Komentari

2mama.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • divljakuša

    100 kn je čisto dovoljno i previše, pa dijete ima 10 godina, ali kako i ja imam brata od 9 godina, koji voli trošiti kao i velika seka, mi uvijek damo njegovoj nastavnici još 100 ili 200 kn, zlu ne trebalo, ali on to ne zna, pa nam žena uvijek vrati tu lovu!!!! ne razumijem roditelje koji uvaljuju klincima silne novce, mislim da ih samo guše na taj način!!!!!

    avatar

    01.06.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Nemam (još) potomke, pa me takve brige (još) ne more i zapravo je nezahvalno davati savjete roditeljima. I onak sam sigurna da češ donijeti najbolju odluku :-)))

    avatar

    01.06.2005. (14:11)    -   -   -   -  

  • umorni konj

    kao što reče i šampzelize..nema potomaka ali moj savjet: nije beg cicija i nemoj da im fali....

    avatar

    01.06.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  • Uvijek s optimizmom

    moja su djeca još mala, pa nemam tih "problema", ali... mislim da mu treba dat za sladoled i coca-colu dnevno (cca 100 kn za pet dana) i objasnit mu da sve to može potrošit i u jedan dan, ali da onda više nema za ostale dane, pa neka se brine o novcima. Moje starije dijete ima još malo pa 4 godine i uvijek mu kažemo: ili . Mislim da je pogrešno govorit: ... jer se time djeca zbunjuju... ali to je samo moje mišljenje ;)

    avatar

    01.06.2005. (14:45)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    probaj otprilike izračunat koliko mu dnevno treba, za sladoled i sok, eventualno sendvič i to je to...

    avatar

    01.06.2005. (14:55)    -   -   -   -  

  • Uvijek s optimizmom

    moja su djeca još mala, pa nemam tih "problema", ali... mislim da mu treba dat za sladoled i coca-colu dnevno (cca 100 kn za pet dana) i objasnit mu da sve to može potrošit i u jedan dan, ali da onda više nema za ostale dane, pa neka se brine o novcima. Moje starije dijete ima još malo pa 4 godine i uvijek mu kažemo: ako napraviš "to i to" dobit ćeš nagradu ili ako napraviš "to i to" bit ćeš kažnjen. Mislim da je pogrešno govorit: Ako NE napraviš "to i to" dobit ćeš nagradu... jer se time djeca zbunjuju... ali to je samo moje mišljenje ;)

    avatar

    01.06.2005. (15:00)    -   -   -   -  

  • jurop

    moj je mali buraz biop prošle godinje u splitu na toj školi u prirodi i mi smo mu dali 100 kuna i učiteljici još 100 za svaki slučaj za ne daj bože. Mislim da mu 340 svakako ne tre, pa ja sam u španjolsku sa samo 100 maraka išao jesus...ta današnja mladež :)))

    avatar

    01.06.2005. (15:22)    -   -   -   -  

  • dva

    @ddedda (morat ćeš jednom objasnit taj svoj nick) mislila sam: ak ne napraviš - npr bljak facu - kad bude varivo za ručak, ili ak ne napraviš psinu do slijedećih informacija u školi ili ak ne napraviš svinjac u kući dok smo mi na poslu...e, onda ćeš dobiti nagradu. Znam, zvuči jadno, al uz najbolju volju i želju on je jedno teško odgojivo dijete i takve su ucjene kad mene čest slučaj

    avatar

    01.06.2005. (15:32)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    ja sam uvijek bila ona koja je imala najmanje love na izletu jer su roditelji imali teoriju da ako imam sendvice ili organiziran rucak i spavanje, ne trebam novce, bar ne puno. i nikad mi kod njih nisu prolazile price 'ona je dobila toliko, a ja samo ovoliko' ne samo kad je lova bila u pitanju, nego opcenito. procijeni sama koliko mu love mozes dati i koliko mislis da je dovoljno dovidenja! mozda je malo spartanski, ali bilo je prilicno uspjesno. eto, nemam djecu ni malu ni veliku pa prenosim iskustva djeteta. nedavno sam citala intervju sa lupinom koji je izjavio da djecu odgaja spartanski, ali u izobilju. svidjelo mi se to. napominjem da su to sve price zene koja jos nema djecu.

    avatar

    02.06.2005. (09:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...