Komentari

shanti.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Ja ne znam sto propustam tamu ama mnogu sakam da go osetam pekolnoto sonce? Mnogu e zeshko shanticu?? epten? A crnkinjite ubavi se? Site kako gazeli neli? jas deneska [polagav ispite i mislam ok. Odam za Atina vecer. koncerti! te gushkam. sega sum porelaksirana pa koga kje se priberam na 7 ti vetuvam ubavo pismo. od tie "duhovnite". te gushkam milo. Tvoja mouna je ok. Hvala ti.

    avatar

    02.07.2004. (16:24)    -   -   -   -  

  • e pak komentar?

    avatar

    02.07.2004. (16:24)    -   -   -   -  

  • Shanti

    ej, milo, bas sabajle mislev na tebe i mnogu ubavo mi dojde. ubavo da si pomines vo atina, ke gi osetis zestinite tamo, ne beri gajle, pekolni se. izbanjaj se pomegju koncertite i za mene. t.s.

    avatar

    02.07.2004. (18:42)    -   -   -   -  

  • Šetnjica

    E, milo...da, milo....sekako milo...mnogu ste mili i ti i drugarka ti, (dobro, de, samo malku , malku....ironijaaaa). Shante, ajde pisi nesto. Nie od Makedonija veke ne mozeme nisto da pisuvame bidejki mnogu e skapo. Standardot ni paga, a zivotot stanuva se poskap i poskap. Mozeme samo da citame. Ajde pisi nesto poslednovo "Skoro nisto novo" stoi od damna. Pisi zosto se plasam da ne naletas na nekoi domorodci-kanibalcinja, pa da ne gi izraduvas...."Oooohhhh, oh,oh kakov ubav rucek, kakva gozba..." Ke se raduvaat lugeto!!!

    avatar

    07.07.2004. (08:39)    -   -   -   -  

  • Shanti

    Dragi moj Cika Kure, fala ti lepa na podrsci i lepim mislima, more cu ti kazem ja za kanibalcinja kad se vrnem u Machedoniju!!! Samo da se odmorim malo, puk'o sam po savu od umora, pa cu pisati - ima puno lipih stvari, a bit ce i koja slika...

    avatar

    08.07.2004. (18:40)    -   -   -   -  

  • Šetnjica

    Shanti pa ti si otvorio ovdje secret undergroundundercover komaja news agency!!Nisam znao da to vec funkcionise kao podmazano! Lijepo je citati neka slavna imena u komentarima, dajte ljudi da se nasijemo!! Evo i mene on line, pa citamo se braco Hrvati i Makedonci! Gasterbajteri iz Kelna alias Su

    avatar

    09.07.2004. (00:51)    -   -   -   -  

  • Šetnjica

    Zdravo Su

    avatar

    09.07.2004. (08:14)    -   -   -   -  

  • Shanti

    Pogodi odakle dolazi inspiracija?!? Hmmm, secret undergroundundercover komaja news agency!?! Da ne lici malo previse na "Alo, Alo"?? Vi 'ev uan kroashian pilot hidden in ze bush of Afrique. London, zu ju kopi, ovear?!? :-)))

    avatar

    09.07.2004. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...