Komentari

kakodane.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Jagermeister

    mislim ono možete ako vam je gušt, a opet i nemorate, ali mogli biste!!!!

    avatar

    05.05.2005. (17:09)    -   -   -   -  

  • Jagermeister

    Vozi Mujo kamion kroz Sloveniju. Vozi on tako kad odjednom ga zaustavi policajac. Kaže policajac: - Drug, migalec vam ne dela! Izađe Mujo napolje i gleda okolo i čudi se. Policajac navalio: - Drug, pogledajte, migalec vam ne dela! Mujo gleda okolo sav u čudu. Opet policajac: - Migalec vam ne dela! Kad Mujo odjednom: - Ma jebo te migalec, gledam bolan gdje mi je prikolica.

    avatar

    05.05.2005. (17:34)    -   -   -   -  

  • Jagermeister

    Otišli Mujo i Haso u Japan i Mujo si našao jednu prostitutku. Prve noći odmah navali na nju. Japanka cijelo vrijeme viče hoša mota, hoša mota, a Mujo shvatio to kao "to, to, samo tako". Sutradan Mujo i Haso išli na partiju golfa i tamo jedan Japanac iz prve ubaci u rupu. Mujo počne vikat hoša mota, hoša mota, a Haso ga upita: - Kako to misliš pogrešna rupa?

    avatar

    05.05.2005. (17:37)    -   -   -   -  

  • Jagermeister

    Ivice da mi odgovoriš na nekoliko pitanja i pazi da ti odgovor bude zadovoljavajući! Pitajte učiteljice! 1.Zašto se plivač koji ne zna plivati udavi se? 2.Zašto kruh izgori u pečnici? 3.Zašto žena zatrudni? Zašto se ti upišaš u hlače?To je sve što te pitam Ivice! Učiteljice jedan odgovor vam dajem na sva četiri pitanja, Zato što se na vrijeme ne izvadi.

    avatar

    05.05.2005. (17:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...