Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Lucy Fair

    a prsten je zlatan? ili bar od srebra? u kojem si ga ono smjeru hitnula? ne bacati vrijednosti, a posebno ne ovako krasan blogic pod kamen ili kud vec.;))

    avatar

    30.05.2005. (00:59)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    uspjela si me nasmijat i prestrašit do pišanja u gače! (strah je zbog tista!!! lakše mi je tako ga zvat nego pravim imenom!) i kaj frajer ima PMS???

    avatar

    30.05.2005. (09:49)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @lucy, pa, pošto je bio od srebra, više sam ga hitila onako metaforički... ali pošto ga više ne nosim ni pod razno, to je kao da sam ga bacila zaozbač, zar ne? :) @jagodi, bolje da TO nisi vidla, bilo je krajnje jezovito, samo je još falila ona mjuza iz Zone sumraka, brrr...

    avatar

    30.05.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • royale with cheese

    sjecam se tog koncerta, i te kisne veceri. i ja sam jedan od onih koji je stajao u redu za karte u onom trenu kad ih je nestalo. i razumijem te u vezi ovog sa nepisanjem bloga. nebi se reklo, ali i ja tak nekak disem u zadnje vrijeme.

    avatar

    30.05.2005. (11:16)    -   -   -   -  

  • marisi

    Ja...onaj....ne bi da ti prestanes pisat.

    avatar

    30.05.2005. (14:35)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @royale, da, nekako sam to i sama zaključila gledajući isti post kod tebe već tri tjedna... @marisi... ovaj... hvala. :)

    avatar

    30.05.2005. (14:53)    -   -   -   -  

  • brandnewgirl

    A neeee! Nećuuuuu!!!! Neću da više nepišeš. Oću da čitam. Oćuu! Mama, reci joj da piše!!!

    avatar

    30.05.2005. (15:22)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    Već sam pomalo počeo zaboravljati na strašno dobru miniseriju It. Meni je dan iz noćnih mora bio lanjski zadnji dan posla na starom poslu. Da ne pričam cijelu priču, samo kraj: zsadnjih pola sata posla, zadnja dostava, dostavljam svećeniku štednjak, u žurbi odlazim jer žurim u Ri (zbog novog posla), prelazim preko šahte, ona popušta i upadam u nju prednjim kotačem kombija do osovine (to je kombiju teža strana jer je naprijed motor). Idućih sat vremena ja, kolega i trojica građevinskih radnika čupamo kombi iz rupe. Nemoj ni pitati što se je sve ranije događalo tog dana.

    avatar

    30.05.2005. (16:07)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Ja sam pročitala početak i ostala zgranuta. Neću te više čitati. Iz inata. Kužim šta je stvaralačka kriza, ni ja ne pišem često da se ne ponavljam, ali u jednom od slijedećih postova čitati ćete što je pegula: dobili smo onaj skuter, ali ne i papire... Sad smo skladištari skutera... (hoću reći, ne guraj se pod kamen i nemoj dati da crkne...)

    avatar

    30.05.2005. (16:16)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    sa ovim tistom si me sad podsjetila na tipa koji je znao doći kod nas na vrata tražiti novaca ili nešto za popiti, a jednom zgodom je pitao imamo li octa ako baš nemamo vina i nakon što sam ja zatvorila vrata okrenula sam se prema Kokolu i rekla: ovaj je afato lud, na što je moja tada dvogodišnja kćerka koja ga se strašno bojala (izgledao je kao ispljuvak) zaključila da mu je to ime. I od tada se svi takvi sumnjivci nazovaju: afati:))))

    avatar

    30.05.2005. (22:54)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    i nemoj ni slučajno sad prestati pisati nego fino odmori i onda se svježa vrati sa novim zgodama:))))

    avatar

    30.05.2005. (22:55)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Sreca da ne znam ko je Tisto asli zato uzivam citati tvoje ludorije i dogodovstine, pa makar zbog mene ako ne zbog ostalih, nastavi u revijalnom tonu. Ima znas tako nekih dana kad je najbolje sjediti doma i gledati brbljave ribe i sabljaste vjeverice i nista ne dirati i nikuda ne ici. Meni je takav bio dansnji dan, sunce mu garavo. Prvo sam htjela svoje dvadesetogodisnje djetence razveseliti i napraviti mu osso buco ali mi je izgorio luk i paprika jednom, a onda sam to prebacila u drugi lonac i loveci blizance po stanu zaboravila na kuhinju i kad sam se sjetilas bilo je kasno, puno prekasno. Tako da je fini u sljivinom vinu dinstani komad govedine dobila Kiki umjesto slavljenika koji je morao pojesti varivo od korabice. Peh. Ah, bas sam se raspricala. A i da te podsjetim kad sam vec tu, daj salji te postove. Pusa :))

    avatar

    31.05.2005. (00:20)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Alo, daj stavljaj stream of consciousness Joyce-style. Nema veze, netko te bu vec cital. :)

    avatar

    31.05.2005. (01:39)    -   -   -   -  

  • jezdi

    e baš idem odgovoriti svima, za promjenu! @brandnewgirl, misliš da me mamina prijetnja može preobratiti? ha, možda i može, tko zna... :) @rockroll, svi imaju neku dobru priču o tim danima kad jednostavno sve pođe nizbrdo. baš sam čitala nedavni post Sise o tome kako se sudba udružila i spriječila ga da curu isprati na avion za Ganu. za sjest i plakat... @dolka, skladištari skutera?! jedva čekam da vidim tu priču ;) @demjan, ha, ha, znači afato se dobro primilo! neka, neka, tako se stvara hrvatski jezik :) @bugenvilija, ja bih sad trebala pitati što je to osso buco, ali neću baš zato jer je to tako predvidljivo. radije ću upotrijebiti maštu. s druge strane, prilično dobro si mogu predočiti što je to varivo od korabice, i to mi zvuči kao neka strašna kazna, a ne kao slavljenička večera, bljak ;P postovi će uskoro, ako mi klavir ne padne na glavu... @gruzijola, znaš kako se kaže, be careful what you wish for, a ja dodajem još i once you go Joyce, you never go back :))) ne rimuje se, ali kaj sad.

    avatar

    31.05.2005. (08:58)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    :))) .. meni se najviše od svega svidjela "psićasta faca" :))) da psićasta faca

    avatar

    31.05.2005. (10:00)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    hehe, knjigu 'it' pokušavam čitat već neko vrijeme, braća mi ju poklonila za rođendan. al previše me strah da ju čitam po noći, pa ju čitam samo po danu. a danju nemam previše vremena. da, ima takvih dana kad je čovjeku bolje uopće ne izlazit iz kuće. i ne usuđuj se da više ne pišeš blog, jesi čula!!

    avatar

    31.05.2005. (10:02)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    eh, da .. molim da i meni odgovoriš na komentar :)

    avatar

    31.05.2005. (10:04)    -   -   -   -  

  • jezdi

    odgovori slijede: @jesus, pa kad stvarno je psićasta! za najbolji efekt izvodi se s nepočupanim brkovima i obrvama... :)@cookie, danas se osjećam vidovito pa ti moram reći da ne vidim da ćeš uskoro završiti s čitanjem te knjige! ako se bojiš, možda da ju staviš u zamrzivač? ;P @jesus, misliš da si duhovit, ha? ha? ok, uglavnom i jesi... belj...

    avatar

    31.05.2005. (10:45)    -   -   -   -  

  • Jesus El Diablo Quintana (Back in Black)

    da, u friž, ko i joey kad je čitao "shining" :)

    avatar

    31.05.2005. (11:25)    -   -   -   -  

  • jezdi

    upravo to :) samo je Joey na kraju stavio i Little women u friž, siroče... znam i ja jednu hrpu papira koju bi rado stavila na neko mjesto, kad već se neće sama. šteta što nisam neodgovorni radnik. a tako je divan dan za njonjanje pred humorističkim serijama iz 80-tih...

    avatar

    31.05.2005. (13:00)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    nemoj slučajno da si prestala da pišeš inače ću te napasti sjajom za usne! :D

    avatar

    31.05.2005. (14:19)    -   -   -   -  

  • jezdi

    neeee, Domaćice, sve ću učiniti, samo nemoj L'Oreal Colour Watermelon Lip Gloss-om! neeeeeeee... ;P hihi

    avatar

    31.05.2005. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...