Komentari

kakodane.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Jagermeister

    Idi sine nesmem da kažem gde!!! Kakvo je to pisanje? Npr. "Cico je barem 10 puta provjerio ulje i koliko treba da se spusti na suncu a koliko u hladu." Šta da mu se spusti, šta da mu se digne, a neznam baš da mu je ulje curilo, zatim "Prvo smo zaustavili neke bicikliste, pa smo pokazivali žuto oko autima.." biciklisti su bili Đeki i Baobab ali pošto ste vi pijane budale vidjeli samo svjetlo od baterije pomislili ste da je biciklista, a "jagerovo i Če-lovo glumljenje partizanskog borca '45" stvarno nemam pojma na šta se to odnosi, a ovo "Na kraju je najbitnije da je kutija još uvijek puna!", ko tu koga ja stvarno neznam i mislim da i ne želim znati, a o Smeletovoj drevnoj igri nabijanja koze u mjestu koje se zove Kozji Jarak, uglavnom najjednostavnije je to objasniti tako da je to igra slična Sinjskoj alci, ali umjesto alke, gađa se koza. Igra traje 3 dana, prva dva dana zagrijavanje i tu se upotrebljavaju defektne koze, jer one prave se čuvaju za finale. Igrač jaše na konju i u ruci drži koplje koje je svezano sa špagom, ako slučajno promaši kozu da privuče koplje nazad i ponovo poukša, u biti to nije koplje već neptunov trozubac, da napravi veću rupu. A što se tiče bodovanja to mi još uvijek nije jasno, ali znam da ako pogodiš kozu u srce dobijaš najveći moguči broj bodova itd. A ako joj slučajno odbiješ rog onda si diskvalificiran. Čak i sam Smele se jednom okušao u igri i oštrog oka i čvrste desnice pogodio kozu u nogu ( stopalo ili papak ili kopito, ovisi šta već koza ima ) i na kraju sve te pobijene koze se peku i jedu, a pobjednik dobiva najljepšu djevojku u Kozjem Jarku, ali to je samo moje sječanje, možda sam i nešto sje... jer je Don Smeleone spomenio još neko natjecanje u košnji trave, gdje se sve gleda držanje, stil, umjetnički dojam i kvaliteta, ali ja iskreno mislim da ni on sam nezna više kako to ide. Sve u svemu bilo je dobro, štoviše za pamčenje, samo neznam da li se neko svega sjeća zbog razno raznih utjecaja i podražaja.

    avatar

    03.05.2005. (18:03)    -   -   -   -  

  • Èe - Loo

    meni bilo ludilo...taman ona koma navecher shto me spucala mi dobro doshla da mogu davit okolo ljude cijelu noc...i nisam se jako dugo onako nasmijao...i ako netko zheli mozhemo jedan vikend se otich negdje izlezhavat na dekama i smijat 8 sati.....:)... Usna je sada na pola realne velichine a przenje od sunca lagano blijedi pa se stapa s okolnim mjestima..... lakat je nekak josh uvijek chudan

    avatar

    03.05.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • kako da ne

    ispravak ispravka!bicikliste smo sreli na izlazu iz dvorišta dok smo ovu dvojicu sreli kasnije.bilo ih je troje s jednim svjetlom.voila!

    avatar

    03.05.2005. (18:33)    -   -   -   -  

  • Jagermeister

    u redu, sad su mi neke stvari puno jasnije, ali netko ko ovaj tekst procita, a nije bio na batini, mogao bi svašta pomisliti, pogotovo za Cicino štopanje koliko treba da se spusti, ili je to ona šema čim iscuri ulje, on se spušta??

    avatar

    04.05.2005. (11:32)    -   -   -   -  

  • tuvok

    da jednom zauvijek razriješimo ovu polemiku koja se pojavila povodom objavljivanja posljednjeg teksta. ja nemam nikakvih problema sa dizanjem, a ni sa spuštanjem. :))) to je bila samo demonstracija okupljenom mnoštvu. pa sad vi ovo shvatite kako god hoćete. :)))

    avatar

    04.05.2005. (12:00)    -   -   -   -  

  • Jagermeister

    jasno je meni da ti nemaš nikakvih problema sa dizanjem i spuštanjem, ali mislim da bi bilo u redu ljudima objasniti šta si ti dizao i spuštao ::))

    avatar

    04.05.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  • tuvok

    da... radi se naravno o vozilu, marke citroen koji umjesto konvencionalnog ovjesa ima hidraulični. njegova prednost je velika udobnost, zatim bez obzira koliko auto opteretite neće vam se dogoditi da "sjedne" zadnji kraj (automatski to osiguarava bolje držanje za podlogu), zatim u slučaju da naiđete na nekakvu visoku prepreku koju inače ne bi mogli savladati, možete podići auto... itd, itd. jel... o tom dizanju i spuštanju se radi.

    avatar

    04.05.2005. (12:22)    -   -   -   -  

  • smele

    e da se i ja dodam komentar, da naši čitatelji ne budu uskraćeni za komadić opće kulture - ono natjecanje u košenju postoji u Kupresu

    avatar

    05.05.2005. (20:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...