Komentari

devildaughters.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Wilica

    hahahahha, a poor you!!! kae mišek naš mali, kaj si bubana?! mi nismo mogli vjerovat svojim očima kad smo vidli da Marushka-I'm-the-biggest-štrebso-in-here nije došla u školu!!! tak se to radi curoooooo!!! ma brijem... puno te volim i svi te mi puno volimo, i baš je danas bilo ok u školi, Niku je bilo totalka sram jer se ubila na Evinom tulumu u subotu...hahahaha...ma eto tako, samo da znaš... :)))) dođi nam brzo!!!!

    avatar

    16.05.2005. (21:27)    -   -   -   -  

  • dosadna piskaranja jedne cuudne cure.

    khm..evo i mene buduci da je moja kokos sada vec poznata..uglavnom sutra odlazi..usrala je cijelu kucu uzas...ode koka..ak oces prodam ti ju:)))ajd stara uzivaj i svi ostali..pozdraf!

    avatar

    17.05.2005. (21:04)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    e a koka posrala kuću,a? a ribica!!:) ae

    avatar

    17.05.2005. (22:53)    -   -   -   -  

  • Svi koji čitaju ovaj blog ja im poručujem da je Marija najljepša cura u V. gimnaziji bez pogovora!!!

    avatar

    18.05.2005. (16:57)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    isus..zaaašto???? neznam ko je ali neko nije normalan! :)

    avatar

    18.05.2005. (17:58)    -   -   -   -  

  • Jason

    Zvonchy ne bih tio sada da budem naporan ili da te požurivam (ne obračajte pažnju na pravopis molio bih)........ali....... KADA SLAVIŠ JEBENI RODJENDAN? b.t.w.......... um Lučić pita jel će Kika biti na pijanki...er...rođendanu kskiisjfpiplsdkj (bo ti svizac mater i tipkovnici)! E, da Jelena imam ti broj od frajera koji uzgaja lance (i travu) ako ikada osjetiš potrebu......... :-)! Kaj ste se svi na jadnu niku obrušili..... u zadnje vrijeme ne samo i vi..... ali bolje će biti da ne spominjem imena! A ovaj frajer kaj je piso 18.05.2005. (16:57) ima pravo.......:-)..... Podsjetite me da mu platim pivu! Do ponovnog gledanja (nažalost već sutra)! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK! JASON IKS

    avatar

    18.05.2005. (21:10)    -   -   -   -  

  • Jason

    E da još nešto za Zvonimiru (ona jedina zna o kome je riječ)! Jel ti poznaš Zigija? Frajer iz neta? Rekla si ja mislim da ga znaš.... E, pa u glavnom (rekoh vi štreber patrola bez komentara za pravopis-fakat se trudim.....imam riječnik krjaj sebe) u ponedeljak 16.05. mu se ujak objesio u vlastitoj šupi (za vas neuke i maloumne Zagrepčane tamo... dodatni prostor u kući za odlaganje nekih stvari)! Danas sam bio s njim kod bekija kako me frajer ubio u pojam kad sam ga vidio! Ispod očiju mu je sve ful plavo ima podočnjake 3cm! Pričat ću ti sutra u vlaku! Ajoj.... sutra glazbeni... nema me na prvom satu! imam samo 2 koncerta! JASON IKS

    avatar

    18.05.2005. (21:22)    -   -   -   -  

  • Jason

    ŠOK TERAPIJA: KUKURUZOVIČKA JE ZAKON! (povrač)

    avatar

    18.05.2005. (21:29)    -   -   -   -  

  • zvonchy from aur kul skul

    Hahaahahahahahhaa, trgam se ljudovi, ovom malom mutavom dječaku, koji se potpisuje ko Jason...yeah, yeah, that's my friend. Pa ovak malo moje, nisi baš premudar ako misliš da ostatak cura ne zna ko si, to je prvo... Druga stvar, ovo "Marija je najljepša u školi", znamo da si to opet ti, so, kupi si pivu sam... Treća stvar, povuci to ooooodmah! Jelek & me R sad & mad!!! :((( ma zezam se... Četvrta stvar, znam ko je Zigi, a kooooma... I tako to... Ne znam kaj si više napisal, al te svi pozdravljamo... E da, n-ta stvar, Kukuruzovićka JE zakon!!!! :))))) P:U:S:E:K

    avatar

    19.05.2005. (09:23)    -   -   -   -  

  • pazi što ti ja kažem! nema ljepše i inteligentnije cure na svijetu od nje!

    avatar

    19.05.2005. (17:22)    -   -   -   -  

  • alo marijini stovatelji!ja vam mogu nabavit njene autograme i stvari koje je ona osobno takla po vrlo 'povoljnoj' cijeni :))) hehe zvonimiro, cini se da mozemo zaraditi na mariji i bez da je ubijemo :)

    avatar

    19.05.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  • Jason

    Gledaj... nepoznata osobo, to što ove kuje.... er....... krave....er.... cure misle da to samo jedna osoba piše je nebitno! Jesi ti još jedan Zagrepčan? Si iz pete? vaš blog postaje ko chat! A kaj je s vama... Jelena ili Nika... ne znam točno tko od vas ali šta je? Ne možete sebe nikome "prodati" :-) pa prodajete druge ljude! P.I.M.P.s! PISSSSSSSSSSS (ali ne u smislu mira:-)

    avatar

    19.05.2005. (20:39)    -   -   -   -  

  • Jason

    E, da Zvonimira! ja znam da one znaju (ovo zvuči vrlo glupo) ko je Jason! b.t.w. KAK JE BILO U PETOJ????????????????? (LZRS) Vidiamo se tumorov!

    avatar

    19.05.2005. (20:41)    -   -   -   -  

  • Jason

    E, još nešto! Ak si iz pete strangeru kada se nađemo da ti platim pivu već jednom????????

    avatar

    19.05.2005. (20:44)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    johoho! :)) gle kolko ljudi na blogu našem..prvo za zvončy: mi znamo ko je jason, a i on zna da mi znamo ko je jason jer je on rekao da je on jason još prije i tu je toj priči kraj..:) .onda pa za jasona: joj pa sutra na izlet pa joj pa mi se ne da...e da i ono za da se mene prodaje je napisala jelena :))))) a ko drugi..:) ako me nestane onda će sad svi znat ko se bogati na mojim organima i sličnom...:) a strejnđer neću komentirat..a dobar neki...a možda je fulo osobu..?;) ma joj pa joj pa ma neznam idem po paradajz.volim paradajz.

    avatar

    19.05.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • goc, ne kuzis foru.....a da nam blog postaje chat?zakon :)

    avatar

    20.05.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • dosadna piskaranja jedne cuudne cure.

    eee...ono za corenje nakon hladnog piva stoji jel da? ajd uzivaj ti i javi se ponekad!javi kak je bilo na izletu.cujmo se!hrrac!pozdraf stara.

    avatar

    21.05.2005. (12:49)    -   -   -   -  

  • metamorfoza cistozire........

    ja.vredi. ;) ćorim kod tebe i gledamo Krug. ;) još nam mala Samara izleti iz wc-a kad nema bunar :)))))) sam Vava nesme bit kad to gledamo da se ne uplaši.bwaha..:) ae se čujemo

    avatar

    21.05.2005. (15:48)    -   -   -   -  

  • loki

    e ja bi zbrisala ove muske u boxu...

    avatar

    26.05.2005. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...