Komentari

bobika.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Yellowblue

    heh.........budem sva 4 linka posjetila.......veliki pozdrav......i svrati....... :)

    avatar

    29.04.2005. (09:47)    -   -   -   -  

  • Krco

    Vero,Vero,Veronika...ti si naša harmonika!Vero je pravi partijaner i kako se drži čini se da će vječno ostat mlad i još luđi nego sad!!!1

    avatar

    29.04.2005. (12:45)    -   -   -   -  

  • Krco

    Kec,već si stigao!

    avatar

    29.04.2005. (12:45)    -   -   -   -  

  • Krco

    VERO JE L-E-G-E-N-D-A!

    avatar

    29.04.2005. (12:52)    -   -   -   -  

  • Kruno

    Eto malo sam razmisljao da li da ovo napisem ili ne, i odlucio sam se da hocu. Tice se Internet stranica opcine. Dakle, ja nemam pojma sto je WCA portal niti tko taj projekt vodi, ali ovo sto je prezentirano javnosti krajnji je ocaj i amaterizam, bez uvrede za onoga tko je to radio. Zasto to kazem? Zato sto je stranica izradjena od pocetnog templatea, i to krajnje loseg, sto moze vidjeti svatko tko klikne, naprimjer, na link Danas, a u adress baru se pojavi capsom napisano (pogresno, naravno) FAVORITE. Home page je ocajan, nema niti jedne kontakt informacije - slika u pozadini lose je renderirana jednim od Photoshop pluginova. Fotografije su lose i sve su ocito slikane isti dan, kada je padala kisa. Od povijesnih informacija nema gotovo nista sto nismo ranije znali. Iskusnijem webmasteru za ovakav uradak treba nesto manje od sat vremena. Stoga, poruka ljudima koji su pravili ili narucili ove stranice: ako ste ih sam pravili, onda ste ih napravili lose i bez ikakve konzultacije sa dizajnerima ili strukom. Ako ste stranice narucili (i nedaj Boze platili za njih),. onda vas je netko gadno zajebao. P.S. webmaster se nije cak niti potpisao. Krajnji uzas i ja sam duboko razocaran i ogorcen sadrzajem nase stranice. Zasto niste napravili Beta verziju i pitali nekoga za kritike? Probajte prijaviti stranice na newsgroup hr.comp.www.dizajn ili hr.comp.www.najave pa, ako meni ne vjerujete, poslusajte kritike profesionalaca. Podsjeca me na majstorove Friendly pages. Pozdrav.

    avatar

    29.04.2005. (13:33)    -   -   -   -  

  • Kruno

    I da ne zaboravim: Svojedobno me netko pitao da ja i Joza sudjelujemo u izradi web portala naseg sela. Mi smo vec napravili gotov kostur stranice ali ga namjerno nismo stavljali online zato sto nitko od ostatka ekipe nije napravio svoj dio posla. Stoga: jos jedna zahvala za drzanje dogovora.

    avatar

    29.04.2005. (13:42)    -   -   -   -  

  • Robacho

    Dobri linkovi, a Vero...vidi se prava ljudina

    avatar

    29.04.2005. (20:54)    -   -   -   -  

  • Krco

    @Kruno:Slažem se s tobom da je stranica od općine blagi užas,ali došao sam do linka pa reko da preporućim narodu nek si malo pogledaju nešto o čačincima. idući tjedan uzimamo nećiji digitalac pa ćemo malo šetat po selu i slikat a onda na blogu puno boljim i ljepšim slikama dočarat narodu svu raskoš i ljepotu naših Čačinaca!A to s tobom i Jožom je već viđeno na primjeru stranice o DVD-u,napravili ste dobru stranicu ali su vam onda prestali davat materijale.jel se misli tu nešto raditi jer ima puno novosti od kad je stranica izrađena. A da ubacite u "novosti" link na Firemanov blog?Tamo su sve novosti u zadnje vrijeme pa nek taj blog bude sastavni dio stranice (kao blog Tvrtka Kale koji je sastavni dio njegove web stranice).

    avatar

    30.04.2005. (12:00)    -   -   -   -  

  • maj staff:)

    ma verica je zakon, da nisam zauzeta i da vino u zagorju nije popijeno ( jer nemam miraz) bio bi samo moj i Božiji!!:))))

    avatar

    30.04.2005. (14:25)    -   -   -   -  

  • DVD Čačinci i NOB (Narod Oko Bare)

    Stranica općine je napravljena nemam pojma kad i tko je radio, samo sam dobio informaciju da je postavljena. Kruno kad prođe ova frka oko otvaranja doma čujemo se da malo osvježimo stranicu DVD-a (to si mi i obečao), dobili smo hr domenu, pa bi trebali i promjenit adresu.

    avatar

    30.04.2005. (19:07)    -   -   -   -  

  • DVD Čačinci i NOB (Narod Oko Bare)

    A što se tiče Vere, ljudi njega je nemoguće opisat riječima, šta da vam kažem: JEBENA LEGENDA. A Juško se malo primirio, čak je platio piće u DEF-u, imam slike.

    avatar

    30.04.2005. (19:10)    -   -   -   -  

  • B.B.B

    Nadam se da će biti kakva fešta povodom otvaranja doma....

    avatar

    01.05.2005. (10:01)    -   -   -   -  

  • majstor

    Jebote buraz nejdem nikuda samo zbog jebene utakmice zato bi mogao nesto napisat o tekmi kada zavrsi ja se javim

    avatar

    01.05.2005. (11:58)    -   -   -   -  

  • ŠIBENIK U SRCU (- BLOG-)

    :-))))

    avatar

    02.05.2005. (19:43)    -   -   -   -  

  • ŠIBENIK U SRCU (- BLOG-)

    posjetija san stranicu mista i mogu reći da je jako dobro napravljena.Boje bacaju na slavoniju,žuta,zelena...i legenda mista je zakon.

    avatar

    02.05.2005. (19:46)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    hm..što reći..hvala na komentarčiću..:)

    avatar

    02.05.2005. (19:54)    -   -   -   -  

  • E gdje su sad ti svi "nogometaši", sada su vjerovatno pijanci i obične male izdajice. je greška je i nesreća što je 1. maj baš u nedjelju ali hrabra 22-jica su pošla na utakmicu, ali to ipak nije bilo dovoljno da se sastave 2 ekipe, zbog više sile(Čosa) naime juniora je bilo 10, a seniori su kao prioritet i oni moraju imat 1 rezervu iako juniora onda nema dosta. I onda smo zasluženo izgubili 7:2 sa čak 9 igrača(Rooney crveni karton) i neslavno se oprostili od borbe i utrke za Pitomačom i 1. mjestom.

    avatar

    03.05.2005. (02:17)    -   -   -   -  

  • I onda je kao atmosfera u klubu pozitivna. Ovakvim postupcima ne zadugo.

    avatar

    03.05.2005. (02:18)    -   -   -   -  

  • Euro

    pozdrav

    avatar

    03.05.2005. (07:10)    -   -   -   -  

  • saevoxrm Home Page

    Hi, Bobika
    Ideas travel baseball spirit team Capture osx nikon crack nx2 Indesign serial adobe receipt number Thank card housegues you and Allowance car system rebate toyota In claqsses mi detroit hustle Rider languag online handbook vietnamese In brighton new jersey jewelery Skin brown tiny spots on Discharge from nose yellowish bloody Spy how phone does work Wood pensacola furniture unfinished fl Xbox free zombies nazi mappack Weather worksheets for dressing the Countertop concrete glass putting in Wifi wep ssid generator verizon Squash healthy how to prepare Plans bar free stool racer Mom about a poem like Wind patterns decorations spinning for Moparscape code admins on for Detention center greenville arres county Coleman parts fleetwood popup camper Bell.wav clock.wav alarm Diarrhea control birth due to Of number governor poker serial To reaction systemic ivy poison Text message great to things Tongue painful white and red Right ear pain head behind Metal colonial roof architecture dutch Product full office 2007 key Hips tattoos stars of on Citation documentary apa a of Flags six cola coupons coca Lego online spiderman free games Diaphragm of breathing diagram for To build how cage bird To norton uninstall how manually Rebuilds new york carburetor rochester Contractors suffolk county ny in Hardy ed wallpaper computer Key product free student microsoft [LINK=http://review.tdxgbg.dns2go.com/qunucualongr.html" style="display:no

    avatar

    20.08.2009. (05:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...