Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Dolka

    Mogu ja na prethodni post? Psovanje mi je do prije par godina bilo potpuno normalna stvar i to glavna u riječniku, ali kada sam postala svjesna da mi tuđe psovke gromko odjekuju i izazivaju odbojnost, poprilično (trudim se i posve) izostaviti te jake i potcrtavajuće riječi. Pokušavam se i manje stavljati u situacije (ljutnja, svađa, bijes, oholost) u kojima te riječi divno pristaju.

    avatar

    30.05.2005. (15:50)    -   -   -   -  

  • jagode

    :-) baš si me nasmijala, a opet u isto vrijeme život priča najljepše priče, i nije bitno što je pisalo na razglednici, jer sam napisao svoje ime, a naslovljeno je bilo na obitelj kako si mi poslala u e-mailu... drago mi je da iz dana u dan saznajem sve više o ljudima... možeš mi poslati svoju adresu ma gdje bila, pa ću ti poslati novu:-) P.S. imao bi hrpu pitanja, no ne znam da li bi to imalo smisla... surova je istina:-)

    avatar

    30.05.2005. (16:53)    -   -   -   -  

  • dva

    vedrana rudan=bljak! prostača jedna= moje mišljenje! i ja komentiram prošli post ;) a jagode, ma važno je da ćeš na koncu dobiti razglednicu :)

    avatar

    31.05.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    cigarete - hvala na podrsci. ja stvarno spadam u one kojima nikotin uopce ne pase, cak ni u onim danima jer me boli jos vise. a i pocela sam zabrinjavajuce kasljucat. ukratko, nije to za mene. odlucila sam da cu prestat, ali jos nisam odlucila kad...uzivaj u jagodama! ja se ubijam u njima, jos malo pa ce mi listici poceti rasti na glavi, a pore ce popuniti sitne zute mrvice. faca mi je vec crvena, haha!

    avatar

    31.05.2005. (16:13)    -   -   -   -  

  • pegy

    Šmrc, šmrc, šteta da nisi vidjela tu kartulinu. :)) Dobro da je bila političke prirode, zamisli pak da je Jagode pisao nešto ljubavnog karaktera. :))) Što bi onda bilo? :))) Vidim da je puno inspiracije i pitanja. :))))

    avatar

    31.05.2005. (21:36)    -   -   -   -  

  • jagode

    kartulina uopće nije bila političke prirode, već nagovještaj proljeća... no što je tu je... izgleda kako sve ovisi o srcu onoga koji gleda, čita, prosuđuje... ako je to uopće i došlo do nečijeg srca:-)

    avatar

    31.05.2005. (22:53)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Hej, nemojte mi sad neke nesporazume...jučer navečer sam napisala pozamašan komentar koji nisam uspjela poslati...dakle dolka, samo naprijed, i ja se trebam nekada kontrolirati glede bijesa tj nekog boljeg načina izbacivanja osim psovki)) jagode, baš si me razveselio svojim (prvim) komentarom, šaljem adresu)) dva=kratko i slatko kao i uvijek)) zvakice, nema na čemu, znam kako ti je...ako se ne varam danas je svjetski dan nepušenja, pa eto odličnog datuma za početak)) pegy, ipak ću je vidjeti -hi-hi, vidim i da mašta radi - ...neka)) molim da se krivo ne shvaćaju komentari, malo šale nikome ne škodi....jasno? pozdrav

    avatar

    01.06.2005. (09:37)    -   -   -   -  

  • Kofud

    prema nekim sifra od njegov posjedovati. On je mogao, nakon proteku dana refurbished laptops 17

    avatar

    14.09.2009. (13:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...