Komentari

dubai2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • EXDubai

    Ok, ja kokno 2 takva u Greensu svojevremeno i za mene su to bili obicni pauci koje sam eutanazirao jednim elegantnim udarom japanke po zidu. Nakon toga papirnata maramica ukloni fleku i sve zavrsi u WC-u. Pustis vodu i problem je rijesen. Nisam imao pojma da su tako otrovni. Gamad kao gamad. Svasta. Nego, odo ja u Porec uskoro, tamo ljetujem vec 35 godina. Hebes Dubai i pauke! ;-) Jos uvijek uzivam sto sam se vratio, iako sam opet prosao kroz Dubai airport prije 15 dana. Bio sam na izletu u Islamabad. I opet mi je sve pink kada se vratim u Hrvatsku, pogotovo nakon 3 dana u Makedoniji. Cak me u tom raspolozenju nisu omeli niti lokalni izbori. Uzivajte i cujemo se.

    avatar

    17.05.2005. (22:59)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    Vidis, a da si sljedio Obaidove preporuke i spalio nastambu, mi danas ne bi imali problema. Jesi ti to opet bio u Dubaiju bez pozdrava?

    avatar

    18.05.2005. (06:24)    -   -   -   -  

  • downunder

    U par godina boravka ovdje u W. Australiji jos nisam vidio niti jednog! Mora da su svi emigrirali u Dubai :) Tamo kod vas nema toliko pozara pa valjda misle da ce lagodnije zivjeti...Mozda Obaid svraca ovamo?

    avatar

    24.05.2005. (03:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...