Komentari

riandworld.blog.hr

Dodaj komentar (41)

Marketing


  • Bugenvilija

    To se zove karma.

    avatar

    14.05.2005. (23:22)    -   -   -   -  

  • moja lektu(i)ra

    kesten u čaši.... trepavica u oku....ventilator s dušom...a ima...ima čudnih stvari i idem po pogled njegov za koji dan....tko zna...a tko zna tko tebe "vidi" i gleda

    avatar

    14.05.2005. (23:27)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Vratih ti se reci da imam isti takav ventilator koji je krepao pred 2 godine i jos cekam da sam proradi, nekako podsvjesno. Sad znam da sam u pravu i da ce on sigurno sam ponovo proraditi ;)))

    avatar

    14.05.2005. (23:29)    -   -   -   -  

  • *#*ThE nIkA bLoG*#*

    a superrrrrrrrrrrrr blog..nadam se da ć moji blogić bar približno izgledat ko tvoji...ajde puno pozdrawaaa uživaj

    avatar

    14.05.2005. (23:32)    -   -   -   -  

  • armin

    draga riječanko...ufam da neću biti prvi s komentarom jer bi to već i meni postalo sumnjivo...ne znam da li ti primjećuješ da su tvoji postovi sve mekši i čak topliji...kad sam počeo čitati tvoje prve postove bila si kruta kao drvo...a sad emaniraš ono toplo što se nataložilo u tebi...čitao sam pomalo Freuda, Fromma i Junga, oni su najeksploatiraniji u narodu....Jung mi je najbliži i najprihvatljiviji a on spominje simbole i njihov jezik...simboli nam govore ali ih treba naći a i znati interpretirati...ventilator je možda simbol strujanja i svježine, on čisti zrak....on ponovo daje svježinu nakon devet mjeseci....puše novi vjetar riječanko...oporavljaš se...a što se determiniranosti tiče po meni dvojbe nema, mi to jesmo i slobodni smo samo u okviru determinanti, samo u okviru svoje neslobode, samo toliko...ali i to je dovoljno da bi mogli biti ono što doista jesmo...naime ja se bavim astrologijom, naravno amaterski i što je više poznajem sve više vjerujem u determinizam...ali i u sebe...jer znam da sam samo ono što moram biti...metafizičko promatranje svijeta nam omogućuje ono što nam fizičko promatranje ne daje...činjenice nas ograničavaju i zato valja ponekad odlutati u metafizičko i promatrati stvari iz drugačije perspektive...

    avatar

    14.05.2005. (23:35)    -   -   -   -  

  • vjerna citateljica

    slazem se s arminom i zaista mislim da samo slobodni samo u okviru determinanti samo zato da bismo postali ono sto moramo biti, jer gdje bi nam inace bio kraj i koji bi bio nas pojedinacni smisao postojanja. A sto se tice kestena i ventilatora mislim da je to pitanje fizike i da ne treba u tome traziti kozmicke znakove.

    avatar

    15.05.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Meni se takve stvari nedogađaju ili ja jednostavno to ne primjećujem...

    avatar

    15.05.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  • sandy

    Ma daj molim te, ne slusaj sfrustrirane ljude. Samacki zivot ima svoje prednosti, nije bas uvijek sve super kada se ima obitelj. Pogotovo kada hoces malo i izaci van, u kino recimo, ili na sushi, a nemres, jel' nemas kome ostaviti dijete. Ili npr. procitati koju dobru knjigu u miru. Ili uciti za... Ili...ma da ne nabrajam vise...

    avatar

    15.05.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  • sandy

    P.S.Imam i ja ventolator koji je tak' zdrkan da se upali tek 5 min. nakon sto je netko usao u WC.

    avatar

    15.05.2005. (00:11)    -   -   -   -  

  • armin

    slažem se i ja s tobom vjerna čitateljice...naravno da je to pitanje fizike i prvog i drugog njutnovog aksioma i još mnogočega ali ja sam pričao o simbolici i apstrahirao fiziku namjerno i u kontekstu..."jer gdje bi nam inace bio kraj i koji bi bio nas pojedinacni smisao postojanja" a ovaj tvoj citat je odličan...ukrala si mi ga;))

    avatar

    15.05.2005. (00:11)    -   -   -   -  

  • trazim blog u najam

    Komentar na post scriptum: Ne uvjeravaj nikoga nista. Ako ti sto znaci, prvo gledam ima li te na listi, onda cak kliknem tvoj blog, ako si mi slucajno promakla. Iako sam u grupi onih koje su se premlade udale, a za onu bi i to bilo stara cura, sloboda izbora i danas mi je najveca zivotna vrijednost. Istina da je copor djece suzava, al ko zna taj hoce i moze:) Ostani ti meni sretna i zadovoljna, a meni za ljubav nastavi eseje o kuhinji, u slicnoj sam gabuli:))

    avatar

    15.05.2005. (00:15)    -   -   -   -  

  • Petra 23-10

    Jednom sam pisala o lješnjacima i sličnoj situaciji.Danas dobijem govno na ruku usred ludnice od ljudi i baš na mene,a ptice nigdje u blizini.A za ovo ukošeno.Uzdigni se iznad toga, ne uzimaj srcu.Meni si osobno - divan čovjek, humano biće, načitana žena, rječit sugovornik i niti u jednom trenu nisam spomenula tvoje bračno (ne)stanje jer to nema NIKAKVE veze s tim što ja mislim o tebi.I možda je tvoj, moj ili xx dan ispunjeniji i kvalitetniji od onih koji mašu zastavama.Što sam onda ja s dva braka do kraja defektna i to još u 34??Tebe puno volim,kad mi dođeš u Zgb da idemo na coffie???

    avatar

    15.05.2005. (00:20)    -   -   -   -  

  • vjerna citateljica

    armine oprosti, nisam imala namjeru nista krasti. Zapravo, tek sad detaljnije iscitah tvoj komentar i zakljucih da sam samo sazela isti u dvije recenice. :)

    avatar

    15.05.2005. (00:28)    -   -   -   -  

  • armin

    ljubac ti dajem vjerna čitateljice...ja se trudim uvijek biti malo literaran pa mi treba malo više od dvije...komplimenti, dapače strašno mi je drago što si takva;)

    avatar

    15.05.2005. (00:36)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Riječanka, tako su i nama zadnjih dana počele krepavati bijelotehničke mašinice i isto se tako ne prestajem pitati "što se dogodilo između sinoć, kad je sve bilo ok, i danas ujutro, kad nije radilo" i nemam na to nikakav odgovor. Bit će da je Bugi u pravu, karma.

    avatar

    15.05.2005. (00:48)    -   -   -   -  

  • kulerica

    A što se tiče post scriptuma, košarkaška ekipa ti i nije tako velika, samo petero, bolje bi bilo da se prebaciš na nogomet. :-)))

    avatar

    15.05.2005. (00:49)    -   -   -   -  

  • jazzie

    @kulerico - LOL! Ja pucam od smijeha! Dobro da nije rekla teniska ekipa! :))))) Riječanko, šalim se samo!

    avatar

    15.05.2005. (00:58)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    @Kulerica, Jazzie - napisala sam BAREM!!! Što znači da je moguće i cijeli olimpijski tim jedne omanje zemlje :))))

    avatar

    15.05.2005. (01:08)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Shvatih ja tebe, ali me ova kultetka baš nasmijala!

    avatar

    15.05.2005. (02:56)    -   -   -   -  

  • Juliere

    danas se meni nesto dogodilo da sam se cijeli dan pitala zasto... ipak zdravlje je ok, pa pomislim ajde dobro... a opet kada se okrenem ne mogu a da o tome ne razmisljam... karma? "nije sve zlo za zlo"? nemam pojma, ali ja zbog nekih stvari ne mogu ni spavati kako treba... nadajmo se da karma zatvori jedna vrata kako bi otvorila druga...

    avatar

    15.05.2005. (03:13)    -   -   -   -  

  • (Sorry, nemam bloga)

    Danasnjim blogom si me bas pogodila u sridu. No, obizrom da nisam rjecit kao ti, posluzit cu se starim majstorom. L.N. Tolstoj jednom zapisa: " Kad jabuka sazri i padne - zbog cega padne? Je li zbog toga sto je privlaci zemljina sila teza, ili zbog toga sto joj peteljka uvene, ili zbog toga sta dijete, koje stoje ispod nje, zeli da je pojede? Nista od svega toga nije uzrok. Sve je to samo stjecaj onih prilika pod kojima se zbiva svako zivotno, organsko, stihijsko zbivanje. I onaj botanicar koji otkrije da jabuka pada zbog toga sto joj trune tkivo i tome slicno imat ce isto toliko pravo koliko i ono dijete koje stoji dolje i koje ce reci da je jabuka pala zbog toga sto ju je ono zeljelo pojesti i sto je molilo boga". A plocice? Pusti plocice (udatim) damama, nek' ih biraju!

    avatar

    15.05.2005. (05:39)    -   -   -   -  

  • Dr. Caligari

    Ovi fenomeni koji te intrigiraju nisu metafizika, nego cista fizika. Umjesto sto citas Tolstoja i Zolu, uzmi Newton-a, Laibnitza-a i Pascal-a, pa ce ti mnoge stvari biti jasnije.

    avatar

    15.05.2005. (08:49)    -   -   -   -  

  • turn around bitch I got a use for you

    samo da te ljubnem ;)

    avatar

    15.05.2005. (11:05)    -   -   -   -  

  • leo news

    ma , ti si sretnica. mene meštar hebe s ventilatorom već drugi mjesec. navodno, keramičar nije ostavio doovoljno veliku rupu u pločicama pa se ventilator od 40 km ne može ugraditi...a, kada se to dogodi, trebat će čekati da sarajevo dobije novu zimsku olimpijadu, kako bi smrad ili miris kužine nestao iz prostora namjenjenog za ćitanje tiska ili ovih postova...btw. tko hebe bigmammu???

    avatar

    15.05.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • maja

    ja imam istu spiku sa sušilom za kosu. malo crkava, pa ga spremim u ormar i koristim drugi, onda za mjesec dana opet uključim i radi... ma imam sto takvih primjera, al ovo sa sušilom se već dvije godine tak povlači. a što se tiče ovog kosog teksta, ma nemoj uzimati to k srcu, ak se radilo o jednoj osobi, a ne o generalnom stavu. a i da se o stavu radilo, nemreš ga ovak blogom promijeniti pa je glupo se zamarati.

    avatar

    15.05.2005. (11:40)    -   -   -   -  

učitavam...