Komentari

devildaughters.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • dosadna piskaranja jedne cuudne cure.

    smisljam sta da ti napisem a da je pametno...i sad pricam s tobom na telefon i neam pojma kaj da ri napisem,pametno zboris!ja sam uz tebe! a neam pojma kaj da pametnog napisem znas da mi to ne ide ,u ovome se slazem s tobom potpuno!ajde uzivja i pisi pozdraf!

    avatar

    22.05.2005. (17:20)    -   -   -   -  

  • Buncanja paranoičnog luđaka

    e imaš praf... puno je ljepše vidit neku normalnu curu, nego isforsiranu gotičarku, od njih mi se diže samo želudac.... i svatko bi trebao imati svoj stil ( npr. ja i moji frendovi izgledamo kao hrpa kretena, ali jebi ga to je naš stil :DD

    avatar

    22.05.2005. (17:27)    -   -   -   -  

  • Jason

    Tema koja je uvijek glavna što se tiče tračh partija! Oblačenje i uklapljanje u određenu grupu ljudi! (ja ne mogu ništ posebno reč o tome jer doma imam tri majice i troje hlača)! Ali gotičarke i punkere ne podnosim (tu su i cigani ali nije riječ o rasizmu)! često znam biti iritiran rokerima i metalcima zbog njihove nevjerojatne monotonosti! Obavezne starke, majica s natpisom neke grupe (ko da svi moraju znati kaj ti slušaš)! Inače mislim da su starke OK i nemojte se ljutit kada počnem nekontrolirano pljuvat po njima... ali mislim da su već prekomercijalizirane (imam grčeve od ove riječi)! Volim vidjeti na ulici ljude s nekim detaljima i odjećom koju su kupili a zatim dodatno uredili ili nešto dodali, to mi je fakat HLADNO (cool)! (take a) PISS!

    avatar

    22.05.2005. (18:54)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    e kako me to živcira već s tim starkama. svaki put ispadnu faking glavna tema!!! kaj te boli kaj su iskomercijalizirane. sori al meni je to glupo. vidit ćeš ko će ih nosit sljedeće godine. pol ljudi koji ih nose sad neće. I nekužim zašto starke poistovjećuju s ''rokerima''. ja starke nosim zato kaj mi se sviđaju i zato kaj idu na sve al ak mi se neš drugo svidi ću si to kupit. Uostalom ima ih u svim bojama što meni khm...odgovara budući da izgledam ko ''lunapark'' :))) jedino kaj je fakat nakaradno su starke sa srčekima i to, al to će si opet kupit neka klinkica u 4. ili 5. razredu prema tome, kaj te boli.jebo vas starke. to me već fakat živcira. pa kaj ak ih svi nose, ak ti smeta si kupi neš drugo il ih nosi i ti al se po nečem drugom razlikuj od ostalih..to vrijedi za zatucane rokere koji misle da su otkrili starke, za tebe Jason ne budući da ih ne nosiš i misliš da su to šlape :)) starke su isprva bile obuća za sirotinju, socijalu prema tome...odjeb.

    avatar

    22.05.2005. (20:06)    -   -   -   -  

  • loki

    dobar ti je post (hehe ko bi reko da znas pisat ;)). mogu ti samo rec da se potpuno slazem s tobom.ma mene opcenito zivcira to stalno definiranje...zasto bi ja morala nosit crninu i peglat kosu ako slusam metal?popizdim svaki put kad mi neka crna klinka koja slusa hima i dani filtha i slicne pozere, ide srat sta nosim bijelu majicu...ma boli me, ja svoju rudlavu grivu necu peglat :) svi toliko briju na neku induvidualnost, a dodji u mocvaru ne kuzis ko je ko jer svi izgledaju jebeno isto.evo npr ti marija se po meni savrseno oblacis s obzirom na muziku koju slusas. tru nisi po tome kako izgledas, nego kako razmisljas...eto ak nadjem vremena mozda napisem neki post.aj pozdrav ;)

    avatar

    23.05.2005. (21:04)    -   -   -   -  

  • Wilica

    evo, kud svi tud i mala zvonchica, da i ja onda kažem koju pametnu...po običaju..hehehehe... sam da kažem svojoj staroj Mare da joj je post fakat super, sve bolje i bolje to tebi ide... kaj ja imam reć o tome?! pa znate mene... ja sam valjda zadnja osoba koja bi se mogla "definirat" kak vi to kažete...po tome ja sam najneodređenije biće na svijetu...mogu slušat SVE, od Jeleninih metal žestokih stvari do nekih totalno tužnih i sjebanih balada, od nekih totalno energičnih i nabrijanih stvari do nekih ful laganica za opuštanje, to ovisi o raspoloženju...isto i s oblekom...kaj ja znam, imam neki svoj "ni sim - ni tam" stil, po meni fakat ne možeš zaključit kakvu muziku slušam..a i zašt bi i trebali?! pa ne mora roba bit odraz muzike koju slušaš, nego TI... kaj se tiče starki, ja ih IMAM... i da, kupila sam ih prije 8 mjeseci kad još nisu bile ni priibližno takav trend kakav su sad. Kupila sam ih jer je to bila ljubav na prvi pogled, hehehe, zato kaj su mi se odmah svidjele i bile mi lijepe, i zato kaj su mi se nekak činile kao dobar odraz mene.. I dan-danas ih nosim, ne zbog trenda, nego zato kaj ih obožavam... i da, CRNE su, nemaju šljokice ni niš slično.. a kaj se tiče tih novih baby-starki sa šljokicama i tak nečim po kojima svi tak naveliko pljuju, ja nemam niš protiv toga. ok, mogu razumjet one "okorjele" rokere i alternativce kojima su nekad bile zaštitni znak, a sad su prestale bit oznaka identiteta, al ja osobno nemam niš protiv njih...onak, nisu mi lijepe i ne bi ih nosila,al kaj ja znam, ko voli nek izvoli...ja sigurno neću... kaj se nas Devilsica tiče, svaka ima neki svoj ukus, svaka ima svoj identitet, al opet nam je zakon zajedno, jelda cure?!? i sve imamo starke al fora je u tome da su svačije drukčije, svačije su posebne i svaka od nas ih fura na svoj način i zato smatram da se ipak nismo utopili u gomili i da smo mi i naši stilovi ono što svaku od nas čini drukčijom... eto, tak bar ja mislim... ajd pišite i dalje... :)))))

    avatar

    23.05.2005. (23:57)    -   -   -   -  

  • loki

    zakon slika, steta sta se ne vidi lubanja oko vrata ;)

    avatar

    28.05.2005. (00:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...