Komentari

jezdimir.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Nothing more but a fuckin' EGOTRIP..

    tebe treba ženit'! ;P

    avatar

    01.05.2005. (17:57)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @veia: A da? Moj dragi kaže da mi samo treba jedan dobar spanking... ;P @Mačak: Dabome! Da sam ja predsjednica, nijedna se ne bi opterećivala celulitom! :očajnički-trlja-guzicu-masažerom: ;))

    avatar

    01.05.2005. (18:27)    -   -   -   -  

  • rabljeni političar

    Ja.

    avatar

    01.05.2005. (19:10)    -   -   -   -  

  • marisi

    Ja imam velike sise, volim se uredjivat i tak...al zauzvrat i od muskog trazim da ima plocice. Taman posla pa da me neki sa skembom jebe. Ak ja sama sebi ostavim visoke standarde, onda isto zahtjevam i od muskog. I tak...inace...da, slazem se s tobom.

    avatar

    01.05.2005. (19:23)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    Jezdo ovo je odlično. Poslala sam link nekim svojim prijateljicama pa očekuj nove pasionirane obožavatelje iz ove "miroljubive zemlje ratnika" :) Još jednom, svaka čast, ponesena ovim, danas neću posebno kovrdžati kosu niti ću se šminkati kad izađem van :)

    avatar

    01.05.2005. (20:20)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ne mora imat bas plocice, ali skemba (ili skembetina: uvecanica), no way, Jose! Pa vidis da nisam osla dernecit u Marisi jerbo ne imah sve svoje preparate (izmedju ostaloga, rodjake cemo ovog puta zanemarit), a ova me ufatila na prepad! Zene!

    avatar

    02.05.2005. (00:19)    -   -   -   -  

  • tu i tamo .. u epizodi ..

    slažem se u potpunosti ;)

    avatar

    02.05.2005. (02:02)    -   -   -   -  

  • jezdi

    @Marisi, upravo tako! već sam mislila da će ljudi misliti da nagovaram žene na debelost i dlakavost nogu, (što me već optužio jubavnajveća), ali nije tako - i mi smo itekako slobodne postavljati standarde, a bormeš i imamo slobodnu volju, pa nema smisla tvrditi da nas netko na nešto prisiljava... @domaćica, hvala lijepa, pozdrav 'miroljubivoj zemlji ratnika' :) i, zna se , GIRL POWER, GIRL POWER! ;P @Gruzijola, ti se ne računaš u ovo, jerbo vjerujem da mali Gruzijac itekako vodi računa o svom izgledu, pa mu duguješ da i ti činiš isto! ;)

    avatar

    02.05.2005. (10:47)    -   -   -   -  

  • royale with cheese

    a sad se najednom sjecas kako se zove jenna jameson? :) nadam se da subotnja kavica nije, makar dijelom, inspirirala ovaj post. :) ali mislim da smo glede ove prozvakane teme ti i ja na istoj stranici. btw, zivjela odstancana sisa!

    avatar

    02.05.2005. (13:18)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    a šta da ti kažem. ovim postom ulaziš u moj hall of fame:) ako tvoj post bude imao ikakvog utjecaja, i žene se nekim čudom preobrate, skidam te s liste naravno:)))

    avatar

    02.05.2005. (20:09)    -   -   -   -  

  • Zeko zna

    hehe.. a upravo je nevjerovatno kako mi je Marisi nakon ovog komentara postala vrlo zanimljiva, a svaka riječ na njenom blogu nadasve pametna! Možda pomogne činjenica da i ja imam pločice? :)))

    avatar

    02.05.2005. (20:23)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    imala sam jednom dlake duge tri centimera! sad se ljećim!

    avatar

    02.05.2005. (23:17)    -   -   -   -  

  • trill

    Došla sam vidjeti koga je to Zeko zna stavio u svoj hall of fame, i bome...svaka čast na postu i na blogu. Usput sam saznala još dvije stvari..da mogu vjerovati Zekoti kad za nekog kaže da je dobar i i i da Zeko ima pločice ;))

    avatar

    03.05.2005. (09:18)    -   -   -   -  

  • z.l.e.v.A.n.k.a.

    Tak je, nema kaj drugo biti nego galopirajuća mentalna retardacija! Zato ja ne čitam te časopise i jedem dok mi se jede ;) i uvijek krećem na vježbanje od sutra.. haha Sisa prodaje sve! Zato ju/ih imaju baš ŽENE!

    avatar

    03.05.2005. (15:27)    -   -   -   -  

  • Doc Rock

    gle, onaj sa škembicom nađe curu sa guzicom i dudama, a oni koji imaju pločice nek se drže tih umjetnih i napuhanih koka sa malim dudama! Baš me boli za Barbaru! Sve imate clulit i to je sastavni dio vas i ja ga poštujem! A moja škemba se poštuje, tako da sam iven! ;o)

    avatar

    03.05.2005. (21:54)    -   -   -   -  

  • pegy

    I ja sam gledala sa Zekotove liste. :)) Za taj dio "ženske neravnopravnosti" krive su ISKLJUČIVO žene i slažem se s tobom. Sjetim se depilacije. Pa zar je nekad muškarac gledalo ženi noge i mjerio koju dlačicu. Danas mjere, jer su vidjeli od žena. Kad su se iste međusobno počele mjerkat. Eto, ko nam je kriv. A oni mogu s dlakama okolo. :)))

    avatar

    03.05.2005. (23:48)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    tim kvazifeministickim puritankama jos samo fali da upadnu u muzeje i zenskim aktovima nacrtaju gace. ispada da se, zapravo, mi zene - tlacimo medjusobno. ali, ima medju muskarcima gadnih igraca, ima. npr. prije nekoliko godina glavni je urednik jednog zenskog casopisa (pocinje sa C) bio muskarac, cije prezime pocinje sa S. proslavio se maltretiranjem i neplacanjem suradnica. mislim, gledamo li statisticki - njima ide vise love. a mi vise radimo, hm, kak to? moj kokosji mozgic nemre skuziti:)))

    avatar

    04.05.2005. (03:31)    -   -   -   -  

  • Cookien svijet

    ma nisu muški krivi, krive smo si mi same. veliku većinu muškaraca koje ja znam boli briga ima li im žena malo celulita, škembicu ili male sise... moj dragi, recimo, na pitanje kakve sise najviše voli, odgovara: one koje trenutno držim u ruci... tak je otprilike sa svime. njima je uglavnom bitno samo da imaju toplo dupe uz koje se mogu stisnut, a mi se same s tim opterećujemo i radimo gluposti. moje mišljenje je da je za sve kriva kozmetička industrija, koja i nama i našim muškarcima uvaljuje standarde ljepote kojih bismo se trebali držati e ne bi li kupili njihova sranjca... dolje diktati kozmetičke industrije, živio prirodni look :))

    avatar

    04.05.2005. (06:32)    -   -   -   -  

  • jezdi

    oh, nema me jedan dan i već svakakva događanja! @zeko, bojim se da je tvoja cool ista malo preveliki pritisak za mene, još malo pa ću samo razmišljati o tome da ne smijem razočarati Zeku jer će me skinuti liste, a onda će pući bruka... :))) @jagodi, kad jubavinajveće nema po mjesec i po, ja moram isukati vinogradarske škare da iskrčim situaciju :P @zlevanka, ti od sutra? ja od ponedjeljka!!! ;) @mad-o medo, ti impliciraš da i ja imam celulit?! nek me neko pridrži, onesvijestit ću se...;P @pegy, lucy, cookie - u biti, blago muškima s nama, mi se međusobno maltretiramo, a oni ubiru vrhnje naše nesigurnosti... jedna drugoj mjerimo salo na guzici i njima govorimo 'vidiš kak je ona debela, užas'. a zbilja ne mogu zamisliti frajera da za drugog tipa kaže 'ajme gle ovoga kakvu škembu ima, užas!'. izgleda da i ja imam kokošji mozgić jer nemrem skužit tu logiku... :)

    avatar

    04.05.2005. (09:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...