Komentari

rori.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • djuro

    a jesi sigurna da si ljubomorna zbog toga sto ga volis ili je to zbog toga sto si "izgubila" ono što si smatrala samo svojim? a što to je čovik, dok ima sve onda ni ne razmislja o tome, a tek kad počne gubiti probude se prageni. poznata priča, ali nažalost nema jedinstvenog recepta. samo ti kreni u napad, ako ništa uvik je zanimljivo gledati kako se žene bore :-)))

    avatar

    29.04.2005. (08:35)    -   -   -   -  

  • TOOL

    I ja sam isti takav.Samo ja se pravim da mi je svejedno.Ako on bude dovoljno lukav imace vas obe.Za to provokativno oblacenje,mislim da i nije bas najbolja ideja.Budi svoja,ne mjenjaj se ni za koga,a muskarci dodju i prodju,bas ko i zene.I na kraju jedan savjet,ja bih da sam na tvom mjestu napao bi ga otvoreno,slozi mu zvaku kad se najmanje bude nadao.Oduvijek sam se lozio na cure koje znaju preuzeti inicijativu,zasto to muskarci moraju stalno raditi?

    avatar

    02.05.2005. (12:30)    -   -   -   -  

  • sunfire

    kao žena lavica i u podznaku lavica, kužim taj usud, ha, ha...i mene strašno zanima šta to ima u muškarcima da zbog njih možeš tako popizditi, automatsko isključivanje s trafostanice logike i krene šiza, kreni u napad, mora bit žestok i bez imalo milosti, he, he :)

    avatar

    02.05.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • jazzie

    E, a ja sam ne ljubomorna, nego bolesno posesivna! :)

    avatar

    03.05.2005. (22:55)    -   -   -   -  

  • TOOL

    Ja sam posesivniji od lava na svom teritoriju,al pokusavam da to ne pokazujem,pravim se budala.Zasto vi cure volite zavoditi muskarce cak iako ne zelite snjima imati nista?

    avatar

    04.05.2005. (12:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...