Komentari

wolfwoodscrowd.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ne kuzim tvoju pricu i alibi linux, a dali bi alibi-linux bio potreban da M$ nije progurao svoju $Policy ??, uz svaki PC mora i OS, ili dali si pokusao vratiti M$W nazad samo zato sto koristis Linux ?, dali su ti vratili tvoje $, Tko treba neku OS na svom PCu stavit ce ga, bez obzira koji je, al ne zelim imati nametnuti OS od monopolista, porez na(za) budale(gluposti) i onako placam previshe, pa zasto josh i ovaj .......

    avatar

    03.05.2005. (09:32)    -   -   -   -  

  • Wolfwood's Crowd

    Stvar je u tome što se s Alibijem Linux čini medvjeđa usluga, jer većina trgovaca isporučuje neku generičku instalaciju koja nije podešena (lokalne postavke za tipkovnicu, naša slova...), nije instalirana podrška za pojedine komponente u računalu. Usporedimo li to s autima, kupiš auto koji ima svjetla ali ne postoji način da ih uključiš već moraš prije toga sam ugraditi prekidač jer se to prodavaču nije dalo budući da je pretpostavio da ćeš ionako zamijeniti kontrolnu ploču.

    avatar

    03.05.2005. (10:17)    -   -   -   -  

  • Nije li do kupca, kad kupuje, da zna sto kupuje ? ili mu to prodavac odredjuje ? ili je na kraju ponovno odgovorna vlada ?

    avatar

    03.05.2005. (14:08)    -   -   -   -  

  • Wolfwood's Crowd

    Da li bi svaki kupac trebao imati dozvolu za kupovanje bez koje ne bi mogao ništa kupiti? :-)

    avatar

    03.05.2005. (14:34)    -   -   -   -  

  • prgo

    Bila je neka firma (mislim da je čak bio hgspot??) čiji su kompovi dolazili s Mandrakeom 9.x, ful sređenim, do te mjere da je čak radio i softverski modem! Još je jedna firma nudila lindowse (linspire), ne znam koliko dobro podešene.

    avatar

    03.05.2005. (21:41)    -   -   -   -  

  • M5

    Imao sam jedno 'Racunalo za Odlikase', i na njemu sam obavio instalaciju Windowsa XP na zahtjev musterije. Inace, gore je bio SuSE, i radio je soft modem.

    avatar

    11.05.2005. (22:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...