je radna knjižica? pozdrav iz st :o)))))

    avatar

    09.06.2005. (14:31)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    promjenama zakona o sudskom registru pečat više u principu nije obavezan, zakonom o računovodstvu već godinama je propisano kako potpis i pečat nisu nužni ako je na dokumentu jasno napisano tko je dokument kreirao; pečat je relikt prošlosti - još samo kada bi počeli prihvaćati elektronski potpis...

    avatar

    11.06.2005. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...