Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • pegy

    Kako sam ja u ranim tridesetima, malo sam veća «opasnost» za ovaj muški neoženjeni svijet. :)) Naime, takvih se naviše boje, jer misle da ništa drugo ne radimo nego samo čekamo iz prikrajka i vrebamo. :)) Istina je da od otkucavanja biološkoga sata pobjeći ne možemo. Mislim, mi žene. Kod muškaraca je ipak drugačije. Dakle, ako mislimo imati djecu jedan dan, onda to može stvoriti pritisak. Priznajem da ga i osjetim ponekad. Zapravo, kako vrijeme ide, sve više. Ali nije mi cilj naći nešto, bilo što. Nego nekoga koga ću voljeti i tko će voljeti mene. I tko će htjeti brak, kao što ga ja želim. ISKRENO, ne radi «mora se». Uz tumačenje braka ovako kako si ti napisala, jer slažem se sa svime. Brak mi nije samo papir, meni je to PUNO više od papira.

    avatar

    30.05.2005. (00:00)    -   -   -   -  

  • MARE

    LJUBAV?

    avatar

    30.05.2005. (00:10)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Ljubav je, mare, na početku i na kraju svega ovoga. Bez toga ništa. Toliko se uvukla u ove retke da se s njima stopila.

    avatar

    30.05.2005. (00:14)    -   -   -   -  

  • sick of it all

    Postoji još jedno 'alternativno' objašnjenje zašto je to tako - da se mladi danas ne upuštaju u brak prerano ili uopće. Naime, za sve one rođene od početka sedamdestih pa naovamo, negdje dvadesetak godina, određena konstelacija planeta - zaboravio sam koja i kojih :-D - je izrazito nepovoljna za brak, tj. unosi određenu dozu pojačanog individualizma!?! :-DDD Barem tako astrolozi kažu...

    avatar

    30.05.2005. (20:46)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Prvo ljubav, a onda sve ostalo. gledam i ja tu i tamo kad sretnem na cesti kojeg zgodnog tipa, ali isto tri sekunde nakon toga, nemam pojma koga sam gledala. Radi forme ne treba pristajati na kompromise:)))

    avatar

    31.05.2005. (00:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...