Komentari

anamarija.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Juliere

    nestao komentar... mala je super, a pitala se ja o zivotinjama na kacigi: krave ili nesto drugo?

    avatar

    02.05.2005. (18:42)    -   -   -   -  

  • Hedgehog

    Imaš preslatku curicu!!! A kad uz to čujem kako voli biti na zraku, voziti bicikl, ne mogu a da ti ne čestitam... Želim vam što više sunčanih dana u tom tako lijepom gradu.

    avatar

    02.05.2005. (20:21)    -   -   -   -  

  • pegy

    Lijepa ti je curica. Slatkica. :)) Bože, meni sva djeca ovdje na blogu izgledaju nekako veliko i napredno. :) Ja sam bila mrvica i čini mi se da sam te veličine bila s godinu i pol. :)) Da, Austrijanci, i općenito, sjevernjaci, čini mi se da ipak imaju malo razvijeniju svijest o sportu. vidim da gore oko Zagreba i Slavonci rado voze i bicikl, mi sa mora smo valjda lijeniji. :)) Posebno oni južnije. :)) Malo generaliziram, ali za svaku pohvalu je bavljenje bilo kojim sportom.

    avatar

    03.05.2005. (00:04)    -   -   -   -  

  • dva

    joj sto smo slatki!!!! I mi smo prošli vikend imali tour na bajsovima, Mali je zaspao u sjedalici, a Veliki me izludio zbog prometa. Al sve to ide u rok službe, i za promidžbu zdravog života...:))

    avatar

    03.05.2005. (15:11)    -   -   -   -  

  • jagode

    hvala na ukazivanju teksta o Schmetterlinzima koji će ti očito ostati u trajnom sjećanju... a što se bicikala tiče ima ih stvarno svakakvih:-)

    avatar

    03.05.2005. (16:02)    -   -   -   -  

  • M&M

    Evo da ti odgovorim na tvoje pitanja; neznam dali cu poceti pisati svoj blog, ali imam svoju favorites listu. Pitala si me isto tako ko je izdao Crveni kisobran, Plavi kaputic, Ja sam ja.....to su sve price s ploca, mislim da ih je izdao Jugoton jos prije puno godina. Zapravo kada se vratim u Zagreb pitati cu svog prijatelja koji mi je to sve presnimio. Imam nekoliko primjeraka prica Diskoton iz Sarajeva kupljeno prije skoro 21 godinu, naime toliko mi je star stariji sin......

    avatar

    03.05.2005. (16:18)    -   -   -   -  

  • KOKI

    prekrasno djetešce:):)

    avatar

    03.05.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Pegy, nije ni djevojčica daleko od godine i pol...Bicikl je navodno već kao neka tradicija najomiljenije prijevozno sredstvo u Koprivnici, a ovdje po Beču moraš paziti da ne hodaš po predviđenim stazama za bicikliste jer jure i ljute se ako im uletiš...nego, ima jedna istinita priča o Beču, biciklu i policiji. Naime, naš prijatelj koji je tu živio neko vrijeme je jednu večer znajući da će popiti otišao s biciklom u kafić i zaustavio ga policajac i provjeravao je li pijan (to navodno ovdje smiju)-ha-ha, mi smo riknuli...

    avatar

    03.05.2005. (22:32)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Htjela sam jučer komenirati ostale komentare, ali nisam uspjela dočekati...Dvojkice, super da se i vi rekreirate biciklima, djevojčica je prije obavezno zaspala u sjedalici, a sada nema šanse)) Jagode, ne vjerujem da ću više kročiti u to mjestašce...))Hvala M&M, do tada slušamo ovo što imamo,a i javilo nam se još mama, tako das ćemo skupiti i malu kolekciju)) Hvala koki))

    avatar

    04.05.2005. (14:02)    -   -   -   -  

  • more~snova

    ajme sta ti je slatkaaaaaaaaaaa klinceza . i ovde svi nesto treniraju, trckaraju pa se eto desi da i mene taj val sporta ponese ( priznajem rijetko jer ipak sam ja lina dalmatinka). mi se bas spremamo na veslanje kanuom sa adrianomi misli smo ovaj vikend al cisto sumnjamo zbog vrimena koje ce kazu biti lose.

    avatar

    04.05.2005. (14:42)    -   -   -   -  

  • jja

    Po opisu su nam gradovi dosta slicni ;-) A malena je zakon. Tak. Vi ste mi uzor :-)

    avatar

    28.03.2006. (09:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...