Komentari

peder.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • The Realm Of Nightmares

    KIŠA JE BAŠ DOBRA!!! Ne shvaćam zašto svi volite sunce, pa kad je sunce, sva priroda se čini mrtva i sparušena, sve je jednolične bijele boje... a kad pada kiša, sve se prelijeva u lokvama vode, nebo je u najrazličitijim tonovima, sve je tako mirno a ipak ima toliko dinamike... i zar nije prekrasno izležavati se u krevetu dok slušaš kišu kako škropi po prozorima, ili trčatio mokar po kiši i gledati munje na nebu..... ljudi, naučite vidjeti ljepotu u nekim drugim vremenskim pojavama, a ne samo u suncu!!!

    avatar

    30.06.2004. (10:09)    -   -   -   -  

  • The Realm Of Nightmares

    I slažem se. Promet je u nas koma. Žao mi je svih onih ljudi... I meni su umrli na cesti. Kad će ljudi shvatiti KAKO se vozi, KAKO se grade ceste, NE SMIJE se voziti kad si pijan ili high, CRVENO znači S T O P !!!... grozno.

    avatar

    30.06.2004. (10:12)    -   -   -   -  

  • NEK TI BUDE KAD SI PEDER

    e jebi ga, pa nije da su bas svi ludi za suncem. mislim, ja jesam. treba mi sad to sunce da bi u onoj drugoj polovici godine mogao uzivati u pojavama koje ti spominjes. makar meni nebi smetalo i da je vruce, suho i suncano kroz cijelu godinu. da se kojim slucajem radjamo sa proizvodjackim specifikacijama u mojoj bi sigurno masnim slovima pisalo - STVOREN ZA PAKAO :-)

    avatar

    30.06.2004. (18:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...