Komentari

enjoywithtruls.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • The Reason

    zašto se toliko brineš oko izgleda?! bitnije je kakva si kao osoba. "vani je samo maska koja ovisi s unutarnjom ljepotom,ako smo iznutra crni maska nam nista ne znaci.to je kao cvjet bez mirisa,nepotpun.." i ne vjerujem ti da si sama, imaš frendica koje će ti pomoć! a kaj se tiče šetnje imaš i moj broj moba kolko znam..

    avatar

    02.05.2005. (11:30)    -   -   -   -  

  • truls

    istinu?? nije sva sreća svijeta u izlasku do 5 ujutro, bar ne meni...

    avatar

    03.05.2005. (21:51)    -   -   -   -  

  • beštija

    hm...mislim da ti čovjek nije presudan da se ne osjećaš usamljeno...usamljeno se možeš osjećati i u prostoriji sa 10, 30 ljudi...za šetnju možeš nabaviti i psa, tako upoznaš nove ljude i eto ti društva

    avatar

    03.05.2005. (22:57)    -   -   -   -  

  • The Reason

    pa onda nemoj izlazit ak ti se ne izlazi. radi ono što TI želiš! i okruži se ljudima koji imaju slične interese, sličan način razmišljanja. al fakat mi nije jasno zašt te smeta istina i kritika. nitko nije savršen. ja mislim da su najbolji prijatelji oni koji su iskreni, koji kažu što misle, koji su bez dlake na jeziku (tipa Maja i Nada iz Zabranjene ljubavi). pa i ti njima onda možeš. takve bi barem ja htio imat, takvim bi ljudima htio bit okružen. samo mi je žao što nisam prije tako mislio, što sam predugo bio zadrt, što sam mislio da mi društvo ne treba i to toliko da mi čak ni netko stručan nije uspio promjenit mišljenje. a onda je jedan mail okrenuo ringišpil u mojoj glavi.

    avatar

    04.05.2005. (13:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...