Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Švesterkiken u zemlji čudesa

    zbog kemije koja ne bira...zagrizeš ..i šta on manje ti još više..imala sam ovakvih polovnjaka i ja u prošlosti..treba vremena dok dođeš sebi..ali ipak dođeš..i uvjek onaj upitnik : zašto se to baš meni dešava????

    avatar

    28.04.2005. (11:00)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Ma, znam...Ali njoj se takve priče, stalno, događaju...Mogu i ja, u svojoj, prošlosti, iskopati neku sličnu priču, ali bila sam mlada, luda...Pubertetske priče...Ona je u tridesetoj...Ma, mene je brak otrijeznio, učini racionalnijom i postala sam slabo tolerantna na, različite, "idealne muškarce"...Prioriteti se promijene kada si u braku i imaš klince...Moj idalni muškarac kuha, čisti, brine o djeci, povremeno je romantičan, zna ispeglati košulje... :))

    avatar

    28.04.2005. (11:08)    -   -   -   -  

  • djuro

    Bio sam u takvoj situaciji, curu van zagreba, "super frendica" u zagrebu. i svi su pricali o nama kao paru, ali nista od toga, na kraju je frendica najvise "popusila" jer se isto "navukla" previse. ispada da sam bezosjecajni gad s ovakvim riječima, ali nisam. dok god imas sigurnu opciju, pristajes na svasta s ovom povremenom i lakše trpiš i lakše muljaš i lakše sve.... na kraju je tadašnja cura došla u zagreb i sve je to puklo, jer jednostavno nemam đon obraz. ma dok god postoji nekakva "igra s osjećajima" a ne samo osjećaji, neme tu sriće.

    avatar

    28.04.2005. (11:44)    -   -   -   -  

  • trill

    vjerojatno si ne može pomoći...ne mogu zamisliti da postoje osobe koje bi u takvoj situaciji uživale, ne može si pomoći...možda s vremenom...

    avatar

    28.04.2005. (11:50)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @djuro, skroz istina "dok imaš sigurnu opciju pristaješ na svašta s ovom povremenom itd"...Ma, nisi bezosjećajni gad. Ja ,islim daniti njemu nije liako. Najlakše je, možda, curi koja živi u neznanju. @trill, da, točno, ne može si pomoći...Stalno živi u nadi.

    avatar

    28.04.2005. (12:01)    -   -   -   -  

  • praktikum

    ne može osoba koja sebe ne cijeni, ne poštuje, nema samopouzdanja (odnosno nije ni sa sobom baš...) imati dobru vezu s drugima:)

    avatar

    28.04.2005. (12:18)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @suzette, slažem se. Stoput sam joj rekla da kada se osjeti "kompletnom" kada bude sama sa sobom, tek tada će naletjeti na "pravog"...Ovako ona traži nekog kako bi bila kompletna i sretna..

    avatar

    28.04.2005. (12:37)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Ja se u životu uopće, teško mirim s drugim mjestom. U vezama nisam sebična, ponekada sam i previše sklona ugađati partneru, no nikada ga ne bih mogla dijeliti s još nekom. Radije sam sama ... :))))

    avatar

    28.04.2005. (14:04)    -   -   -   -  

  • KOKI

    Uvijek je lakše suditi o drugome nego o samome sebi. Moj je sadašnji Dragi bio u njenoj situaciji, a ja sam bila na mjestu tog njenog. Moj je Dragi bio strpljiv iako moja situacija nije bila baš obečavajuća (muž, dvoje djece...) Čekao me pune dvije godine..i isplatilo se i njemu i meni....

    avatar

    28.04.2005. (15:25)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @koki, super da je "upalilo" na obostrano zadovoljstvo.Svaka priča je drugačija. nadam se da će i njena imati sretan kraj.

    avatar

    28.04.2005. (15:58)    -   -   -   -  

  • rosa

    mislim da prijateljica treba napokon odrasti, zbilja skužiš kada je netko zagrijan za tebe, a kada ne, taj tip veze pola-pola ništa joj neće donjeti dobro

    avatar

    28.04.2005. (21:46)    -   -   -   -  

  • Dnevnik jedne već pomalo ispiz*ene mame

    Srce ne bira, a kad se tu uključi i glava - nastaju problemi

    avatar

    29.04.2005. (00:03)    -   -   -   -  

  • dva

    Lako je reći nešto pametno "sa strane", al koji su tu sve osjećaji u igri najbolje može znati netko tko to doživljava i proživljava. Ja bih ti nešto rekla uz post cry baby- imala sam slično iskustvo, never-ended-story, ne znam što da mislim, a ne bih o tom na blogu, čita me i Zakoniti, a ne bih ga htjela povrijediti. Emocionalno varanje- super si to napisala ;)

    avatar

    29.04.2005. (10:51)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @dva, čini mi se da su te neverended story, baš zbog toga što su neveredned, super. Lijepo sjećanje jer nismo imali (željeli) priliku da ih "uprskamo"...Možda. Ponekad zakopka ono-što bi bilo da je bilo drugačije, ali to pitanje, i tako, uvijek može kopkati, koju god opciju odabereš jer odabiranje jedne opcije isključuje mogućnost nekog drugačijeg tijeka života. Ajme, al' sam se razfilozofirala :))

    avatar

    29.04.2005. (11:07)    -   -   -   -  

  • Dolka

    Reci joj neka bježi glavom bez obzira dok još nije kasno. Reci, znam da neće poslušati...

    avatar

    29.04.2005. (13:25)    -   -   -   -  

  • otrovna

    djučer sam bila u istoj situaciji, ja sam bila ta treća osoba. Naravno da se odlučio za svoju ne baš divnu djevojku, a kao voli me ali nikad nećemo biti skupa jer je nema muda ostaviti. Nemam riječi, radije će biti u lošoj vezi nego imati nešto dobro. I isto hoće da budemo prijatelji....A najradije bi sjedio na dvije stolice. Pukla sam do te granice da sam otupila. Apsolutno me više ne zanima, bilo je teško i ne znam kako sam to uspjela ali napokon sam se probudila nakon puno vremena mučenja. Žao mi je ali ne mogu tu ništa. Ona je "bolja".

    avatar

    29.04.2005. (17:43)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Joj uvijek je tako... I češće žene zabrazde...

    avatar

    01.05.2005. (20:36)    -   -   -   -  

  • ... girl next door ...

    joj mrzim takve price, a zene su uvijek te koje "jace zavole", muskarci se nakako ne nadju u takvim pricama, kao da im je lakse shvatit di "nema kruha" ... bo...

    avatar

    01.05.2005. (22:56)    -   -   -   -  

  • banana

    gdje si virtualna prijateljice? stalno se vraćam na tvoj blog i tražim dodatnu motivaciju za još jednu bebu. mislim da sam spremna, ali kao da stalno smišljam izgovore (kao da smo se tek uhodali s matijom, tek smo počeli imati natruhe našeg starog života, pa se nekad pitam imam li snage narušiti taj ekvilibrijum). s druge strane, ja bi još jednu malu bebuuu (dečka; ne, curicu; ne, dečka; ne, curicu...)

    avatar

    02.05.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • eewa

    da, stvarno chudno... zadovoljimo se mrvicima, a negdje nas cheka chitavi kolach... mozhda je problem shto mislimo da ne zasluzhujemo vishe? ili se bojimo ostajati sami?

    avatar

    22.06.2005. (01:56)    -   -   -   -  

  • Il postino

    Ti stvarno voliš tu svoju prijateljicu kad se o njoj toliko brineš.

    avatar

    12.12.2005. (17:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...