Komentari

anderlon.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • KemoTerapija

    Anderlone, gdje čovjek i s k spava, što jede i što ima u novčaniku, nezanimljive su teme. Ali, ako te baš zanima, spavam u "Lavici". Premda mi je puno draža "Lavica" J. Škvoreckog. Ova "Lavica" nema zube. Ovdje su spavali mnogi, a dolje u restorani bili zadovoljniji mnogi drugi. Sjećam se jednog Krležina teksta o Lavici. Ili, pak drugog, o Samoboru... A da i ne govorim o Stanku Vrazu. Davno sam rekao: gdje se nađem, tamo ću spavati. To ću, nadam se, uskoro i dokazati.

    avatar

    11.05.2005. (02:47)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    Ustajem svakodnevno u 5 sati i nešto krupno, pa mi nije bio problem jučer ustati u 4 da bih doputovao na Kemin ispracaj. Mamio me ljudski duh koji je toliko jak da ga prstima osjetis po zraku, no da se manem patetike :)) Neg' zasto zagrepcani tako dugo spavaju da im je 8 sati bilo prerano iskrcat se u Subicevoj ? Meni je to bilo neobjasnjivo. Razumijem one koji rade, skola, faks, al'hej...Barem 5 minuta prije posla ?

    avatar

    11.05.2005. (17:45)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    morali bi na neki način staviti očekivanu keminu rutu na blog jer je to idealni način da ga bloggeri sretnu; ovako možeš samo zabilježiti što se dogodilo - dok ga s poznatom rutom ljudi mogu dočekivati

    avatar

    14.05.2005. (22:54)    -   -   -   -  

  • Dalibor

    ruta bi morala gore, barem okvirna, ali kaj ruta znači ak Kemo ode prek neke oranice ili livade i preko brijega :))

    avatar

    16.05.2005. (21:14)    -   -   -   -  

  • leb

    Istina je da ste na pragu jedne forme, ali ta forma nije više toliko nova, a zove se reality show.

    avatar

    22.05.2005. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...