Komentari

blacklotus.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • iwaa

    eh...a da još pripomenem da kod nas na povijesti na usmenom cure dobiju super ocjenu na temelju što većeg dekoltea (iznimke koje dobiju 5 na temelju znanja su rijetke) :))))

    avatar

    30.04.2005. (23:45)    -   -   -   -  

  • To ti baš i nije istina, cura sam u jednoj zg. gimnaziji i ondje su i dečki i cure ocjenjivani istim kriterijima, tako da ove tvoje izjave očito ne stoje za sve, već samo za tebe i tvoje okruženje, no, možda ipak imaš krivu sliku o svemu jer ne želiš prihvatit da su cure ponekad bolje od tebe.. :)

    avatar

    01.05.2005. (16:07)    -   -   -   -  

  • Just me, talking to you

    Evo, samo još jedan komentarčić na tvoje postove.. ''What is the meaning of love?''- Očito je da ne znaš jer da znaš ti ljubav ne bi tražio. Prvo pravilo je da se ljubav ne traži, ona traži tebe, i koliko god to glupo zvučalo istinito je... Love is passion, obsession, someone you can't live without. How to find? Forget your head & listen to your heart. Run the risk, if you get hurt, you'll come back. Truth is there’s no sense living your life without this. Stay open. Who knows? Lightning could strike.... One should not look for love, just stay open, who knows, lightning might strike… Ima takvih rečenica koje sam možeš složit, razmisli.. Nitko nije ružan, ali svatko ima drugačije oči, ne vidimo svi isto... I za kraj- True love lasts a lifetime... Pusti se, ona će pronaći tebe.. (savijet: povećaj font komentara)... :)

    avatar

    01.05.2005. (16:16)    -   -   -   -  

  • Sorrow

    ma...to se baš ne odnosi na mene jer tak i tak nikad ne učim povjest pa uvjek dobim tri

    avatar

    14.05.2005. (08:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...