Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • http://mrak.org

    I HDZ se bunio na svakakvo zatečeno stanje prilikom preuzimanja vlasti koje iskreno rečeno nije bilo baš previše uspješno demantirano - tako da nije baš primjereno postavljati stvari na taj način. Poanta i je u tome da se u gradu nereda (a Sisak mi se čini nekako kao jedan čudnovati bastion HDZa unatoč svim stradanjima koje je prošao i kroz rat pa i kasnije) napravi nekakav red i naravno da će se pronaći štošta i naravno da to neće biti jednostavno riješiti - no ako postoji razlog zbog kojeg će vas ljudi odabrati onda je to upravo to, pa stoga nema smisla govoriti o nepreuzimanju grada zbog lošeg stanja na temelju kojega ćete uz malo sreće i dobiti mandat da to riješite.

    avatar

    11.05.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Možda nisam bio sasvim jasan. Znamo mi u kakvom stanju preuzimamo grad Sisak. ja govorim o slijedećih mjesec dana u kojima se može dogoditi, kao što je to bilo u siječnju 2000.-te, kada su u jednoj sisačkoj tvrtki zapošljavani masovno bulumenta braće, sestara i rođaka tadašnjeg direktora, da se ponovi isto ili da se pak ulazi u financijske aranžmane za stjecanje materijalne koristi, a na štetu građana. To nećemo uvažiti i osporit ćemo svim sredstvima.

    avatar

    11.05.2005. (22:04)    -   -   -   -  

  • U jednoj tvrtki...Što? Bojiš se reklamirati? Ili nisi od njih dobio pinku?. Imenuj brate mili! Kakvim ste to smećem napunili poštanske sanučiće. Isto ste popljuvali sve! A na tvoju facu moram nagaziti svako jutro, jer su pune stepenice tvog umiljatog lika. Koji će završiti u smeću. Noste li mogli lovu malo pametnije iskoristiti. Pa onda opet drobiti po medijima kakvi ste humanitarci. Ma isti si ti ko i ovi na vlasti. Dok ne dođe netko treći ništa od prosperiteta mog grada, ... i moje države.

    avatar

    11.05.2005. (22:49)    -   -   -   -  

  • susjed

    Druže Davorko. Vidite, uvijek sam cijenio ljude koji znaju prepoznati granicu i pokazati malo srama. TIPS je skraćenica od «teorija i praksa samoupravnog socijalizma». Još se sjećam Vaših predavanja u gimnaziji. Predavanja naivnim i mladim ljudima koji su nesvjesno nudili vašoj socijalističko komunističkoj kuhinji svoje mlade mozgove. Na klasično ispiranje. Pa gdje je tu Vaša odgovornost? To je nepopravljiva i trajna šteta. I niste vi tu štetu nanosili kolateralno već vrlo svjesno u vjeri u komunističku ideologiju. Jezične akrobacije koje izvodite u cilju dobivanja vlasti i floskule o vašoj iskrenosti zaista su teško prihvatljive. «Pati bez suze, živi bez psovke, i budi mirno nesretan. Tašte su suze, a jadikovke ublažit ne će gorki san.»

    avatar

    11.05.2005. (23:03)    -   -   -   -  

  • .:::STUDENT:::.

    Iskreno ne znam ni kakvi ćete Vi gospodine Vidović biti kad postanete gradonačelnik ali se toplo nadam da će te sa svojom "ekipom" biti barem 100 puta bolji u svakom pogledu prvenstveno gospodarskom jer je Sisak u tolikoj "banani" da se jedino tako stvari mogu pomaknuti s mrtve točke ili još bolje prebaciti Sisak iz rikverca barem u drugu brzinu. Moram napomenuti da bi mi još draže bilo da se gosp. Đuro "Banijski Šerif" makne s mjesta župana iz svima poznatih razloga što se vidi iz prihoda po glavi stanovnika u županiji. Ljude se ne cijeni zbog stranačke pripadnosti nego zbog njihovih djela stoga se nadam da ćemo Vas imati zbog čega cijeniti. Moj glas za ove izbore pripada Vama ! Sretno!!

    avatar

    11.05.2005. (23:49)    -   -   -   -  

  • znatizeljni

    upravo sam se provezao kroz grad, nigdje nikoga, kad na jednom raskrizju ugledah kamion "komunalca" i tri radnika kako uredno vjesaju na stupove ulicne rasvijete plakate sa likom dinka pintarica.bas me zanima da li komunalcevi radnici za to dobivaju vecu ili manju nadnicu nego kad svaki vikend rade na gradilistu dragog im direktora

    avatar

    12.05.2005. (01:09)    -   -   -   -  

  • Sisački anali

    Dinko Pintarić izgleda kao napušeni debil, ajmo bildat!

    avatar

    12.05.2005. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...