Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • armin

    poštovani Davorko...ja uopće ne čitam vaš blog... sumnjam da ću ga i čitati iz razloga koje mi se jednostavno ne da eksplicirati...recimo da želim biti apolitičan ( autoironični smješak autora )...ali htjedoh vam dati kompliment...naime primjetih da i sami dajete komentare što mi se svidjelo, jer čini mi se da to govori o vašoj kritičnosti i uvažavanju blogera...kod naše dične Vesne Pusić to nisam ni jedanput primjetio i naravno da je nisam ni čitao...samo toliko...moje simpatije...

    avatar

    31.05.2005. (00:33)    -   -   -   -  

  • Zukva

    bravo za enciklopediju i vujića, naravno....hehe

    avatar

    31.05.2005. (06:51)    -   -   -   -  

  • mijao

    požurite s ostvarenjem obećanja i ideja dok entuzijazam birača ne splasne

    avatar

    31.05.2005. (10:19)    -   -   -   -  

  • Konačno će Sisak imati gradonačelnika koji ima vozačku dozvolu. Možda mu onda i bude stalo do autoceste Sk-Zg.

    avatar

    31.05.2005. (13:12)    -   -   -   -  

  • srebrni mjesec

    Čestitam Tončiju, ali prije svega, konačno, tebi.U ovom našem gradu toliko je teško dokazati kvalitetu, ali evo, tvoje čekanje, rad, traženje i lutanje izvan našeg grada vratilo te ponovo njemu.I ne želim biti euforična, kliktati, mahati zastavicama i vikati hura...jer čeka te puno posla.Ali beskrajno mi je drago. Uvjerena sam kako će vrijeme koje ćeš provoditi na "obaveznim"domjencima biti kvalitetno vrijeme, jer još na faksu si prevladao besmislena ćaskanja ( moj mentor te često spominjao ), a opet, s druge strane, moći ćeš si dozvoliti povremeno i produktivnu neodgovornost , i ipak u svojim asortimanima svijesti posložiti sve uredno - policu po policu.Prekrasan vrt, napravimo svi zajedno i od našeg grada takvu cvjetnu simfoniju. Bdw. "išli smo u isti razred" i počeli na istom radiju - ali, svatko u nekom svom vremenu.

    avatar

    31.05.2005. (13:36)    -   -   -   -  

  • Davorko nisi li ti mao nekakvu priliku da napraviš nešto za svoj grad za vrijeme ministrovanja? Koje ćeš se slasne funkcije odreći ako prođe ovo u saboru, gradonačelnika ili zastupnika? Ma nije bitno, jelde? Bitno je da se pije i jede. Kućicu smo "adaptirali", pa bit će valjda za još nešto!

    avatar

    31.05.2005. (16:10)    -   -   -   -  

  • zabrinuta sišèanka

    kad ćemo vidjeti neke promjene????

    avatar

    01.06.2005. (16:01)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    gospe ti kol'ko to cvića i drveća imaš okolo kuće...taka me oni kamenjar...do vidova :)

    avatar

    02.06.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • °¤° M!KY °¤°

    Inače ne čitam ovaj blog,slučajno sam naišla na njega.A kad sam već tu pa da upitam.Dali je u planu otvaranje nekog diskokluba u centru Siska (1. ili 2. ulica)????

    avatar

    29.12.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...