Krasno,jedva čekam da mi dođe nova turbo pećnica sa "šestim čulom". Imam memoriran i još jedan recept tvoj, kojeg si već davno napisala, isto za kruh sa šunkom, čini mi se, ne sjećam se dobro :)))) Hihihi, još ću te tada daviti i na mail, jer ja nisam baš neki stručnjak za dizana tijesta : LOL
28.04.2005. (23:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
To na slici mi se cini tako ukusno. Idem budit Vesnu da nadje nacina kako spremiti takav kruh i to bas danas kada se zavrsava sedam dana Pesaha i beskvasnog kruha kod nas.
29.04.2005. (06:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
...i probudio me, a ja njemu: malo morgen, ako zelis jesti taj lijepi, mirisljavi, ukusni kruh radije ti platim kartu za "Minken". Neka vam je ukusan dan
29.04.2005. (07:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
majena
joj joj, a ja gladnaaaaaa...cmok;)
29.04.2005. (07:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljubi te busha!! Naime, i ja tu i tamo pecem doma kruh ali mi od crnog brasna nikad nije ispao onako dobar i rahli, a ti si mi sad otkrila neke moje pogreske (ja volim jesti vruci kruh!!) :-))
29.04.2005. (08:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo zamotavanje kruha u krpu me tako na baku podsjetilo, ona je uvijek tako pekla i zamotavala kruh i stavljala ga na prozor onako podignutoga. Zamirisalo mi djetinjstvo:)))
29.04.2005. (09:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja sam sve sejvala, sad će pričekati da nađem tip 812 i poklopac stakleni koji će lijepo nasjesti na posudu... ali, što su to dani korijena? jel to možda danas? pitam jer sam čula staru jutros kako priča kvascu i pita ga što mu je, zašto se ne diže lijepo?... ;P
29.04.2005. (09:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nymphea i Jezdimir: Link za stranicu sa mjesecevim kalendarem ima lijevo na mom blogu, jest da je na njemackom ali toliko se valjda mozete s njim sluziti, stisnete na potcrtani horoskopski znak i on otvori slijedecu tabelu na kojoj je za kruh najbitnije, dal pored Pflanzenteil pise Wurzel, kao danas pa da preskacemo pravljenje kruha. Dobri dani su list ili cvijet, tj. Blumen i Laub. Ako stisnete na "Heute" dobiti ce te spisak stvari koje taj dan dobro raditi ili one koje se ne preporucaju. Pa tako se danas ne preporuca kopanje bunara ;)))
29.04.2005. (11:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demjan, ovo sa zamotavanjem kruha sam naucila od bake, ona bi ga umjesila i ispekla pod pekom sa lozinom potpalom, a onda bi ga pospricala po kori i zamotala u staru plahtu i polozila na bajam da se hladi, naravno u uspravnom polozaju. :)))
29.04.2005. (11:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Riječanka&svijet
Krasno,jedva čekam da mi dođe nova turbo pećnica sa "šestim čulom". Imam memoriran i još jedan recept tvoj, kojeg si već davno napisala, isto za kruh sa šunkom, čini mi se, ne sjećam se dobro :)))) Hihihi, još ću te tada daviti i na mail, jer ja nisam baš neki stručnjak za dizana tijesta : LOL
28.04.2005. (23:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Samo ti davi, nema problema. Doci cu ja tebi u Rijeku pa cu ja tebe daviti ;)))
28.04.2005. (23:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
z.l.e.v.A.n.k.a.
Čovječe koji detalji!! Hvala za recept! Pusa :) dođi i ti na moj blog - bwahahahahahhahah ;DDDD
29.04.2005. (00:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lucy Fair
:)))))))) odi proc!:)))
29.04.2005. (02:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
To na slici mi se cini tako ukusno. Idem budit Vesnu da nadje nacina kako spremiti takav kruh i to bas danas kada se zavrsava sedam dana Pesaha i beskvasnog kruha kod nas.
29.04.2005. (06:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
...i probudio me, a ja njemu: malo morgen, ako zelis jesti taj lijepi, mirisljavi, ukusni kruh radije ti platim kartu za "Minken". Neka vam je ukusan dan
29.04.2005. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
majena
joj joj, a ja gladnaaaaaa...cmok;)
29.04.2005. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nymphea
ljubi te busha!! Naime, i ja tu i tamo pecem doma kruh ali mi od crnog brasna nikad nije ispao onako dobar i rahli, a ti si mi sad otkrila neke moje pogreske (ja volim jesti vruci kruh!!) :-))
29.04.2005. (08:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nymphea
E, da... za sto sve koristis mjesecev kalendar? I koji imas?
29.04.2005. (08:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
beštijica
Ovo printam! Mljaaac, zazubice, sline curkaju i to...;)
29.04.2005. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
....Demjan
Ovo zamotavanje kruha u krpu me tako na baku podsjetilo, ona je uvijek tako pekla i zamotavala kruh i stavljala ga na prozor onako podignutoga. Zamirisalo mi djetinjstvo:)))
29.04.2005. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jezdi
ja sam sve sejvala, sad će pričekati da nađem tip 812 i poklopac stakleni koji će lijepo nasjesti na posudu... ali, što su to dani korijena? jel to možda danas? pitam jer sam čula staru jutros kako priča kvascu i pita ga što mu je, zašto se ne diže lijepo?... ;P
29.04.2005. (09:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
oda jagodi
prosljedim ga miloj majci :))))
29.04.2005. (09:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Nymphea i Jezdimir: Link za stranicu sa mjesecevim kalendarem ima lijevo na mom blogu, jest da je na njemackom ali toliko se valjda mozete s njim sluziti, stisnete na potcrtani horoskopski znak i on otvori slijedecu tabelu na kojoj je za kruh najbitnije, dal pored Pflanzenteil pise Wurzel, kao danas pa da preskacemo pravljenje kruha. Dobri dani su list ili cvijet, tj. Blumen i Laub. Ako stisnete na "Heute" dobiti ce te spisak stvari koje taj dan dobro raditi ili one koje se ne preporucaju. Pa tako se danas ne preporuca kopanje bunara ;)))
29.04.2005. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Demjan, ovo sa zamotavanjem kruha sam naucila od bake, ona bi ga umjesila i ispekla pod pekom sa lozinom potpalom, a onda bi ga pospricala po kori i zamotala u staru plahtu i polozila na bajam da se hladi, naravno u uspravnom polozaju. :)))
29.04.2005. (11:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...