Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Pastir Bez Stada

    bok Oklen ti to da su akciju Organizirali Susak i Tuta,i da je poginuo na Kupresu TO JE CISTA LAZ Pozdrav Pavlovic

    avatar

    29.05.2005. (12:51)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Pa izjavio Ivan Iko Livajić Mati Bašiću u spomenutom intervjuu. Livajić kaže da je i on u toj akciji sudjelovao i da su trebali zaustaviti neki konvoj JNA u nekom klancu na Kupresu.

    avatar

    29.05.2005. (23:21)    -   -   -   -  

  • bog, koks, pozdravljam te, pod uvjetom da se to peratovic ne dopisuje sam sa sobom, sto bi njemu bilo slicno.... taj nevjerojatni lazljivac, peratovic, koji vec u vise navrata pise o meni, u ovoj je prigodi ispisao nevjerojatnu laz: naime, niti je iko livajic (inace moj rodjak) tako sto kazao, niti je ludvig bas tamo poginuo, niti sam ja takvo sto napisao (sto se moze provjeriti u novinama), niti je istina ono sto peratovic nacelno pise o ST-u, koji "blog" ranije ... seratovicu bi bilo pametnije da da u svojim "memoarima" isprica sto je tocno radio prosloga tjedna u beogradu, je li isporucio svoje sumnjive, paranoicne podatke - i jesu li ih ti ljudi bas prihvatili - umjesto sto bezocno, kurvinski.. laze ko pas... Ko poludjeli zapjenjeni pas... (Iz Melbournea, Mate Basic)

    avatar

    30.05.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • Paramata

    Htio sam samo komentirati dasam \1972 God. bio u Australiji i da samtada cuo da se jedna grupa hrvata sprema zaodlazak\ u b\ivsu Jugoslaviju.

    avatar

    14.08.2008. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...