Komentari

porto.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Barbie's Lobotomy

    znas, ma koliko mi sutjele o tome skoro sve (pod pretpostavkom da budemo iskreni prema sebi i pregrmimo licemjerstvo svakidasnje) ne bismo imali protiv nekog mekog (u granicama dostojanstva itd) erotskog uprizorenja, ako ne baš s nama tj. sa mnom kao aktericom (psssst da mi dragi ne cuje), onda Isuseka i Magdalene... to mi je bila najveca zamjerka u Vjestici i Kiši... dueli izmedju zene i svecenika, zene i srednjovjekovnog sveca su postojali... snažni... no, Isus je ostao lantentan... iako ga razumijem... tko bi mislio na seks kad mora preuzeti muke svijeta...

    avatar

    28.06.2004. (14:39)    -   -   -   -  

  • Porto

    Ali Barbie, u mom filmu nema takvih erotskih uprizorenja. Samo katane & kung fu... Marija Magdalena i Isus šoraju sve licemjere, farizeje i domaće izdajnike, bok uz bok, ko Modesty Blaise & Willy Garvin. Gdje češ veće erotike od Magdalene koja vitla nunčakama ?? Zamislio sam trilogiju, a nastavci će se zvat "Isus i zmaj", "U Herodovom gnezdu" te "Marija uzvraća udarac"

    avatar

    28.06.2004. (15:51)    -   -   -   -  

  • Barbie's Lobotomy

    Joooj, kakav je to film bez ikakve sise?- rekli bi moji frendovi... Ali, pristajem na to da nema seksa jedino pod uvjetom da Jackie Chan dobije neku dobru ulogu, jer nema do "Bozijeg oklopa" i "Klopa na kotačima"

    avatar

    28.06.2004. (16:09)    -   -   -   -  

  • Porto

    Ma koji Jackie Chan... Bore Lee će mi glumit Ivana, učenika koga je Isus najviše volio.

    avatar

    28.06.2004. (16:20)    -   -   -   -  

  • pogled preko lijevog ramena

    jesi gledao scorseseov film prije dosta godina? usput, ak fakat brijes na tu priču magdalena i isus, preporučujem ti knjigu "the templar revelation and the true identitiy of christ" (picknett&prince)... a tvoja verzija, what can I say - LOL LOL

    avatar

    28.06.2004. (23:22)    -   -   -   -  

  • filologanoga

    PRAVA ISTINA O MUCI ISUSOVOJ: sve je izmisljeno. Isusova muka sastojala se u BESKONACNOM ORGAZMU!! On je prosao ono sto nijedan covjek ne moze proci --- iskusio ono sto nijedan covjek ne moze iskusiti (a htio bi). THE QUESTION: JE LI PRESTAO??

    avatar

    29.06.2004. (01:55)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Sveta krv, sveti gral, sveta katana....krunica su samo stilizirane male nunčake, hostija je prije bila metalna i zvala se šuriken....

    avatar

    29.06.2004. (10:57)    -   -   -   -  

  • Porto

    Zaista, da zaista filoblože i Sadistico, još večeras cete bit s menom u Raju... Blago onom ko ne doživi beskonacan orgazam, ko ne vidi nunčake i katanu, a povjeruje!

    avatar

    29.06.2004. (11:18)    -   -   -   -  

  • Porto

    erdogna, huliš nesretnice!! ti blasmfemični filmovi i heretička literatura dovode samo do toga da se mladi odaju masturbaciji, jogi u svakodnevnom životu, da im se suši kitchma. to je atak na crkvu i hrvatsku obitelj. obrati se ili ces omirisati ognjena sumporna jezera i slušati lelek i škrgut zubi !!! :ljuti smajli:

    avatar

    29.06.2004. (11:31)    -   -   -   -  

  • I.L ~superStar

    "Iskusni ratnik iz božjeg tabora, na vanjskom planu kao metodu borbe koristi isključivo Nedjelovanje iliti Wu-Wei, kako ga naziva Lao Tzu u svojem Tao Te Chingu." -------------------------------------------------------------- ------------------------------------------- Što po tebi znači "Nedjelovati"? Mirno gledati kako se zlo širi...? Pa čemu onda, uopće Dobro? Je li Wu Wei znači biti pasivan promatrač, ili...? Mnogi pogrešno tumače tajnu - nedjelovanja- kao, šutnju pred zlom. I jest najlakše - ići linijom manjeg otpora... ali valja biti - junak - ići protiv struje... je li to Wu Wei? Zbog takvog stava, da nedjelovanje znači, šutnju pred zlom... i događa se sve što se događa. Isus, za razliku od tvoga tumačenja, kaže da se zlu valja - AKTIVNO suprotstaviti.

    avatar

    29.06.2004. (16:51)    -   -   -   -  

  • Porto

    Aktivno suprotstaviti se zlu, dragi moj I.L.-e znači biti u ovom svijetu, ali sve manje od njega. A biti u ovom svijetu znači dopusti da se u tebi i kroz tebe manifestira Njegova volja.., za razliku od tvoje i moje vlastite 'ego' volje :) No o tome smo se več do sita napričali :)))

    avatar

    29.06.2004. (17:22)    -   -   -   -  

  • Young

    Ovo si malo doradio u odnosu na verziju sa MLK. Lova je u džepu (Melovu), siromasi i dalje siromašni, gladni i dalje gladni ali blago njima ...i tema je prevaziđena.

    avatar

    29.06.2004. (20:14)    -   -   -   -  

  • pogled preko lijevog ramena

    faleeeee smajliji!!! ja bih sad njih nekoliko stavila... idealan bi bio treptajući:-)))

    avatar

    29.06.2004. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...