Komentari

dubai2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • borut

    Pa, kazu da ravna, tvrda podloga pri spavanju pomaze kostobolji!

    avatar

    12.05.2005. (07:59)    -   -   -   -  

  • riprendere

    pozdrav! pojma nisam imao da je originalni dubai otišao! sad ću čitati dubai2 nema frke :) dajte malo sunca i topline pošaljite k nama... :)

    avatar

    12.05.2005. (09:34)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    Originalni dubai je kidnuo jos prije Bozica....

    avatar

    12.05.2005. (10:47)    -   -   -   -  

  • londra

    sad znamo di vaja ic kad stisne kicma..u zatvor u Dubai, kakva "Biokovka", kake toplice...

    avatar

    12.05.2005. (11:53)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    Avril, u Dubaiu uopce nije problem otic u zatvor... navodno je od naseg poznanika kolega pio vodu na semaforu u svom autu za vrijeme Ramazana i zavrsio u zatvoru na par dana. Da ispravi kicmu... Ovdje je nezakonito posjedovati i konzumirati drogu (ocito i neke lijekove, a i mak za kolace se smatra drogom), jesti, piti i pusiti za vrijeme Ramazana na javnim mjestima, piti alkohol i voziti, ako sa sobom donosis video kazete one ce biti oduzete na carini; nezakonito je zivjeti zajedno a biti nevjencan, neudata zena ne smije biti trudna i propisano je koliko dugo treba biti u braku prije nego sto rodi, a danas sam upravo doznala da je iz nekog meni nepoznatog razloga zabranjena knjiga Robinson Crusoe. Nje nema u dubajskim knjizarama. Doduse, tesko je naci i mnoge druge knjige. Nedavno su dopustili da se prikazuje film Pasija, nakon sto su ga preko godinu dana analizirali da vide da li smije u opticaj, pa je oko Uskrsa igrao ovdje po kinima... Ima jos toga, ali se sad ne mogu sjetiti.

    avatar

    12.05.2005. (15:42)    -   -   -   -  

  • Dubaika2

    Mala korekcija: Zabranjeno je zivjeti zajedno ako nisi u braku, ali vecina ljudi sa Zapada to radi. Zapravo, gotovo svi nasi prijatelji. Medjutim, postoji stanoviti rizik kojem su izlozeni nevjencani parovi: ukoliko ih netko prijavi mogu dobiti izgon iz UAE, ukoliko su pretjerano prisni na javnim mjestima policija moze provjeriti bracno stanje i konacno, u nevjencanoj zajednici se ne moze prenositi pravo na boravak, pa partner(ica) treba traziti drugu vizu.

    avatar

    13.05.2005. (00:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...