Komentari

rosemaryinblog.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Hey Joe! :)

    Dakle, dakle suseda draga...napokon uhvatih malo vremena da sve pomno pročitam...tko je ikad mislio da će iz one vesele curice koja je radila torte od blata i onako stručno lagala svima oko sebe, stasati ovako pametno biće...neću te više hvaliti da se ne bi umislila i da ne bi morala onda titulu najdraže susede predati kćerki od diega...a što se tiče ove teme citirat ću nekog (ne mogu se sjetit koga...hvala prof iz hrv na iscrpnim predavanjima) koji kaže 'Pjesnici su čuđenje u svijetu'...a to vrijedi i za sve ostale umjetnike...i još nešto, 50 centa i beyonce ne bi imala na zidu, ali za vasca ne bi imala ništa protiv... :)))

    avatar

    12.05.2005. (18:18)    -   -   -   -  

  • simple girl

    e,ma si sigurna ti da si ti mama i tata rekli pravi datum i GODINU rodenja??svaki put kad procitam tvoj blog fascinira me tvoj nacin razmisljanja i stav prema svemu tome....mrak,svaka cast...pusaaaaaaa

    avatar

    12.05.2005. (22:47)    -   -   -   -  

  • rosemary

    previše ste dobri prema meni. hvala, hvala! kako bi rekla Poshica: cmoksi cmoksi

    avatar

    13.05.2005. (13:53)    -   -   -   -  

  • In bed with Lavinia

    hmmm, tko li te samo inspirirao za ovaj post, onaj "koji je i sam dokaz da je Majka Priroda bila umjetnica"? callni me kad se zbudiš, i have a few questions 4 u. pusa p.s. Pjesnici su čuđenje u svijetu je stih A.B.Šimića p.p.s.vidim da žudite za mojim cmoksi cmoksi pa što drugo reći nego:cmoksi cmoksi! :)

    avatar

    15.05.2005. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...