Komentari

mrtvimacak.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Osvetnik - R.I.P.

    Moje misljenje je da se sve moze nauciti. Na tebi je koliko ces izgraditi sebe i prosiriti svoje vidike. Zapala si u malu krizu, ali neka te to ne brine. Linija zivota je krivulja. Sinusoida zapravo.

    avatar

    01.07.2004. (09:52)    -   -   -   -  

  • collector

    iskreno, razmisljah o upisivanju filozofije na filozofskom. znala sam i prije da to ne bi bilo dobro za moje psihicko zdravlje, nemam bez razloga frenda-filozofa koji je polulud otkako je to upisao, ali kad citam tvoj blog postajem sto posto ziher da to ne bi bilo dobro za moje psihicko zdravlje. previse pitanja, previse se relativizirate, a ja sam vec i ovako pomalo nestabilna. hm

    avatar

    01.07.2004. (19:56)    -   -   -   -  

  • macak

    ajoj, ja ti necu otvorenoi savjetovati da upises filozofiju, jer bi me moj osjecaj za sebicnost ubio na spavanju. filozofiju mozes shvatiti na vise nacina, ako osjecas posebni "poziv", poriv da "filozofiras" - jer mi to otprilike jedino i radimo, "follow your heart" (kaze frajer kao odgovor kad nekoga treba ubiti, a razmisljaju o nacinu). s tim pitanjima se u svakom slucaju moras suociti u zivotu, ako ces ga nastojati ispuniti koliko najvise mozes. psihicko zdravlje nema nikakve veze s odabirom fakulteta ;) na koje odsjeke ciljas?

    avatar

    01.07.2004. (20:15)    -   -   -   -  

  • collector

    sociologija, komparativna, tim redom :) ali sociologija iz my favorite ...

    avatar

    02.07.2004. (18:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...