Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nikola

    gospon vidovic, necu ni za tebe glasat jer nisi moja izborna jedinica al ti mogu postaviti isto pitanje kao i teti vesni, ali kod nje nazalost nisam dobio odgovor - planiras li nastavit pisati i nakon lokalnih izbora? a sanaderovi ministri konstantno dokazuju da su jednako nesposobni kao i nas ljubljeni premijer. eto, pozdrav!

    avatar

    04.05.2005. (00:42)    -   -   -   -  

  • liberalni

    E dragi moji Siiiiiščani (da se kuži naaaglasak :-)) Mislim da je krajnje vrijeme razoriti mafijasku vlast ratnog zlocinca i drvosjece Djure Brodarca i njemu slicnih satelita. Sisak je trenutno šupak države, nigdjezemska, učmali grad u kojem apsolutno nista ne valja. Grozno! Dakako, nije svuda HDZ-ova vlast ispala štetočinska - eto primjera Zadra, grada koji je jedno veliko gradilište, sve je tamo u poletu, grad se digao. Ali u SK vlada jedna stari maligni HDZ - onaj HDZ koji smrdi na lopovluk, nepotizam, nesposobnost, seljoberstvo, nacionalizam, uskogrudnost, korumpiranost... Grad nam je jaaako zagadjen - ja ga s tugom nazivam Hrvatski Džeržinsk (http://news.bbc.co.uk/1/hi/programmes/correspondent/read_your_comments/28 30977.stm)... Totalno dno dna... A gradom zapravo vladaju neki totalni mafijaši, drže skoro sve birceve, imaju policiju u šaci... Krajnje je vrijeme da svrgnemo HDZ, a ova koalicija jedina je mogucnost. Koalicija ce pokupiti pobijediti u Centru, Vrbini, Zibelu, Brzaju, Capragu, na Tomicevom putu i Zelenjaku. Problem jest zapadni krak - Sela, Stupno, Odra, S.Pračno, a pogotovo Galdovo, Hrastelnica i krak Lonjskog polja. Jasno je da u samom gradu koalicija jako, jako pobijedjuje, ali ti prigradski dijelovi su jako tvrdokorni u svojoj mahnitoj podrsci zločinačkom HDZ-u. Zasto je Brodarac tako dugo na vlasti? Zato jer je - beskičmenjak. Posušnik, ulizica, osoba bez svoga ja, slijepo slijedi središnjicu. Iz HDZ-a su otisle sve seljacine - Rojs, Pasalic, Glavas... Al Djurašin stoji kao klisurine.... Kako? Jer je osoba koja nikada nece proturiječiti centrali, pokorit ce se samo da zadrzi vlast i mast. Jedino kad se aktivirao bilo je kad je organizirao "marš željezaraca na Novom mostu", a svrha svega bilo je destabilizirati vlast tadašnje koalicije u RH. To je sve sto on zna. On me podsjeća na onog Majora iz Duge Mračne Noći kojeg je glumio Grgurevic. Sirovina, neobrazovana seljacina, poslušnik vlasti, varalica, muljara, al sigurno plovi i prezivljava, napreduje... Pije li i Djuro "Robespjera"? Ovi izbori su za Sk posljednja šansa da se nesto napravi. Al bas posljednja. Rezignacija je dostigla krajnje točke, mladi hrpimice bježe iz SK, grad umire al ne lagano nego ubrzano. Koliko građevinskih kranova vidite u ZGB? A koliko kranova vidite u SK? A? Ne vidite? Ne vidim ni ja. Vidim samo žabokrečinu... Vrijeme je, ljudi.....

    avatar

    04.05.2005. (02:02)    -   -   -   -  

  • pastoralni kupus

    vrlo dobro...puno bolje od dama, moram priznati, ama koliko to bilo teško mojoj feminističkoj duši

    avatar

    04.05.2005. (07:57)    -   -   -   -  

  • anarhièna

    halo ljudi!!! Koliko će još proći stoljeća prije no što shvatite da je politika poligon za igru malenih skupinica kvazisamaritanaca koji se najčešće odlikuju samo retoričkom sposobnošću i mogućnošću reći ono što masa želi čuti. Njihovo je poslanje gostovati na TV-u, puniti novinske stupce i okupirati sve medije, a ako pogledate realno netko tko gostuje par puta tjedno na TV i prenosi svoje izlizane programe ne može imati vremena za ono što naši stari zovu "radom". Uostalom, pogledajte velike svjetske demokracije, između dvije klasične političke struje više uopće nema značajnije razlike. UVIJEK BIRATE ISTO! Nemojte izlaziti na izbore, budite anarhisti i ostavite politiku kućanicama koje organiziraju svoj život nakon vremenske prognoze. By the way: Najočitiji dokaz političkog besmisla su ratovi. I ovi su izbori samo loša predstava koja se događa ciklički i u kojoj već 15 godina slušamo ISTE programe i dok čekamo da se oni ostvare naše majke i očevi šljakaju za crkavicu, naši studenti žive kao klošari, a naše političare ništa ne ometa da osiguraju sebi i svojim obiteljima život dostajan "nekog tko je izabrao svoj poziv kao brigu za DRUGE". No, dobro, još uvijek se možemo ponašati kao u pubertetu i naivno povjerovati da naš Brave new world vrvi od političkih Majki Terezi.

    avatar

    04.05.2005. (09:27)    -   -   -   -  

  • Redpen

    Anarhična, lako je iz udobnosti Zagreba pozivati na bojkot i anarhiju (iako se to na kraju svede na apatiju), ali je potpuno druga stvar živjeti u Sisku i reći da su svi "oni" isti. Trebala si vidjeti na 1. maj kako tu postoje dva odvojena svijeta. Jedan se predstavio Stavrosom, Škorom, Zečićem i Za dom spremni, a drugi su ponudili Sisčanima da nakon 5 godina prvi put vide sisački bend, koji je ujedno i najpoznatiju hrvatski bend u svijetu. U Sisku se ne bira između jednih i drugih, nego između opstanka i propasti!

    avatar

    04.05.2005. (11:11)    -   -   -   -  

  • Govoriš gluposti, u starom gradu nije bilo nikakve mrzke ti ikonografije i mrzkog ti pozdrava. Druga stvar je, zvati Bambije na pučku feštu je bemisleno. Pa ko može slušati špicu od DžemsBonda duže od 5 minuta? Ako su već htjeli bit "pametni" što se tiče muzike mogli su povati Gustafe ili nešto slično..a ovako....

    avatar

    04.05.2005. (12:33)    -   -   -   -  

  • Ja sam bio popodne u Starom gradu kad je već bilo puno ljudi. Istina, nisam vidio "mrske ikonografije i pozdrave", ali imajući u vidu na čiji skup sam došao, a tomu pridonosi činjenica da je gost bio upravo "kum" Škoro i crni imidž HSP-a, nisam se nimalo ugodno osjećao.

    avatar

    04.05.2005. (13:37)    -   -   -   -  

  • Sisački anali

    Dragi moj Davorko, menije evo već stopedeset i sedam ljeta, a još nisam .... pa malo s ovom našom omladinom blogiram.Samo ti nama pobijedi u Sisku pa da ovo ljeto idem na miru u ribe na Kupu i da više ne razmišljam kako tu preko puta mene sjedi Dinko Pintarić i sva ona ostala banda počev od Matijevića,eto.

    avatar

    04.05.2005. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...