Komentari

suncanikrug.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Suncani Krug

    Meni uopce nije zanimljiv...uglavnom varijacije na temu...sve vec poznato.Neka netko ponudi konkretno rjesenje,a ne samo pasivno konstatira ili kuka,jer ako nesto nije dio rjesenja onda je dio problema.Problema i i ovako ima previse,pa nije vrijedno trositi dragocjenu energiju na beskorisno razglabanje.Zivot je kratak

    avatar

    27.05.2005. (13:45)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Gornji komentar se odnosi na Mracni blog.Ako ste vec nesto isceprkali i svida vam se izvolite vrata su vam otvorena...imate password za SK.Crvenu koku samo citali u prvom razredu,pa nije valjda da se ne sjecate te price:))

    avatar

    27.05.2005. (13:49)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Mracni blog - treba vidjet hoce li vecina. A znamo li hoce li mracni blog nas da ne gubimo vrijeme?

    avatar

    27.05.2005. (20:32)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Jos nesto, hal.blog.hr nudi svima java script koji se moze postaviti bilo gdje na stranicu i onda pokazuje informaciju o zadnjem postu izabranih blogova (maximum deset). Mozda bi to funkcioniralo u ovom Felicxovom scrollu??? (Samo informacija za felixa, ako mu se da zezat s tim.)

    avatar

    27.05.2005. (20:34)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Fala Winston W.poslao sam ti davno password za S.K.,dobrodosao si u uredivanju kao i ostali.Imas moj "bjanko" pristanak za svaku promjenu koju smatras pozitivnom.

    avatar

    27.05.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • phidea

    U Suncircle se ulazi s pozivnicom? Ja se bavim nekim od tema koje vi promovirate, ali ja brijem i malo šire... Pozdrav, Phidea neograničena

    avatar

    31.05.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Brijemo i mi,ali u zivotnom cajtnotu nije se lose specijalizirati.Odusevila su me tvoja promisljanja,valjda zato jer vecina ljudi smatra da su pametni samo oni cija se razmisljanja podudaraju sa vlastitima,makar ima puno iznimki od kojih mozemo puno nauciti i korigirati svoje stavove,pa su mi takvi pojedinci(ke) utoliko zanimljiviji.E sad ...pozivnica.Bas i nisam raspolozen cesto svrljati presiroko dok s druge strane ne bih nikoga zelio zanemariti na ovome blogu.Priznajem da neke od clanova ne bih posjetio vise od jednom ne zato kaj nisu kvalitetni vec su izvan mojega uzeg kruga interesa,ali moram biti fer prema svima jednako.Tako u nedostatku volje i vremena trpe i oni blogovi koje redovito i sa zanimanjem posjecujem,a ne zelim ih favorizirati tako da osvjezavam samo njihove linkove iz fer obzira,a ostale zanemarim.

    avatar

    31.05.2005. (18:27)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Razlika izmedju PHIDE-e i Mracnog Bloga, po meni, je PRVENSTVENO TA STO JE PHIDEA DOSLA K NAMA I IZRAZILA ZELJU DA PRISTUPI SUNCANOM KRUGU dok taj drugi blog se uopce nije javio (mozda kako pise WinstonW nije ni zainteresiran)! Ja glasam za PHIDEu samo ako Felix nema vremena za dodati clana pa ja opet pocnem "petljati" sa uredjenjem SKa odosmo mi nazad na DIREKTNE LINKOVE bez ovih "fancy scrolliranja" jer ih ne znam napraviti"! Zapravo Felix ja shvacam da je tebi TO TEZE ODRZAVATI SVE OVO STO NAS VISE IMA , jer moras otici na svaki blog, vidjeti sta je novo i onda to unijeti na SK! To je puno posla i predlazem ti DA VRATIS ONE "NEPOMICNE" LINKOVE NA DNU a ako hoces ostaviti mali scroll (sa strane ili na dnu ili na vrhu) to updejtamo mi sami ili mozda jednom mjesecno bilo ko stigne! Tako bi ti imao PUNO MANJE POSLA jer neki od nas imaju unos svakodnevno, neki tjedno, neki mjesecno itd!.. Oslobodio bi se i Imao bi vise vremena za pracenje onih blogova koji te zanimaju (wink, wink!!), a mi se ne bi osjecali krivima svaki puta kad hocemo primiti novog clana (jer te dodatno opterecujemo)! Sta kazete Felix i ostali??

    avatar

    31.05.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    evo kliknite dolje na NASTAVAK , pa pomaknite malo screen na dolje da obuhvatite stare linkove (nepomicne) dok gore u jedno 1/3 ekrana se (za to vrijeme) obavlja scroll.. ETO - tako nesto sto vec postoji!! Tako da nije potrebno stalno UP-dejtati scroll!!!

    avatar

    01.06.2005. (02:20)    -   -   -   -  

  • Felix

    Samo je jedan razlog ovoga skroliranja,a to nije sminka.Na ovaj nacin svaki blog dobiva "svojih pet minuta samo za sebe" dok drugaciji prikaz favorizira blogove pri vrhu stranice...oni nize teze su uocljivi,pogotovo ako ih se zbog "viska" clanova odskrola nize pa su potpuno nevidljivi.Inace nema razlike u uredivanju sa scrollom i bez njega.Hvala na podrsci,malo sam u cajtnotu pa mi cesto ostane samo noc na raspolaganju,ali nije bas zgodno jer moram na posao ovisno kako kada.Nema nedjelja..praznika...prijepodneva...popodneva...samo radi!

    avatar

    02.06.2005. (01:31)    -   -   -   -  

  • phidea

    Ma dajte, nemojte se zamarati s formaliziranjem (ne treba meni nikakvo službeno "članstvo"). Meni su super ove optionmasterove teme (iako u životnom cajtnotu nikako da se posvetim tom području koje je jako, jako interesantno - moj problem je da me zanima sve i svašta), i vrlo rado ću skoknuti do vas i malo se uključiti u diskusiju ili nešto komentirati. Pozdrav vrijedni momci i djevojke.

    avatar

    02.06.2005. (16:11)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Da nisi i ti blizanka po horoskopu?He He..znam da je pitanje pomalo bedasto i isforsirano,ali medu clanovima ovdje prevladavaju blizanci...pa da provjerimo jos jednom,jel je to samo slucajnost ili...Citajuci tvoj blog stekao sam takav dojam.

    avatar

    02.06.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  • phidea

    Ja sam Vodenjak (isto zračni zrak). No, imam naglašenu 3. kuću (Blizanca). Sa Blizancima i Vagama se odlično slažem (iako bljak generaliziranje). U skladu sa svojim šaranjem po temama, jedno vrijeme na faksu sam bila zaokupirana čak i izradom horoskopa. Doći ću jednom i do posta o horoskopima :-)

    avatar

    02.06.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Ne bavim se horoskopima..cak imam averziju prema njima(to zna i Optionmaster),nego sam pretpostavio sudeci po sebi.Nevjerojatno kompatibilna razmisljanja,samo je tvoje umijece izrazavanja puno sofisticiranije.

    avatar

    03.06.2005. (00:06)    -   -   -   -  

  • Suncani Krug

    Pa niste me valjda ozbiljno shvatili?...Dakle molim Vase ocitovanje u vezi prijema Phidea bloga,a Optionmastera za dozvolu skidanja pokoje slicice iz njegove zbirke na serveru?

    avatar

    05.06.2005. (03:53)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    JA sam vec glasao za Phideu gore, a sto se tice mojih slicica na serveru - to je OK! I ja sam ih VECINU pokrao, preradio na hrv. a ROBIJACEMO ZAJEDNO Felix, ha ha!!!

    avatar

    05.06.2005. (08:44)    -   -   -   -  

  • Mario-Frankfurt

    Bok Felix. Sorry, ispada stvarno neposteno od mene sto sam prestao biti aktivan na svojoj stranici. Vi ste me prihvatili u Suncani Krug i ti i Optionmaster ste stavili i link na stranice, a ja se povukao samo tako bez pozdrava. Razlog za moju sutnju je taj sto jednostavno nisam naisao na Traders-kolege s kojima bih podijelio iskustva i dosao do novih spoznaja iz svijeta Opcija. Imam osjecaj da nasi Investori vise vole akcije, devizen ili futures. Pokusat cu svejedno biti malo aktivniji kod mene i u Suncanom krugu. Puno pozdrava i zelja da ti i Optionmaster ustrajete u vasem radu.

    avatar

    05.06.2005. (10:03)    -   -   -   -  

  • phidea

    Dečki, i ja ću s vama na robiju zbog slika :-). Tamo ćemo osnovati Malo manje sunčani krug, jerbo ćemo sigurno dobiti ćelije s malim prozorima. Ali ako nam daju Windowse, prozori nam i nisu nužno potrebni :-))). I onda ćemo ijopet krasti slike, a neće nas valjda dvaput zbog istog. Pozdrav vrijedni ljudi!

    avatar

    05.06.2005. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...