Komentari

slogauskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Umjesto da zbog loših rezultata počnu vrijeđati igrače i demoliraju stadion, navijači Odensea su odlučili pomoći. Pozitivan šok željeli su postići zabavom za odrasle. Danski nogometni klub Odense ove godine pruža loše partije, tako da je moral igrača pao na jako niske grane. Navijači su, stoga, preuzeli stvar u svoje ruke. Za razliku od naših navijača koji kada klubu krene loše počinju vrijeđati i klub, i trenera, i igrače, navijači Odensea su platili te na trening poslali striptizetu da igrače trgne iz letargije. Striptizeta je vjerojatno i sama navijačica Odensea jer joj nije smetala tremperatura od samo 10 stupnjeva kako bi svojim golim tijelom podigla moral momčadi.

    avatar

    28.04.2005. (15:31)    -   -   -   -  

  • Za upravu Sloge: dobro razmislite o ovoj ideji. Curu postavite iza protivnickog gola . Gola cura ,pun stadion, puna kasa i Sloga osta u ligi. Ante Zeko bi se mogao pobrinuti da nabavi curu , a Ivan Pilic Icuka da je cuva !

    avatar

    28.04.2005. (15:36)    -   -   -   -  

  • Ma da je nama nagovoriti Ičku da igra još koju godinu, pa na bilo kakav način

    avatar

    28.04.2005. (17:14)    -   -   -   -  

  • Nama ni 10 striptizeta ne može pomoći.

    avatar

    28.04.2005. (17:15)    -   -   -   -  

  • Pricajte Icki viceve mozda i pristane Razveo se Mujo od Fate, a sudac čita presudu: - Sud je odlučio Fati dodijeliti alimentaciju od 1.000 Kn. Mujo će: - Baš lijepo od vas, ako treba i ja ću nešto nadodati.

    avatar

    28.04.2005. (18:23)    -   -   -   -  

  • Znate li ko je Pavo Zeko Crveni?.On je nekad davno igrao lopte i bio je dobar dok nije poceo piti, a ovo se stvarno desilo. Došao Pavo Zeko kod svećenika na ispovijed. Pita ga svećenik: "A što si sine sagriješio?" Kaže mu Pavo: "Danas sam igrao nogomet i opsovao Boga." Veli mu svećenik: "Pa to se ne smije, grijeh je to, no, ispričaj mi što je bilo." Kaže Pavo: "Bio je korner i ja pucao s glavom - i točno u stativu." Svećenik: "I tad si opsovao Boga?" Pavo: "Ma ne, lopta se odbije opet meni, ja prođem dva igrača i golmana, prazan gol i tamam da opalim - golman me sruši, pa penal." Svećenik: "Znači, tad si opsovao Boga?" Pavo: "Ne." Svećenik: "Jebo te Bog, pa nisi valjda promašio penal?!?!?!"

    avatar

    28.04.2005. (18:45)    -   -   -   -  

  • asaad nešto istinito. Čuli ste za pokušaj pljačke banke u Uskoplju?. Jedan od pljčkaša s puškom, stalno je ponavljao "pa kakv je to narod ovdje" Policajci pitaju "Zbog čega", a on vrteći glavom govori " Ja s puškom a niko ništa, hajde što nas policija goni, ali narod.

    avatar

    28.04.2005. (23:48)    -   -   -   -  

  • kažu da je Deda (vozač u Vranicatrans) slučajno bio u blizini banke. jedan od lopova uleti kod njega u automobil i poviče "Vozi me van grada!! Deda mrtav ladan na to "Ma mrš, izlazi mi iz auta, nek te neko drugi vozi. Mrš van!!" jadni lopov, sav u čudu, pobježe dalje. E tako vam je to u Uskoplju. ns više ni atomska bomba ne bi iznenadila.

    avatar

    28.04.2005. (23:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...