Komentari

takemylife.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • left_alone_to_bleed

    e život ti je stvarno naporan micek:o)...zaboravila si da si me natjerala da pušim...sram te bila...zabranjujm ti fiziče kontakte sa ostatkom svijeta:o)hahahahaaaaa.ma spalit ćemo mi nju na lomači!!!!gori Ifka GORI!!!!GORI!!!!!!!joj kako me neko nedavno raspisdio....joj kako bi nekome mogla otkinuti glavu i poklati cijelu obitelj.aaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ajd malo vježbaj gitaru:o)....da bude nešto od našeg benda..........

    avatar

    10.05.2005. (21:07)    -   -   -   -  

  • urban young...novi početak...

    dakle cure...lomaće...odsjecanje glava....ljubavnice...grjeh...policija....mmmm...što je to..zar sam dospio u raj???:):):) Ima boga čim ovakva bića postoje....super čovjeće !!!!IMA BOGA!!!IMA GA!!!!!):):)heh..malko sam se zapalio:)

    avatar

    10.05.2005. (21:11)    -   -   -   -  

  • alter-elektronsko-dubre

    a ja mislio da je nasha pedagoginja vudrena...ovu vashu treba da se nalema da malo prosiri horizonte... haha i kaj su ti starci rekli na intimne veze sa istim spolom hehe? :) strava...nije ni tebi lako u zivotu, a josh manje onima koje mucis, jadni hah...

    avatar

    10.05.2005. (21:16)    -   -   -   -  

  • tweety

    joj ivana nemoj tak-ifka je ipak zavrsila faks i zivjela donedavno u eurufi-in der Schweiz.-vidis cak je i mene uspjela naucit nesto o njem-Schweiz dolazi sa članom!!!!!!!!!!!!!!BRAVO ZA IFKU!

    avatar

    10.05.2005. (23:53)    -   -   -   -  

  • Southern Girl

    ej! slažem se s almom ifku na lomaču.tek sam sad vidla kaj si napisala za mene da sam filmofil i incubusfil= hvala sad ću još postat i ivanofil (hi hi). sori ti si već zauzeta (hi hi).i meni je urban_young baš super.pusa =)

    avatar

    11.05.2005. (15:54)    -   -   -   -  

  • urban young...novi početak...

    ogledala....mene ogledala totalno napale...neznam zašto ali obožavam se šetkarat ispred njih onako gol...to mi je super...:):):):)ajde piši nešto...heh:):)

    avatar

    11.05.2005. (17:29)    -   -   -   -  

  • alter-elektronsko-dubre

    malo smo narcisoidni jelda? :S

    avatar

    11.05.2005. (21:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...