Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • igo

    2. svibnja 1992. godine alija izetbegović je zarobljen od kukanjca. sjećate li se one sramote kad je govorio da oni njega nisu zarobili samo mu ne daju da ide. da on ne zna ko puca. sjećate li se kad je kljujić vikao da se smiri da je on predsjednik predsjedništva jedne države. sjećate li se onog klauna hadžifejzovića kad kuka kukanjcu: ovdje senad, vaš vojnik, druže majore (ili šta već). najsramotniji dan u novijoj povijesti bih!!!

    avatar

    02.05.2005. (12:21)    -   -   -   -  

  • Goran

    Možda i nije najsramotniji, ali pokazuje odakle je Izetbegović, s koje pozicije, krenuo u rat. I sve to ne bi ni bilo toliko tragikomično, da sa sobom nije vodio i cijeli jedan narod (ili gotovo cijeli), i čak imao ambiciju da vodi cijelu jednu državu. Još je nama i dobro kako nam je moglo biti!

    avatar

    02.05.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • kotromanic

    Ustaška patetika i laž po običaju. G. Izetbegović je rekao citiram> "Ja sam praktično zarobljenik..." Kljuić je dobar covjek, ali nažalost nije se uklopio u podjelu Bosne između Srbije i Hrvatske (crkle da Bog da obje), šutnut i otrovan od strane onih koji su na ovom postu predstavljeni kao heroji zločinačke i separtističke Herceg-Bosne.Čitajte više na blogu kotromanic.blogger.ba

    avatar

    02.05.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • kotromanic

    Pa vi ne možete sročiti ni rečenicu, a da pošteno ne slažete. Evo ovaj igo već u prvoj rečenici iznese laž. Reče da je Alija zarobljen od Kukanjca, a Kukanjac se u to vrijeme nalazio u kasarni u Starom gradu, dok je Alija bio na aerodromu. Kukanjaca su uhvatile jedinice Armije RBiH, a Alija je sletio na aerodrom, na kojem se nije pojavio UN. Alija je poručio da on nije bitan, bitno je da se brani grad...itd. A vi petokolonaši, vjerni Hrvatskoj, najveći licemjeri i hinje nemate pravo da bio šta kažete jer ste dijelili BiH sa četnicima! Zato shut up!

    avatar

    02.05.2005. (22:11)    -   -   -   -  

  • Koja naivnost!!!! Znaci, oni zarobljenici americkih vojnika u Iranu nisu bili zarobljenici Busha samo zato sto on nije bio na mjestu gdje su zarobljeni. Ne budi smjesan kotromanic. A ako ti se ne svidja to sto ces ovdje procitati onda ti samo mogu poruciti citaj dnevni avaz i nemoj se zivcirati.

    avatar

    02.05.2005. (22:34)    -   -   -   -  

  • Mato

    Zašto se bez razloga prepirete oko toga što je točno Izetbegović rekao, kada postoje autentične snimke razgovora, odn. dnevnika. Ja mogu samo reći da se veoma dobro sjećam tog dana (vojnici pod zapovjedništvom Kukanjca zarobili su Izetbegovića) i da i danas pocrvenim kada se sjetim kako se ponašao čovjek koji je tada bio i moj predsjednik predsjedništva i koji je, nota bene, trebao organizirati obranu. Kotromaniću, koliko god dobronamjerni bili, ne možemo, a ne zaključiti da je riječ o smušenjaku i osobi koja nije dorasla zadatcima koje je pred njega vrijeme postavilo. Koliko bi samo bilo manje žrtava da je na njegovu mjestu bio netko drugi, sposobniji i odlučniji. I još nešto, bez ljutnje, očito si mlad, ali svojim izjavama (ustaše, crkle dabogda obje, licemjeri i hinje itd itd) ti radiš protiv Bosne i Hercegovine, ti ovu zemlju razbijaš. I nemoj se čuditi kada se ona jednom doista i razbije, i to samo zbog toga jer ju, zajedno sa ostalima, ti ne želiš.

    avatar

    02.05.2005. (22:45)    -   -   -   -  

  • el fatih

    ma jašta su nego hinje i licemjeri! i koji im k...c podilaziš. misliš da ćeš hi odobrovoljit tako što ćeš uzet njihov vlaški nik? hoćeš k...c! s njima treba drukčije pričat

    avatar

    02.05.2005. (22:53)    -   -   -   -  

  • A di je Crvenkapica? Mora da je srela vuka...

    avatar

    02.05.2005. (22:58)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Ma evo crvenkapice, samo sto nemam pojma o ovim ratinim dogadjanjima pa ne zelim komentirati, nego malo citam. A koliko vidim necu tu puno sta nauciti. Evo mogu samo dodati da se slazem sa ove posljednje dvije recenice Matinog komentara.

    avatar

    02.05.2005. (23:07)    -   -   -   -  

  • to je to

    muslimani i dragocjene balije, ako vam se nesvidja izvjestaj ove stranice, ko vaz goni da je posjecujete? Vi ste zaostali, bolesni u tikvi i bezobrazni! Kao ste opruga: dok je noga na vama dobri ste, a vec je nema oskacete malo previse. mozete nam pusiti rimokatolicke kite ;o) nikad nam necete bit ravni, i to znate!

    avatar

    02.05.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    neko puca a ko puca neznam ni ja ....

    avatar

    03.05.2005. (09:01)    -   -   -   -  

  • igo

    ćetnici, majku im ustašku!

    avatar

    03.05.2005. (10:04)    -   -   -   -  

  • igo

    ustaška patetika i laž po običaju. a ko su bile ustaše? nije li to muslimanska baština? ne možete vi brisati prošlost kako želite. nije to košulja da ju presvlačite svaki dan, a nije bome ni nacija. znaš li ti kotromaniću ko puca?

    avatar

    03.05.2005. (10:08)    -   -   -   -  

  • kotromaniæ

    ---a ko su bile ustaše?---to su bili razni budaci i francetići koji u zapadnom mostaru imaju ulice, 60 godina nakon "pobjede" nad fašizmom.

    avatar

    03.05.2005. (11:04)    -   -   -   -  

  • Goran

    Ustaša je bio Avdo Filipović do 1944., ustaše su bili Bešići, Brice, Mavrakovići, Kasumovići, Idrizovići, Bukarići... još??

    avatar

    03.05.2005. (11:15)    -   -   -   -  

  • igo

    a huso garača? kako njega neko smi zaboravit?

    avatar

    03.05.2005. (11:52)    -   -   -   -  

  • Goran

    Igo, ja sam nabrajao samo Muslimane-Bošnjake, a Huso je Hrvat.

    avatar

    03.05.2005. (13:26)    -   -   -   -  

  • kotromaniæ

    Gorane, kad slažeš, da li se poslije ispovjediš u crkvi ili to prešutiš fratru? Jer laž je veliki grijeh, a ti se veliki lažov. Ante Pavelić izrod hrvatskog naroda, Hitlerov prijatelj i tvorac genocida u Jasenovcu, sigurno je rame uz rame Franji Tuđmanu, barem što se tiče vaše fašističke baštine, kojom se toliko ponosite s obzirom da ulicama dajete ustaška imena. Iako mora se priznati Tuđman je čudan miks komunjare, pa onda fašiste. To je jedini čovjek koji je uspio objediniti oba zla u jednom. Još mu fali samo iznenađenje, pa da bude kao kinder jaje-tri u jednom.

    avatar

    03.05.2005. (13:48)    -   -   -   -  

  • Goran

    A što sam ja to slagao? Ispravi me, pa onda vrijeđaj. A što se tiče Pavelića, slažem se s tobom. Međutim, razloge takvoj njegovoj ličnosti treba tražiti u vrijeme kad se je on formirao kao osoba, a to je bilo u mejtafu kojeg je pohađao u Jezerima kraj Jajca. Islamski vjerski službenici su jako utjecali na formiranje Pavelića kao osobe. Zato su ga muslimani toliko i voljeli.

    avatar

    03.05.2005. (14:51)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    kotromanicu nije ni tebi lako ......hoces jos o muslimanima ustasama iz moga sela ?

    avatar

    03.05.2005. (20:52)    -   -   -   -  

  • Vi mislite da su muslimani ustase zato sto su vam vjecito prchili zene. Uvijek su vlahinje volile obrezanu kurcinu. To nije dovoljno da budu ustase.

    avatar

    04.05.2005. (15:21)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    ne nije nego je dovoljno to sto su radili dok su bili u ustaskoj vojsci a stim i ustase ,hoces da ti pricam sa kakvim su se slikama ti tvoji muslimani ustase hvalili na sred Bistrice seljacino jedna a sad jedi govna ... nekami oproste oni sto nerazmisljaju ovako poput ovog bilmeza ....

    avatar

    04.05.2005. (15:46)    -   -   -   -  

  • Mato

    I ja sam nešto čuo o tim fotografijama, Bistrica, ali očito, ti znaš više o tome, pa nam ispričaj. Mene osobno zanima, a vjerujem i druge.

    avatar

    04.05.2005. (18:28)    -   -   -   -  

  • Zdrimacka crvenkapica

    Bravo Gorane!!!!!! Ali zanima me zasto muslimani nece priznati da su bili u Ustasama jer za to postoje puno dokaza. Isto tako puno filmova koji su snimani po stvarnim pricama. Eto uz ovu temu bih preporucila film "NOZ", pa kotormanicu pogledaj malo kakvi ste vi muslimani, naime kako vjetar puse.

    avatar

    04.05.2005. (19:02)    -   -   -   -  

  • Bistrica

    g.Mato nije nista tako lijepo na tim fotografijama bolje je niti ne pricati iz tvoji komentara vidim da si se nagledao svega i svacega u ovom ratu ,to su bile fotografije gdje dijecu docekuju na bojonete ili kako se vec to zove sa takvim su se fotografijama dicili muslimani ustase a sad oni pricaju nekome sta je ko i ko su bile ustase !

    avatar

    04.05.2005. (19:33)    -   -   -   -  

učitavam...