Komentari

wsa.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • hatepogodak

    vidio sam na stranicama internet instituta da dajete pozivnice za gmail. misliš li stvarno da google ne zna da nije problem nabaviti pozivnicu? svejedno nisu dozvolili mogućnost da se samo prijaviš za e-mail account kao kod ostalih mail servisa, a opet postaju sve popularniji svakoga dana. to je inteligentni internet marketing. ostavljaju ljudima da se raspituju kako otvoriti account po forumima i tako stvaraju pozitivnu famu. gmail je kao nešto ekskluzivno iako u stvari nije. osim toga zainteresirani mogu i potražiti sa google-om gdje bi se mogla nabaviti pozivnica. to je dobar internet marketing. stvarno imate znanje u stvaranju vizualno atraktivnih e-sadržaja, ali trebate još poraditi na shvaćanju interneta kao medija za komuniciranje sa tržištem. rado bih vam pomogao iduće godine. barem savjetom ako imate volje slušati.

    avatar

    04.05.2005. (11:49)    -   -   -   -  

  • WSA Hrvatska

    Jasno ti je, nadam se, kako ovaj komentar nema ama bas nikakve veze s ovim blogom. Al kad opet imas neodoljivu potrebu za vlastitim ego piruetama, odgovorit cu ti pitanjem. Kako objasnjavas cinjenicu od 130 i kusur izdanih nasih pozivnica za gmail? A i usporedjivati jednu od top svjetskih firmi sa inicijativom koja vise nema nego ima bugdet je, da prostis, deplasirano. No, primjetih i po ostalim blogovima kako ti je tvoj osobni PR najbitniji, stoga ako ti komentari poput ovog gore donose unutarnje veselje ili popularnost zajednice, feel free, sto se mene tice. Sto se tice prijedloga, mi smo otvoreni za suradnju. Posalji nam pola kartice teksta o sebi i svojim sposobnostima iz kojih cemo zakljuciti da si ti neizbjezna tocka u ovom dijelu svemira i nakon toga dobis veslo i veslamo veselo svi skupa u nove radne pobjede.

    avatar

    04.05.2005. (12:41)    -   -   -   -  

  • hatepogodak

    i što znači 130 pozivnica? da ste vi besplatno reklamirali tuđu uslugu na svojim stranicama. stvar je koncepta, a ne pozivnica. to ste mogli i vi dobiti da ste pristupili svom poslu pametnije, a ne stilom "budi cool, budi wsa". a osobna promocija na ovom blogu stvarno ne bi imala smisla jer ga nitko ne čita. ispričavam se što sam poželio razgovarati sa vama. ne možeš naučiti ljude stvarima koje misle da znaju.

    avatar

    04.05.2005. (20:02)    -   -   -   -  

  • WSA Hrvatska

    :-) Predvidljiv si...

    avatar

    04.05.2005. (21:27)    -   -   -   -  

  • Ivek

    Hatepogodak, tebi je ovaj sajt fetish??? Kreshimire - znas ti naredbu za delete kojim slucajem? ;-)

    avatar

    04.05.2005. (21:44)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    zasto mi se ovo spontano otvorilo?? zasto, o zasto?? cudne se stvari dogadjaju..kompjuter poludio pa ja ostala zbunjena.. hm =))

    avatar

    05.05.2005. (21:19)    -   -   -   -  

  • WSA Hrvatska

    Anđeli te donijeli... :-)

    avatar

    05.05.2005. (23:30)    -   -   -   -  

  • Rubber

    Sadistiko ti fura neki kuuulturni DVD. Nisam imao prilike vidjeti ali svakako mislim da spada u traženu kategoriju.

    avatar

    05.05.2005. (23:47)    -   -   -   -  

  • WSA Hrvatska

    Tnx Gumeni...

    avatar

    06.05.2005. (00:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...