Komentari

cranberrie.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • *james.fragile_

    njam, njam.prava si.ja znam peci ribe na gradele, al to uvijek uvalim nekom muskom(susjedu, frendu, bratu), pa ja lijepo uvijek pijuckam bevandu u hladu...i cekam da me pozovu...

    avatar

    29.05.2005. (18:43)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    vjerujem da je bilo fino...nikad nisam pekla roštilj, uvijek kotlovinu...

    avatar

    29.05.2005. (18:59)    -   -   -   -  

  • POLIGLOTNA od-do!

    Što ja volim ovakve postove, prave nedjeljno-ljetno-dokoličarsko-obiteljske! A volim i ribu s gradela, ako ćemo pošteno... :))

    avatar

    29.05.2005. (19:20)    -   -   -   -  

  • jazzie

    I ja sam danas papala ribu - finu finu... Ali su je drugi pripremali (čitaj u restoranu!)

    avatar

    30.05.2005. (01:25)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    E stara, imas smjestaj u LA-u, ak' peces te ribe na gradele svaki dan! Jesi me sad namamila da sanjam... aaaaaaaaaargh... pravu ribu, ono, na dalmatinski, nisam jela vec 5 godina.

    avatar

    30.05.2005. (02:48)    -   -   -   -  

  • mlijeko je zločesto

    i ja sam jučer roštiljala...ja ribu, sunce mene :)

    avatar

    30.05.2005. (12:31)    -   -   -   -  

  • marisi

    Uh...i ja bi sad ribu s rostilja.

    avatar

    30.05.2005. (14:34)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    :))) bravo, mogla bi rostiljati po kucama, na poziv, stvarno ti ide, a osobito blefiranje, koje se pokazuje kao jedan od najvaznijih segmenata svake suvremene strucnosti:))

    avatar

    31.05.2005. (01:52)    -   -   -   -  

  • lallallaaaaaa

    Riba s roštilja jedno je od mojih omiljenih jela, pogotovo spremljena rukama mog strica, blefera sličnog tebi:))))

    avatar

    31.05.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...