Komentari

geodetkinje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • unuka

    dada takvi su ti najgori, najprije klosari a onda genijalci, poznati tek kad su ten fit ander;)

    avatar

    29.05.2005. (13:10)    -   -   -   -  

  • inner smile

    Tako je i sa mnom bilo- mrzila sam školu, ali znala sam što me zanima i stvarno sam se bavila time. Na žalost, starci su me natjerali da se okrenem školi... Baš me zanima što su einsteinovi starci rekli na njegovo ponašanje :)

    avatar

    29.05.2005. (14:22)    -   -   -   -  

  • Chilli Krokodil

    Dakle Marku je izašao članak u Prirodi, pričao mi je o njemu i rekao da će mi dati da pročitam da kažem što mislim. Sljedeći put kad ga vidim reći ću mu da si napisala da mu je tekst predobar.

    avatar

    29.05.2005. (19:07)    -   -   -   -  

  • Chilli Krokodil

    Inače ovo što pišeš o načinu predavanja na faksu, potpuno se slažem, evo neko vrijeme sam si baš msilila kako sam ja glupa kako ništa ne kužim od tih mojih silnih predmeta na faksu, a onda mi je Marko rekao da nije stvar u meni već u načinu kako to večina profesora predaje. To mi je dalo bar neki poticaj da se uhvatim knjige, zapravo nikako da se zbilja uhvatim knjige, ali hoću.

    avatar

    29.05.2005. (19:28)    -   -   -   -  

  • VLado

    Nakon godine dana postojanja mog bloga, zahvaljujem Ti se sto sam bio pocascen Tvojom posjetom i komentarom. Najljepse HVALA. Svako dobro i obilje uspjeha u zivotu. “Ti to mozeš, učini to, Svaki pocetak je tezak, Svaki trud se isplati”

    avatar

    29.05.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  • cure s geodezije

    Ti me svaki dan sve više zadivljuješ. Stvarno realno razmišljaš i da znaš sigurno se svi slažu s tobom jer ovo je usrano doba za nas mlade i ti nas profesori sve više zatupljuju a ne čine nas pametnijima. Dobro osim nekih pojedinaca.

    avatar

    30.05.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  • maxx5

    ja recimo imam genijalnu profu iz povijesti i čini mi se da će mi ona najviše nedostajati od svih profesora, ali naći će se tu još neki...ak se poprave do kraja godine! :))

    avatar

    30.05.2005. (22:46)    -   -   -   -  

  • LISTENING TO THE SILENCE

    Einstein, zanimljivo. imam jednog frenda koji je opsjednut einsteinom (njegov blog je http://voyagerx.blog.hr) Jeste znali da se svakih otprilike 100 godina rodi neki čovijek s tak genijalnim umom (poput einsteina) da bi unaprijedio svijet???

    avatar

    31.05.2005. (19:42)    -   -   -   -  

  • stipko

    kod nas kreativci nemaju priliku iskazati svoj genij.Nadrobe im se drugi predmeti gdje se oni moraju trosit i prilagodjavat, da bi zadovoljili kriterije.Einstein je bija 200 posto u pravu i ja sam sam imao kroz skolu, i sad na faksu puno problema sa kreativnim i logickim pristupom, dok nisam shvatio da idem protiv vjetrenjaca i orjentirao se striktno na ispitna pitanja i na dvojke.

    avatar

    01.06.2005. (05:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...