Komentari

geodetkinje.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • GrGa-geodet

    ne mogu vjerovat,ima NAS MOJ JE ZIVOT GEODEZIJA

    avatar

    22.05.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • cure s geodezije

    gdje je to uopće. prvi put čujem za to. i ja sma tak neš vidjela al kad sam bila u Bosni na Koridoru. čujem da je tam sad puno bolje neg prije jer su sad to preuzeli talijani. Još su uvik niske cijene. dal si išta kupila?

    avatar

    22.05.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • rrrr

    kuglica nije ispod kutijice. kuglica je u ruci šibicara uvijek. ;) šibicara je uvijek više i međusobno igraju i kao jedan odnese lovu da mnoštvo vidi. najstariji trik na svijetu ali budale se uvijek zalijepe :)

    avatar

    23.05.2005. (05:02)    -   -   -   -  

  • cure s geodezije

    ovo sam htjeo staviti pored tvog bloga ąibicari ali nisam u spjeo pa ti ovim putem ąaljem.ja bi samo rekao da nije fer doci na net i lagati ljudima ,izmisliti neku priču koja je ąatro realna pa privući osobu koja ni nezna da je zapravo obmanuju u prvom redu to nije normalno jer kako neko uopce moľe tako razmiąljti kao ti;evo sad idem izlagati neąto pred 2000 ljudi, pa sta me briga ionako niko nezna moj nik ,ja cu se pretvarati da je moj zivot pun pustolovina i neobičnih gotovo filmskih događaja ,a publika neka čita i putuje samnom kroz moje tekstove I NEKA UPIJAJU TE NOTORNE LAZI I PREVARE pa zar smo do toga doąli da cemo se lagati i kada je u pitanju tako banalna stvar kao sto je blog.ja kao tvoj PRIJATELJ koji je zelio ostati anoniman ali nemem passworda za geodetkinje izrazavam moje duboko raočarenje u tvoj karakter svjetonazore te u tvoje samopouzdanje jer samo osoba koja misli da nije dovoljno zanimljiva moze izvoditi takve gluposti,a ti jesi zanimljiva i bez svojih lazi i prevara nadam se da ce te ovaj text ponukati da preispitas tvoju dusu do samog dna ,jer ovako ponaąanje nalizi se samo na dnu nečije duse,te da ces nastijati da poboljsas svoje ponasanje i uljepsas ovaj svijet donijevsi u njega jos jednu iskrenu i moralnu osobu a ako ľelis takve tekstove idalje pisati napisi drugi put u naslovu BAJKA.

    avatar

    23.05.2005. (18:37)    -   -   -   -  

  • cure s geodezije

    evo kanta napravila sam nekaj umjesto tebe nadam se da ti ne smeta. Veselim se tvojim budućim komentarima :)

    avatar

    23.05.2005. (18:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...