Komentari

kcisumraka.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • **accros my bleeding vein**

    procitala sam ti blog. fora je .. ali divim ti se. ti stvarno puno ucis kada ti je 4 losa ocjena! nemoj se toliko mucit jer ces nakraju dobit zivcanu bolest ili cir zeluca. pa pogle mene! prolazim jezicnu gimnaziju sa 2,padam 5 predmeta a i dalje po cjele dane samo crtam! : )

    avatar

    06.05.2005. (14:41)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    :) yes, vec sam cula pricu o zivcanim bolestima i ciru na zelucu:/. Ma nije 4 losa ocjena, samo ja postavljam sama sebi prevelike ciljeve, pa se razocaram. Enivej, tnx;)

    avatar

    06.05.2005. (17:24)    -   -   -   -  

  • Kizz maj ezz

    kako jadnoo ... to nije moralno .. prodavat svoje tijelo za lovu. jebote ... drugo je ako baš nemaš ali uistinu nemaš drugu opciju . al mislim da je uvjek ima. pozdrav. dobar blog =)

    avatar

    06.05.2005. (20:18)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    'fkors da uvijek imas drugu opciju... i 'fkors da nije moralno.Uopce mi nije jasno kako su neke zemlje mogle uopce to legalizirati:/

    avatar

    06.05.2005. (22:23)    -   -   -   -  

  • alexx

    manje crnog tržišta, manje trgovine ljudima, manje spolno prenosivih bolesti.. krađe će uvijek bit. i ubojstava. u krađi je netko oštećen. u ubojstvu je netko mrtav. tko strada prilikom plaćenog seksa pa da to dvoje izjednačuješ? i kakve darovateljice ljubavi, em što ne daruju neg prodaju, em što to nije ljubav. :)

    avatar

    08.05.2005. (19:09)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    darovateljice ljubavi? to se samo tako kaze:) a strada dostojanstvo, kad legaliziraju to i dalje nije "cisto". Ne vidim zasto ih treba podrzavati u tome, bolje im pomoci da shvate da imaju druge opcije u zivotu, pa makar morale prati wc-e.

    avatar

    08.05.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • alexx

    vidi, koka, nekad za prat vecee na slatini moraš imat dvije godine iskustva :). vidjela ja oglas u burzi. nekad ne vidiš drugu opciju. nekad misliš da je ne zaslužuješ. a ako se ne zaraze nekakvom bolešćinom, imaju veće šanse za izvuć se iz toga. čak i ako se ne izvuku, manje su posljedice. ako se legalizira prostitucija, ima manje mjesta za ilegalnu. za otetu djecu. za one cure kojima uzmu pasoš i natjeraju ih na to.........plus, postoji mali milijun načina prodavanja tijela koji službeno nisu prostitucija. trampanje seksa za iluziju ljubavi, pripadanja. bateriju za mobitel (da, i toga ima.) a što s tim?

    avatar

    09.05.2005. (00:05)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    a kad se legalizira to ce postati sasvim normalan posao. I zamisli sad da ti frendica odjednom izjavi da oce biti prijateljica noci. ili netko iz obitelji. spomenula sam to u postu. sto bi rekla? kakva bi bila tvoja reakcija? zar je legalizacija jedini nacin da se suzbije trgovina ljudima?

    avatar

    09.05.2005. (14:31)    -   -   -   -  

  • alexx

    aha, a da mi kaže dok je nelegalno bi mi bilo lakše :D

    avatar

    09.05.2005. (17:10)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    ko prvo, mi dvije se nismo shvatile:)). ja govorim o tome da je prostitucija losa, a ti o legalnosti il ne. ko drugo, cak i kad bi se legal. to ne bi maklo one "najsiromasnije" prostitutke ulice. naprotiv, bilo bi ih vise. a i dalje bi najvise zaradjivali svodnici.

    avatar

    10.05.2005. (18:22)    -   -   -   -  

  • alexx

    loša je. ok. loše je i bost si ruke šestarom pa to nije van zakona. loše je i tuć šakama u zid kad si živčan, pa to nije van zakona. vukla si paralele s ubojstvom i krađom. tko stradava prilikom plaćenog seksa pa da to radiš?..................nikakvi zakoni ne kače sve ljude koji seksom kupuju iluzije povezanosti, koji seksom kupuju povremene poklone. a njih nekako ima više od ovih što se karaju za tolko i tolko i bok. i mislim da je ono što rade gore, iskreno. jer kad se kurvaš kurvaš, bar znaš zašto to radiš. kad vičeš kako nekog voliš i širiš noge kako mu padne na pamet zato što ti je bed nemat dečka, prostituiraš se na način koji nijedan zakon ne kažnjava, a koji je, po meni, gori od kurvanja vulgaris. tamo bar sve uključene osobe znaju na čemu su. i zbilja ne vidim razlog da se ne pojača medicinski nadzor deklariranih prostitutki, niti da im se omogući da dođu na policiju i kažu, čujte, mene je moj klijent silovao bez da budu tretirane kao da su nešto skrivile.

    avatar

    11.05.2005. (03:24)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    ok, slazem se s ovim zadnjim. samo imam dojam da je legalizacija na neki nacin dvosjekli mac. s jedne strane je dobro, jerbo ce ljudi koji se time bave imati zastitu, ali s druge, moralne, eticke kakogod, to nije toliko najs.

    avatar

    11.05.2005. (15:04)    -   -   -   -  

  • alexx

    pa nije s moralne i etičke strane ok ni lagat, u većini slučajeva, pa svejedno nije protuzakonito.

    avatar

    11.05.2005. (16:20)    -   -   -   -  

  • alexx

    ne. gle koka, žena koja odluči seksom zarađivat novce to radi i ovako, a neka kojoj to nikad ne bi palo na pamet to neće radit pa da prostituciju pet puta legaliziraju. čemu kriminalizacija? da se pokažemo kao ah prekrasno moralno društvo il ima neki pametniji razlog? zato što je to neetički i nemoralno? ah blago nama kad imamo zakone da nas čuvaju od ogrezanja u amoral.

    avatar

    11.05.2005. (19:55)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    Pa naravno da imamo ah prekrasno moralno drustvo kad ne znamo ralikovati dobro od zla:D

    avatar

    16.05.2005. (18:37)    -   -   -   -  

  • Nymeria

    danasnje je društvo takvo da svako radi kaj hoče i boli ga đon za druge.Ovi političari koji hoče legalizaciju,oni bi isto vjerojatno nekaj zaradili il nekaj...takav je danas svjet...a prostitucija je sama po sebi zadnji očaj bila ona legalna ili nelegalna.Nije problem u zakonima,problem je u nama,u društvu ...jer je sex postao nešo isključivo fizičko bez i trunke emocija...

    avatar

    24.06.2005. (22:20)    -   -   -   -  

  • Neldoreth

    slažem se :thumbup:

    avatar

    25.06.2005. (13:36)    -   -   -   -  

  • ŠTIT (15.02.2000.)

    22.02.2013., petak

    USTANITE HRVATSKI NARODE IZ SVOJE ILUZIJE

    VRIJEME JE,
    DA SVI ZAJEDNO IZAĐEMO
    NA ULICE I IZBORIMO SE
    ZA BOLJU BUDUĆNOST.

    Ne želimo hodati pognute glave i biti nezaposleni.
    Vlast nije poduzela ništa, što bi poboljšalo da bolje živimo.
    Nameću se novi porezi da bi se spasio državni proračun, te se zadužuju kod MMF-a.
    „Staro - nova“ vlast radi iste greške, a naša sigurnost je sve gora.
    Imamo dovoljno razloga da iziđemo na ulice i izborima se za svoja prava.
    Uzmimo stvar u svoje ruke i razvlastimo ih zauvijek. Krajnje je vrijeme da ih maknemo.

    Branko Stojković
    Š T I T Bjelovar
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    22.02.2013. (11:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...