Komentari

kulerica.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • Riječanka&svijet

    Ah, blažena moja Biserka, ona se pijana zapucala u parkirani auto i nije opterećena time što joj se pola grada smijalo, hehehehe...ali je zato zanat ispekla u Londonu, radila kao frizerka na love boatu po Karibima...i savršeno zna svoj posao. Btw, idući tjedan opet mijenjam boju kose...ovaj puta u bijelo-platinasto :))))

    avatar

    04.05.2005. (23:30)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    haha, jednom sam, mlada i neiskusna, naletjela na frizerskog konceptualista, koji mi je slozio takvu instalaciju na glavi da sam se sjajila k'o crvena lampica, od srama, na putu kuci. otada slijedim devizu - hvali centar, drz' se kvarta. taman pala u ruke napusenoj i od tulumarenja neispavanoj naucnici (segrtici, ne znanstvenoj novakinji) ne moze biti gore od one mladenacke dusevne traume. a ako i bude, imamo novootvorenu psihijatrijsku ordinaciju u kvartu, cak je i blizu frizeraja:))

    avatar

    04.05.2005. (23:40)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Kasno je, pa ću te za većeras samo pozdraviti!!!

    avatar

    04.05.2005. (23:59)    -   -   -   -  

  • pegy

    Daj, Kulerica, nemoj tako omalovažavat ovakve hvalevrijedne Institute. Meni je po ovomim činjenicama koje si izložila, on u rangu "Ruđera Boškovića". :)))) Sve mislim da si skoro postala i eksperimentalni primjerak. :))) I da je na tebi mogao biti izvršen neki znanstveni pokus međunarodnih razmjera. :)))

    avatar

    05.05.2005. (00:07)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Khm, ja uopce ne idem kod frizera (mama mi podsisava vrhove). Dobro, bila sam zadnji puta prije 6 godina kod Tony & Guy. A u Zg sam cak bila 2x, i to u (valjda sad vec bivsoj) Mona Lisi u Vlaskoj. Shishao me Goran. Bog ga blagoslovio.

    avatar

    05.05.2005. (00:16)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Nekad davno sam u Zagrebu imala vrhunskog frizera... ko zna sto je s njim... nakon njega mi nitko nije dovoljno dobar ;)

    avatar

    05.05.2005. (00:44)    -   -   -   -  

  • ane

    E, ta kalvarija s frizerima mi je poznata! Odmah mi je šećer pa kad san skontala o čemu će bit tekst. :/ Ja inače iman problema s bojon. Iman užasno svijetli pigment kose (plavuša, hehe), a uporno hoću bit tamnija (ne crna, to nikako!). I sve tamne boje na kraju na mojoj kosi ispadnu tamno - plave. :( Kad ih upozorim, misle da sam blesava. Kad mi skinu to s glave i osuše kosu, krste se da to još u životu nisu vidjeli. Mrzim kad me ne slušaju! Grrr! A onda sam, ima tome malo više od pola godine, došla u jedan frizerski salon u Splitu. Žena je odmah skontala KAKAV mi je pigment, stavila boju koju sam htjela i, što je najvažnije, nije se isprala i poplavila za par dana! Nisam mogla vjerovat! Još je i kosicu prošarala nekim ludim (ljubičastim) pramenovima, ošišala me asimetrično i prilično kratko (Ane je od dugih lasi, inače). I šta je najgore, savršeno mi je stajalo! Frizura pomalo luckasta, ali nikako pretjerana. Što znači da je ženska, uza sve, i dobar psiholog jerbo je skontala odmah da volim DRUKČIJE, ali da sam, duboko dublje, jedna obična KONZERVA. I tako ja sad hodočastim u frizera u Split... Nezgodno sasvim (s obzirom da doli iden samo za blagdane), ali ne mijenjam je ni za što na svijetu! Smiješno mi je da su me u nekoliko navrata nepoznate cure u kafiću/tramvaju/na svadbi/gdje-li-već zaustavljale i pitale kod koga se friziram. :) Ane postala šetajuća reklama, lol. [hih, je san se razverglala; drugi put ću kraće, kunem se!] ;)

    avatar

    05.05.2005. (03:23)    -   -   -   -  

  • Bitanga i Princeza

    Ha, nema veze, nije ti odrezala nogu, neg kosu. al da je frustrirajuće, je... mrzim tuđe fiks ideje svoje frizure

    avatar

    05.05.2005. (08:36)    -   -   -   -  

  • beštijica

    Mrzim frizerske doktore znanosti. Znam kakvu instalaciju hoću na svojoj glavi i zahtijevam da me se sluša u dlaku. Srećom pa imam frizerku jednako ludu kao i ja. :))))

    avatar

    05.05.2005. (09:00)    -   -   -   -  

  • Bigi

    Ja svoju još nisam našla...buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:(

    avatar

    05.05.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • anspik.

    ah institut :)) ... jednom sam išla kod tih magistrica i osakatile su mi kosu za masne pare grrrr

    avatar

    05.05.2005. (10:59)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ja sam se u Rimu lipo opekla par puta... inace imam jako dugu kosu, koju sam jednom odlucila drasticno skratiti... idem ja kod jedne rimske magistrice i tako me lijepo izneredi da mi je muz (!!!!!) morao popravljati frizuru. promijenim ja frizera i odem u jedan WOW salon i kazem hocu samo malo podrezati vrhove... ok... centimetar vrhova ravne (jako ravne kose) koji se reze u 3 minute, kao neko feniranje (sa ravnom kosom nema smisla), i onda racun 100 eura !!!! ... ma kojih sto eura za 10 min posla... poludila ja ponovo... i tako i ja kao i Ane u Splitu se snadjem 1-2 puta godisnje kod moje majstorice ili mi dodje doma jedna teta frizerka i obavi rezanje vrhova za normalnu cijenu.... eto.

    avatar

    05.05.2005. (12:20)    -   -   -   -  

  • sve je relativno

    Ja se godinama šišam u istom kvartovskom frizeraju.Tamo radi jedna frizerka koja me super ošiša, baš onako kako želim, i jedna koja malo manje pogodi moje želje. Problem je što je meni neugodno reći da želim da me baš ona prva šiša, pa vrebam trenutak kad je baš ta u salonu, pa ako ne uspijem imam svaki drugi put malo manje dobru frizuru. :))

    avatar

    05.05.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  • mala mujer

    ja moram pohvaliti svoju anitu javno i ak joj se pogorsha ubit chu se, ali kome treba...imam jednu preslatku predobru frizerku. a glede instituta, znam ja koji je i meni je tamo jedna docentica spasila kosu, odnosno nije docentica nego institut proizvodi koje su magistre trackale po mojoj kosi, ali ne vijedi im fakultet kosologije. da sam sama imala shampone i ja bi to tak natrackala.

    avatar

    05.05.2005. (14:15)    -   -   -   -  

  • mala mujer

    e da a tek kolko su mi naplatili to spashavanje kose. bi si mogla za te pare ne periku nego bundu kupiti!

    avatar

    05.05.2005. (14:16)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Prvo, nećemo vrijeđati osobe koje imaju manje završene škole nego ti! Nisu one manje docentince zato kaj imaju 4 razreda srednje škole! Hahahaha.... Dosta zajebancije, nego, ja sam napokon našla frizerku koja mi paše. Išla sam u fensi-šmeksi salone i bez veze - puno para, rezltat 0, i onda sam otkrila kvartovsku frizerku od 19 godina koja me odradi savršeno!

    avatar

    05.05.2005. (14:20)    -   -   -   -  

  • Miki

    ja sam se evo skrasila kod nove kvartovske ;)) Lijepo nazovem i naglasim da hoću da me baš ona frizira. još da nađem vremena i konačno odem do nje...

    avatar

    05.05.2005. (14:24)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Prošla sam sve Kontije, šampue, Renate i ine kosologe u Zagrebu koji su žarili i palili u moje vrijeme, pa onog što je zanimljivo šipao, morala sam glavu držati među nogama dok mi je rusa kosa padala do poda. I otkrila sam da je Marijana iz frizeraja dolje ljevo najbolja i najjeftinija (četvrtkom), I uvijek ima termin. ( I novu ekstru, stori i milu, moram biti u trendu, kako bih inače znala da tuđman ima nasljednika prezimena?)

    avatar

    05.05.2005. (14:24)    -   -   -   -  

  • ~ Kokica ~

    joooooooj, frizerke......

    avatar

    05.05.2005. (17:43)    -   -   -   -  

  • marisi

    Bejb, dedera ti meni na moj mail (ima na mom blogu), daj broj i ime svog dobrog frizera u Zg jer ja idem slijedeci tjedan pa nek me osisa. Ovaj ovdje kojeg imam mi je jako dobar, ali i skup, a kad vec idem u zg, nek me onda oni tamo urede. Ajd, daj broj. I ime. Hvala.

    avatar

    05.05.2005. (18:30)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    institut... majko moja, šta će još smislit. ja sam sretna jer sam si napokon našla odgovarajuću frizerku u zg. otprilike odgovara tvom opisu kvartovske tračerice, ali ne šiša loše. ali najbitnije je što u njenom salonu možeš pušit kolko hoćeš! to mi je osobno jako bitno, jer zaista ne mogu sjedit na jednom mjestu dva sata bez cigarete. nakon pola sata doživljavam apstinentsku krizu i rušim se na pod u grčevima :)) i da, stvarno malo moraš poraditi na imidžu kad ljudima izgledaš kao netko tko čita story i extra :))

    avatar

    05.05.2005. (19:34)    -   -   -   -  

  • Mamina svakodnevnica

    O frizerim, kvazifrizerima i institutima bolje da šutim.Imala ja dugu kosu i odlučim se ošišat.A do tada radila kućna radinost majčinih ruku.I odem se ja ošišat.Prigrmim grčeve u želucu, znojenje dlanova, treskanje kolina i sidnem u jedan frizeraj.Strig, strig, strig, i pogledajte se u zrcalo.Majko moja, promislim se.Pa di ja dođe!?Jesu li me ovo vukovi ili pasi razvlačili?A kad me zakoniti vidija...Stalno su mu bile suzne oči, ali ne od lipote nego od straha.A za par dana jedan pir.I ja tako oglođana, ostrigana ko ovca išla ljudima na njihov sudbonosni dan.Strahota.Sad opet puštam kosu i uzdam se u kućnu radinost šišanja vrhova od strane majčice drage.makar mi ne pravi rupe po glavi....A novine u frizerajima...Posebna priča.Još kad me dopadne "Istinite priče", "Moja sudbina"...Ko da mi nije dosta i vlastite muke šta me čeka po izlasku iz tih doktorskih, magistarskih ruku nego još mi uvale i tuđe jade i nevolje čitat....

    avatar

    05.05.2005. (20:30)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Moram priznati da mi se ova fina nota kroz tekst jako svidjela, a potpuno si u pravu. Ja još uvijek nisam pronašla kompletnog frizera, jedan me šiša, jedan radi pramenove, a farbam se sama. Na kraju dobijem točno što želim i ne idem često :)))

    avatar

    05.05.2005. (22:30)    -   -   -   -  

  • gaston_mdr

    Pored ostalog, dokazali ste mi da ste zaljubljeni u sebe.

    avatar

    06.05.2005. (09:26)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    ej..prvi put sam na tvom blogeku pa još otkrivam..:)

    avatar

    06.05.2005. (11:58)    -   -   -   -  

učitavam...