Komentari

takemylife.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • urban young...novi početak...

    TOČNO TO I JA KAŽEM!!!!Glavno da sam slavan!!! Nisam stvoren da budem prosjećan!!! A lova...ako bude bit će ako ne neće...uzdržavat će me moje ljubavnice i ljubavnici ali slava mi je na prvom mjestu !!!! Oduvjek!!! Sam mislim d ja to neću stvorit preko pjevanja...al...ma tko to može znati:):) Viva la gloria:)...ili tako nešta:):)

    avatar

    15.05.2005. (19:19)    -   -   -   -  

  • our love was like a fragile flower that a cold win

    pa jel imas neki cilj u kojem podrucju bi htio bit slavan mozda????ah ak nis ne uspije dodi k nama u bend pa cemo svi skupa se proslavit+kaj ce nam bit zabavno jel vidim svi smo zaigrani jako.......

    avatar

    15.05.2005. (22:02)    -   -   -   -  

  • alter-elektronsko-dubre

    eh ivka... nije bas tak lako biti slavan... osim ak si sam sebi slavan hehe ;) al to se onda zove malo drugacije...^___^ al eto necu mudrovat sad tu, za sad uzivaj u oblacima dok jos mozes hehe... evo bum ti ja doso svirat bass i bubnjeve istovremeno hehe!! ^^ i reci mi, sto je za tvoj pojam egzistencijalno osigurana hehehe? :)) sori danas sam u raspolozenju (neural breakdown tralala)

    avatar

    15.05.2005. (22:16)    -   -   -   -  

  • alter-elektronsko-dubre

    ma shalim se naravno, da nebi neko dobio slucajno kakve cudne ideje... :) jel. lalala...

    avatar

    15.05.2005. (22:27)    -   -   -   -  

  • left_alone_to_bleed

    kih...kih...kolko ja znam da smo mi u braku....sam kaj varamo(ti više od mene:o)....sjećaš se koncerta u klasičnoj prošle godine....bar smo si danas olakšale dušu:o)...i da više nikada nisi rekla da je druge baš briga za tebe!!!!Zlo jedno....znaš da bi svima nedostajala...zlo,zlo,zlo.....sad ću se ljutiti na tebe....a što se benda tiče mi ćemo uspjeti...URBAN=>nagovori svoje prijatelje-čim više to bolje....orgijat ćemo,dokumentirati to i poslat Molku koji će shvatiti da nas sve mora imati i odmah će nas doći zguziti i otpjevati nam nešto.....tipa evil dildo...heheheheheheeeee....e danas sam nabrijana....iako sa lagano obrušavam.....i tako....micek moj mali zekasti....evo vidiš kak sam ja dobra i uvijek kad sam tu se sjetiti se poslati sočni komentarčić....kiss......(you're just too soften to blow...I'll steel all of your kisses...and saw them up whit the cleeses of our hearts....never really loved you aniway....)...ah taj prokleti spelling.....uglavnomm poanta svega ovoga je da ti šaljem pusek....see you at the bitter end(because soulmates never dye)...evo mali remix....ma ja tebe volim....pusek....sad stvarno idem...pusek...a stvarno:o)

    avatar

    15.05.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • urban young...novi početak...

    eh sad...da...vidim ja ima tu svega...pa neznam gdi želim biti slavan...gdje se uhvati prilika:) A što...kako dođe tako će ići:):) Eh...a i to..slavan sam sebi...hm..pa...lagano sam u konfliktu sa sobom...ma...eto...a kaj se tiće benda...da...sigurno bi bili savršen bend:) a orgijanje...hm..tražim ja ljude tražim...strpi se...ima vremena....dug je život...:) Treba polako...:):)kiss you...i naravno ALMA:) kiss you to.:)

    avatar

    16.05.2005. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...